Upload Hızı Yüksek İnternet

ScrollLock

Kayıtlı Üye
3 Ailenin kullandığı ttnet bana ağır geliyor bu yüzden sadece benim kullanacağım upload hızı yüksek olan internet paketi arıyorum arkadaşlar youtube için, önerebileceğiniz paket var mı ?

fiber altyapi varsa superonline in 5 mbps upload hizi var.. onun haricinde daha yüksek bir upload hizi olan görmedim tr de

modem arayyzunden hat degerleri gorunur her modemde farklidir.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 Ailenin kullandığı ttnet bana ağır geliyor bu yüzden sadece benim kullanacağım upload hızı yüksek olan internet paketi arıyorum arkadaşlar youtube için, önerebileceğiniz paket var mı ?
Uydunet iyi verir upload hizlarini. Diğerleri düşüktür.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vodafone 60mb downa 4mb upload veriyor. ara bi konuş bölgende altyapıları olup olmadığını.

Uydunetin 10/10 netini kulanmıştım bi ara adil kullanım kotasıda yoktu aylık 300 liraydı memnun kalmıştım.

Altyapin fiberi desteklemiyorsa geri kalani yalan 16mb ten fazla gelmez tahminim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bölgende superonline altyapısı mevut ise bağlatabilirsin. süperonline'nın 1 günlük Turbo Yükle diye bir uygulaması var akk'ye takılmadan 100 Mbps'e kadar upload yapabilirsin hocam detaylı bilgi için superonline sitesini ziyaret edebilirsin > Turbo Yükle - TURKCELL SUPERONLINE sanırım bölgende fiber altyapısı yok ttnet altyapısı kullanarak da superonline bağlatabilirsin eğer böyle bir düşüncen varsa da şu konuya göz atmanı tavsiye ederim > Superonline hatalı bilgi verdi ve zarara uğruyorum

bizimki fiber'de ne oluyor 0.80 upload var.
komşunun fiber olmayan vodafone netine bağlanıyorum 2.80 uploadı var.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri