Ünlemli Videoların Kanala Zararları

D
  • Kullanıcı daralll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
D

daralll

Guest
youtube un eski icadı ünlem,yeni görevler üstlenmişe benziyor...

dün tertemiz kanalımın para kazanmasını kapatmışlardı.forumdan başka üyelerinde temiz kanallarının kapatıldığını okuduk...

bu arada bu ünlem belasının başa açtığı bir beladan daha bahsedeyim.bir çok kişi videoyu yükler yüklemez ünleme düşmesinden şikayetçi.bende bir çizgi film üstüne kanal kurmaya çalışıyorum ama çizgi filmin maşallahı var habire uyarı veriyor videolar...150 tane yüklediğim kanalda 16-17 tane sağlam video kaldı.çoğu ya ünleme düştüğü için yada düşeceği için videoyap tarafından silindi.

bunun üzerine gece camtasia yla videoda oynama yaptım.tv ekranı koydum.içine videoyu zoomladım.sesinin değerini düşürdüm falan filan...oluşturmaya çalıştığım kanala attığımda para kazanmasını açar açmaz ünleme düştüğünü gördüm.1dk sonra ünleme düşüyordu.sonra silip yeniden yükledim ve o 1 dk içinde videoyap kullanarak para kazanmasını açmaya çalıştım ama sonuç yine ünlemdi...

son zamanlardaki bu yükler yüklemez ünleme düşmesi kafamda soru işaretleri uyandırdı ve videoyu temiz bir kanala attım.videoyapla para kazanmasını açmaya çalıştım ve sonuç başarılı...

dediğim gibi ünlemlerden kanal kirleniyor ve ne atmaya çalışsak anında ünleme düşüyor....

siz de bu durumla karşılaştığınız sorunlu belirtirseniz ünlem belasına karşı yol kat edebiliriz.

22 Şubattan beri Adsense peşimi bırakmıyor.
sürekli $ lar sönük olduğu için tekrar yaktığımda en çok izlenen videolar direkt ! oluyor.
O kanallara en çok izlenen videoları tek tek attığımda tekrar ! oluyor.
Sorunu şu şekilde aşabiliyorum.

Kanala o videoyu tekrar farklı isimle atarak en son işlendikten sonra, İsmini safsdfdsfds gibi sallama isimler yaparsam ve $ yakarsam yanıyor.
Sizde bazı videolarda böyle yapabilirsiniz.
Tabi en çok izlenen ve tutmuş kanallarınızdaki eski videolar için bu dediklerim.

ben çoğu zaman videoyap ile attığım zaman manuel olarak açıyorum 10 videodan 1 tanesi ünleme düşüyor...

sadece 1 tane geldi onda da sıkıntı olmadı. biraz geç sildim galiba ne zaman geldiğini pek anlamadım. umarım ilerde sıkıntı yaratmaz,silmiş zaten görür görmez...

not=kanalım özgün gibi bişey sayılır,spam değil.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri