upload Hazınız Yükseldi mi ?

bende de kablonet var hız şu şekilde hiç değişiklik olmamış :(

Edit: Diğer hattımda Vodafonenette artış olmuş :)

Son düzenleme:
An itibari ile yükselmiş Türknet

xkuoWV.png

Herhangi bir değişiklik yok hala 4mb, uploadla işi olmayan adamın yükseltiyorlar biz içerik üreticilerinki hala aynı

turknet aksine hızımı düşürmüş :D 70 mbbit 44 mbbit upload 3-4 mbbit değişiklik yok. Arıza kaydı başvurdum 2-3 gündür sonuç bekliyorum. Büyük ihtimalle 70-7 şeklinde sonuç alırım düşünüyorum. Bu yeterli değil 30-40-50 upload hızları istiyorum. Türknet farklı ile.

turknet aksine hızımı düşürmüş :D 70 mbbit 44 mbbit upload 3-4 mbbit değişiklik yok. Arıza kaydı başvurdum 2-3 gündür sonuç bekliyorum. Büyük ihtimalle 70-7 şeklinde sonuç alırım düşünüyorum. Bu yeterli değil 30-40-50 upload hızları istiyorum. Türknet farklı ile.

daha dün benimki seninkiyle aynıydı gece interneti kestiler 1 saat önce geldi hız testi yapınca aldığım sonucları paylaştım

444 03 75 den arka arkaya 6 defa aradım sonunda dayanamadılar ve upload hızımı 8 yaptılar, ağlamayana mama yok

fiber altyapim yok. istanbuldayım 8 mbps download 0.40 mb upload görüyorumm :(

75-80 tl fatura ödüyorum

yukarda 80 mbps downloadlar görüyorum

VDSL hattı 4mbit üstü uploadı taşıyamaz diye biliyorum ben? 20 yıllık yağlı bakır kablo sonuçta :D

Superonline Fiber Donwnload/Upload 50 Mbps / 5 Mbps idi upload 20 Mbps ye çıktı.
Yer: Ankara

Türknete yazdım gelen cevap;

Merhaba ben Engin T. Sistemde kayıtlı numaranızdan yapmış olduğumuz görüşmede upload hızları ile ilgili Telekom un test işlemlerine başladığını belirli bölgelerde upload hızlarını yükselttiğini belirttim. Kalıcı olması durumunda bütün abonelerin upload hızları yükselecektir. İyi günler dilerim. .

2 saatlik upload işimi 30 dakikada bitirdim 8 mb hızla, superonline 20 mb olsa 5 gblık dosyayı tuvalete gidip gelene kadar yüklerdim herhalde, 50 mb upload hızını düşünemiyorum bile , umarım bizde birgün muasır medeniyetler seviyesine çıkarız

25 - 5 iken 50 - 20 olmuş, down 2 katına up 4 katına çıkmış (superonline)

Vodafone'da da yükselmiş upload verdiğimiz paraya göre yine hızlar düşük ama eskisine göre iyi olmuş.

Türknete yazdım gelen cevap;

Merhaba ben Engin T. Sistemde kayıtlı numaranızdan yapmış olduğumuz görüşmede upload hızları ile ilgili Telekom un test işlemlerine başladığını belirli bölgelerde upload hızlarını yükselttiğini belirttim. Kalıcı olması durumunda bütün abonelerin upload hızları yükselecektir. İyi günler dilerim. .

Bunun kalıcı olacağına inanıyorum.

---------- Spam Engelliyici 20:04 ---------- Önceki Mesaj 20:03 ----------

Türknet Download 40'tı, aynı kalmış . 4'tü, 8'e çıkmış. :)

Yeter Allah bereket versin 8 upload 4'ten her zaman iyidir.

---------- Spam Engelliyici 20:05 ---------- Önceki Mesaj 20:04 ----------

25 - 5 iken 50 - 20 olmuş, down 2 katına up 4 katına çıkmış (superonline)

Zaten şuan en avantajlısı Süper online Turknet 8 upload veriyor forumda galiba Turk telekom kullanan nadir üye var.

Romanyada Fiberlink diye bir firma 1 gbps yi 60 tl ye veriyor
940 mbps download / 450 mbps upload.

Twitterda görmüştüm. romanyadaki türk vatandaş paylaşmişti

Romanyada Fiberlink diye bir firma 1 gbps yi 60 tl ye veriyor
940 mbps download / 450 mbps upload.

Twitterda görmüştüm. romanyadaki türk vatandaş paylaşmişti

Romanya'da olsak kullanırdık :) ülkemizin durumunu biliyorsun 20 yıldır bakır kabloları daya gitsin mantığıyla, bu halk bu kablolarla 20 yıl daha gider düşüncesiyle yol alan bir telekomünikasyon var. baksana 4 olan upload hızımız 8 oldu diye havalara uçtuk.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri