Upload hızı yüksek internet tavsiyesi ?

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar yakında ttnet tahattüdüm bitiyor da twitch yayınlarına başlamak istiyorum bunun içinde yeni bir internet paketi almayı düşünüyorum acaba upload hızı yüksek hangi interneti tavsiye edersiniz ? bir arkadaşım turkneti diğeri uyduneti tavsiye etti fiyatı uçuk olmayan bir net tavsiye ederseniz süper olur :D

Uploadı yüksek ve simetrik internetler pahalı... 720p 60fps kaliteli bir oyun yayını için bence 6mbit upload şart. Süperonline her paketinde 5mbit upload veriyor diye biliyorum ama her yerde yok, vodafone fiber zaten daha çok yeni... Şehirden uzak olduğumdan metro internet dağıtıcılarıyla görüştüm, (VDSL olarak değilde fiber alanları) veriyor ancak kurumsal verebiliyor sadece... 10/10mbit simetrik bağlantı 300 lira :D Çoğunluk ne yapıyor diye soran olursa da uydunet alıyor.

LOvZnJ.jpg
LOvZnJ

bende önceden Superonline vardı ttnet e geçtim ama hiç birinin upload hızı tatmin edmiyor fiber olmasına rağmen 2 mb geçmiyor

Benimde evdeki superonline 6,33 çıktı upload hızı. Günde 10gb veri yüklüyorum gayette iyi yüklüyor.

Fiber standart 5mbps veriyor maalesef çok düşük. Keske en azından 10-15 mbps olsa bu bile yetersiz ama bu şartlarda iyi sayılır...
Okulda 250mbps ile upload yapıyorum, KYK yurtta 45mbps ile eve gidiyorum resmen işkence. 250 mbps ile çok bulut hizmetleri vs. çok rahat kullanılıyor saniye de 22-28 MB veri upload layabiliyorum dusunsenize sanki USB belleğe veri atıyorum.

S.a arkadaşlar yakında ttnet tahattüdüm bitiyor da twitch yayınlarına başlamak istiyorum bunun içinde yeni bir internet paketi almayı düşünüyorum acaba upload hızı yüksek hangi interneti tavsiye edersiniz ? bir arkadaşım turkneti diğeri uyduneti tavsiye etti fiyatı uçuk olmayan bir net tavsiye ederseniz süper olur :D

Yayın yapan 1-2 kişiden duyduğum Kablonet kullanıyorlar ve upload paketi satın alıyorlar aylık olarak öyle yayın yapıyorlar.Ben kendim kablonet kullanıyorum 80 TL ödüyorum 50mbit downloa 4 mbit upload var 720P yayın 10 sn gecikme ekleyerek yayın yapabiliyorum sorunsuz şekilde.

Maşallah kaç para acaba :D

hocam belli bir zaman sonra düşme oluyormu upload hızında aylık sabitmi ? birde fiyat ne kadar acaba ?

AKK'siz 99.90TL'di hocam. 3 Yıllık sözleşme imzaladım Apple TV verdiler hediye evde atılı :)

Altyapı ne kadar iyi olursa olsun TURKTELEKOM un verebileceği hız max 4mb dır ben yükseltmeyi çok denedım beceremedim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri