Upload Sitelerinden Para Kazanma

• Kullanıcı bulut57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

bulut57

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bedavasitenitanit.com
Arkadaşlar upload sitelerinden para kazananlar var mı?
Fazla detaylı bilgi vermenize gerek yok. Alttaki her soruya bikaç cümle yazsanız yeterli.

Hangi Siteden Kazanıyorsunuz?
Aylık Ne kadar kazanıyorsunuz?
Hangi dilde çalışıyorsunuz?
Linkleri nerelere dağıtıyorsunuz?
Ne tür dosyalar üzerinden çalışıyorsunuz?
Özel taktikleriniz neler?

Şimdiden teşekkürler....

forumda bu konuyla ilgili pek çok bilgi mevcut

Son düzenleme:
@weberesice;

Hocam sistem güzel birşeye benziyor. Zaten Fazla parada gözüm yok.
5-6 k kazandırsa yeter zaten. Artık zorda olsa 5-6 ile idare etmeye çalışırım :(

Neyse ki fazla parada gözün yokmuş be kardeşim :)
Ama 5-6k ile de geçinmek zor Allah yardımcın olsun :)

Sistem güzeldir. Ben aktif çalıştığım dönemlerde en fazla $3k görmüştüm. $2k civarı çok ödeme aldım. Ama tembeldim ben ozamanlarda da çok fazla çalıştığım söylenemez. İşi öğrettiğim yeğenim gözümün önünde günde $1k kazanmıştı :)

Yakında tekrar aktif şekilde çalışmaya başlayacağım, şuan ön çalışmalar araştırmalar yapıyorum. Yeni konular açıp çalışmak isteyen arkadaşlarla fikir alışverişi yaparız

eskiden turbobitle çalışırdım o geldi aklıma :D

Neyse ki fazla parada gözün yokmuş be kardeşim :)
Ama 5-6k ile de geçinmek zor Allah yardımcın olsun :)

Sistem güzeldir. Ben aktif çalıştığım dönemlerde en fazla $3k görmüştüm. $2k civarı çok ödeme aldım. Ama tembeldim ben ozamanlarda da çok fazla çalıştığım söylenemez. İşi öğrettiğim yeğenim gözümün önünde günde $1k kazanmıştı :)

Yakında tekrar aktif şekilde çalışmaya başlayacağım, şuan ön çalışmalar araştırmalar yapıyorum. Yeni konular açıp çalışmak isteyen arkadaşlarla fikir alışverişi yaparız

hangı sıstem o dostum

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] 1k doları naptıda kazandı bende uğraştımda torrent siteleri izin vermiyo zip rar yüklemeye :D

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION] 1k doları naptıda kazandı bende uğraştımda torrent siteleri izin vermiyo zip rar yüklemeye :D

Valla yine benim öğrettiğim yöntemle kazanmıştı. Blog + Youtube yöntemi.
3-4 dosya için 3-4 videosu vardı ve hepsi aramalarda en tepede çıkıyordu. Ama ne dosyası paylaştığını ve videolara nasıl bir işlem yaptığını bana söylemedi nankör :D

Burada daha önce açmış olduğum konu var
http://www.ytpara.com/farkli-kazanc-yollari/45716-ppd-ve-cpa-ile-online-kazanc-methodu.html

Mesaj atan arkadaşlar olmuş eski PDF'yi gönderiyorum ama yakında tekrar ben de aktif şekilde çalışmaya başlayacağım. Tekrar yeni yazılar yeni tanıtımlar yazıcam fikir alışverişi yaparız

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION]
hocam 50mb dan fazla dosya paylaşamıyoruz galiba ve paylaşmak istediğimiz dosyaları vds den yükleyebilir miyiz up down hızı yüksek oldugu için

[MENTION=16282]weberesice[/MENTION]
hocam 50mb dan fazla dosya paylaşamıyoruz galiba ve paylaşmak istediğimiz dosyaları vds den yükleyebilir miyiz up down hızı yüksek oldugu için

Evet Sharecash sitesinde dosya boyutu en fazla 50mb olabiliyor. Ama çok daha yüksek boyuttaki bir dosyayı rar ile şifreleyerek şifreyi Link Locker ile kısaltarak yine Sharecash üzerinden paylaşabilirsin.

Ama VDS konusunda net bilgim yok farklı lokasyonlardan hesaba girilmesi sıkıntı yaratabilir mi emin değilim

5 Koca yıldır bu işin içindeyim. Upload et kazan..
Kulağa hoş gelen bir iş ama sektör ACTA PİPA SOPA yasasından soonra yalan oldu gibi bişey...
İşe ilk başladığımda Hotfile vardı ve ben onun ekmeğini fazla yiyemeden warner bross ile başı derde girdi.. Amerika yasaları öyle bir ceza verdiki Hotfile sahiplerine Çalıma ofislerine büyük film şirketlerinden 2 elemana admin paneli sifresi devretti filmin Teasirini bile paylaşanı banladılar..
Derken Wupload geldi insanlar dünyayı kazandı wuploaddan fakat fazla dayanamayıp oda yok oldu gitti güzel bir vurgun yaparak...
ACTa sopa PİPA göz açtırmamaya hala devam ediyor.. rular dedik ruslar kimseyi takmaz diyip oralara yöneldik Letitbit - Turbobit.. Letitbitte güzel bir vurgun yapıp çekildi
Elde turbobit kaldı turbobitte ise durumumuz çok farklı...
Günde 10-20 premium satıyoruz ama bize yansıyan 5-6 Turbobitmi hile yapıyor hayır Türk bayiler desek daha doğru olur forumda görmüşssünüzdür 6 aylık premium kodu 30 tl gibi komik bir rakama satılıyor sitenin kendinin %70 altında bir fiyata satılıyor... Peki nasıl kar ediyor..
Hile yaparak başka türlü alternatifi yok yapamaz... Gitti gidiyordada görebilirsiniz.. nasıl oluyor.. Benim hesabımda 400 dolar kazancç var turbobit bana diyorkikendi kazancından premium alabilirsin biraz daha ucuza hemde 5 dolar kadar.. 5 dolar ordan kazandı kullanıcıya 10 dolara sattı 4 dolarda orda kazandı kendi linkinde kodu aktif etti 4 dolarda ordan kazandı ettimi size 14 dolar ama son kullanıcıya 1 aylık için verdiği fiyat 8 dolar Turboda 10 dolar nerden alırsın 8 dolarlığımı 11 dolarlığımı? son kullanıcı sizde aktif edebilirdi premıumu ama satın aldıgı kişi çoktan aktif etmiş kotasına dokunmadan musterisine teslim ettiği içi n siz işin amelelik tarafını yapıyorsunuz...
Ancak kullanıcıya hile hurda yapmayan bayi denk gelirse kurtarırsınız birde kredi kartından alırsa...
Evet işi bilen kazanır ben 5 yıldır kazanıyorum ama bir kez bu hileyi yapmadım sadece 1 kez paraya çok itiyacım vardı kod satıyım istedim oda alan olmadı :)
knP47J.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri