Unlisted Method - by WaDa

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

WaDa

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 50dk lık videoyu yükledim liste dışı olarak sonra profilini düzenledim kanalın fotoğraf kapak fotoğrafı ve filigran ekledim kanal için blogger açtım kanal ayarlarına ekledim adwords ve analytics kimliklerini ekledim youtube da bu kategoride ilk çıkan videonun etiketlerini kanal ayarlarına ekledim videonun etiketlerinide aynısı yaptım kanal hakkında bölümüne kanal açıklamasını yaptım kanal için facebook twitter ve blogger bağlantıları ekledim 2 adet playlist yaptım en çok izlenen videolarla karışık şekilde

Satın aldıklarım;
capari83 ten 35k izlenim
qqtube den 100 paylaşım + 1000 facebook referrerli izlenim
ytizlenme.net ten 100 beğeni

Videoyu izlenme biter bitmez genele alıcam şuan liste dışı genele almadan yan hesaplarla 5-10 disslike ve yorum atmayı düşünüyorum şu anki durum aşağıdaki gibidir.

Yarın ola hayrola :) düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim sizce patlar mı ? Kategori american dad gibi bişey :)

Durum Güncellemesi;
100 beğenimis 110 olarak gelmiş
1 dislike gelmiş nerden geldiğini inanın bilmiyorum :)
8.500 civarı yansımış
islenimler saatte 1k civarı gelmeye devam ediyor
qqtubeden paylaşımların durumuna baktım completede almış ama somut bi delil yok elimisde :)

nEpqOR.png

+
VENJrP.png

Son düzenleme:
toplanın beyler unlisted konusu ...

hocam çıksada bir süre sonra anlamsız şekilde video izlenimi adeta duruyor.
yani ilk sayfaya çıksanda önerilene düşsende bir süre sonra bıçak gibi kesiliyor izlenimler

inşallah seninki patlar

bu ilk sayfaya çıktıktan sonra asıl önemli kısım başlıyor. Bence önerilenlenlerden veya ilk sayfadan gelen ziyaretçinin video izleme süresi bizim gönderdiğimiz izlenimden kısaysa geriye atmaya başlıyor.

hocam çıksada bir süre sonra anlamsız şekilde video izlenimi adeta duruyor.
yani ilk sayfaya çıksanda önerilene düşsende bir süre sonra bıçak gibi kesiliyor izlenimler

inşallah seninki patlar

İnş hocam hayırlısı bakalım deneyip görecez belkide hiç index almicak :)

Hocam gazan mübarek ola. İşler rast giderse bi denemede ben yapabilirim.

Yorumlar ve likeların tr ipten gelmesi sorun çıkarmazsa bişeyler olabilir. Sonucu bende merak ediyorum bakalım tr ip sıkıntı çıkaracak mı.

Yorumlar ve likeların tr ipten gelmesi sorun çıkarmazsa bişeyler olabilir. Sonucu bende merak ediyorum bakalım tr ip sıkıntı çıkaracak mı.

Likeları qqtubeden alıcaktımda hesapta para kalmadı yükleyemedimde

Ben izlenimi smmhouse'tan alarak denedim. 1k'dan fazla usd boşa gitti. Kisa bir süre italya da popular videolarda kaldi. İki, uc tane "bunun burada ne isi var?" gibi italyanca yorum aldim. Habulki iceriginin diliyle alakasi yoktu. Sonrasında da izlenimler aninda cok az seviyelere indi.

Astalawista +1

ızlenım almadan yanı en dogal halıyle kategorısınde ılk sayfa ılk ucte olan kanalım bırden nerdeyse 0 a dustu ızlenmesı benım bıldıgım yıllardır tutan vıdeo sıcrama yapar yukselır,nasıl oluyorsa yerındıbıne gırdı ustelık ofsayt tek bır ıslem yapılmadı kanalda.13k abone var sonucta.
anlamadım yt guncelleme ayagına bızım kanallarn ıcıne ettı

yani izlenim like aldığında doğal olarak video ilk sıralara çıkıyor yeni bir şey değil, video'yu paylaşmakta aynı derecede etkili

Ben Galiba Neden onerilenden Dustugunu Biliyorum Denedikten sonra Paylasicagim .

toplanın beyler unlisted konusu ...

kahkaha attim :D komikte degil ama bilmiyorum allahta seni guldursun :)

ızlenım almadan yanı en dogal halıyle kategorısınde ılk sayfa ılk ucte olan kanalım bırden nerdeyse 0 a dustu ızlenmesı benım bıldıgım yıllardır tutan vıdeo sıcrama yapar yukselır,nasıl oluyorsa yerındıbıne gırdı ustelık ofsayt tek bır ıslem yapılmadı kanalda.13k abone var sonucta.
anlamadım yt guncelleme ayagına bızım kanallarn ıcıne ettı

bu 2 haftadir onerilen resetleniyor.bilginize

Son düzenleme:
ordan burdan alma videosa biri telif atıyor hayaller batıyo. Orjınal videonuz ve kanalınızsa sizlere abone,yeni aranmalarda şans, kanalınızın geleceğe dair sağlam adımları oluyor...
çakma videoya o enerjı değmez bence

Durum Güncellemesi;
100 beğenimis 110 olarak gelmiş
1 dislike gelmiş nerden geldiğini inanın bilmiyorum :)
8.500 civarı yansımış
islenimler saatte 1k civarı gelmeye devam ediyor
qqtubeden paylaşımların durumuna baktım completede almış ama somut bi delil yok elimisde :)

nEpqOR.png

+
VENJrP.png

içeriğinizde rekabet var mı?

Başarılar :) son durum nedir hocam izlenimler tamamlanmış mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri