Ünlemm!!

breakingbad06

Kayıtlı Üye
Beyler yeni açtıgım Türkçe içerikli kanalım yine ünleme düştü.. attığım ver video düşüyor..Bıktırdı gerçekten biz ne atıcaz bu youtube a kazanan nasıl kazanıyorsa bulmuş yolunu..Özgün olmakta kolay değil zamanında girmek lazımdı bu işe vazgeçmek üzereyim gerçekten..

Yüklemek istediğin video yu indiriyorsun peki daha sonra neler yapıyorsun video üstünde atıyorsunda ünleme düşüyor ?

Kanal yeni olduğunda hiçbir şey yapmazsan sıkıntı olmaz..2-3 eşleşen aldıgında botlar devreye giriyo galiba üzerinde istediğin oynamayı yap ünleme düşüyor

Kanal yeni olduğunda hiçbir şey yapmazsan sıkıntı olmaz..2-3 eşleşen aldıgında botlar devreye giriyo galiba üzerinde istediğin oynamayı yap ünleme düşüyor

bence bu dediğin çok saçma youtubeden 10 video indir olduğu gibi yükle ünleme düşer artık böyle ama sen 10 video indir biraz videodan sağdan soldan kırp kes biç sonra at 100 ünlem alan kanala at yeşil yanacak anladınmı

işin özü şudur. kanalınıza birkaç kez ünleme düşen videolar yüklendiğinde belli bir limitten sonra kara listeye giriyor.. ve ne yüklerseniz yükleyin özgün bile olsa ünleme düşüyor. o yüzden ünleme düşmeyecek videolar yüklemeye özen gösterin. bunuda deneye deneye yapabilirsiniz.

youtubeda olmayan videoları atmaya çalıştım tek tek baktım var mı diye..2-3 tanesi ünleme düştü direk sildim devam ettim yenileri yüklemeye sonra patladı bi anda

kendi videomu yükledim sonuç aynı =) o yeşil biraz zor yanar artık

ben geçen hafta üsenmeden 3 kanal üzerinde deneme yaptım 15-20 tane ünlem geldikten sonra artık ne atarsam atayım ünlem verdi.ünleme düşme aşamasını kendim adıma böyle ayarlıyorum

buradaki arkadaşlar keyiften ağlıyor demi . hepsi ünlem yüzünden perişan oldu. yapmıyorsan video atma. NoEroin'in dediği gibi yol yakınken vazgeç.

bence bu dediğin çok saçma youtubeden 10 video indir olduğu gibi yükle ünleme düşer artık böyle ama sen 10 video indir biraz videodan sağdan soldan kırp kes biç sonra at 100 ünlem alan kanala at yeşil yanacak anladınmı

bu şekilde de ünleme düşüyor buda tam çözüm değil.

Youtube'un bu ünlem olayında, vermek istedigi mesaj şu;
''Bırakın bu işi, hakını verenler yapsın''
Bunu diyor adam, net ve açık.
Alayan anladı.
Bol kazançlar, hakkını verenler...:cool:

partnerde sıfırdan geçersek sadece awe alıyor bildigim oda nekadar iyi tartışılır

arkadaşlar ytkazan botu olayı çözmüş ben 1 senedir ytkazan kullanıyorum uzun zamandır bu ünlem olayını çözmeye çalışıyorlardı sonunda buldular denedim 3 gün oldu 15.20 dklık çizgi film atıyorum hepsi dolar yanıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri