Upload Siteleriyle Para Kazanmak Hakkında

• Kullanıcı bulut57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

bulut57

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bedavasitenitanit.com
Merhaba Arkadaşlar,

Upload siteleriyle kazanabilir miyiz? Hangi upload sitelerini tavsiye edersiniz? (İndirme + Satış başı kazanma imkanı olanlardan olsa iyi olur)

Hangi tür dosyaları upload etmeyi tavsiye edersiniz?

Upload sitelerine yüklediğimiz dosyalar için indirme linkleri paylaşacağımız forum listesi verebilir misiniz? (Oyun, film, program vs. vs indirme linki dağıtacağımız forum listesi lazım) => En önemli soru bu zaten.

Şimdiden Teşekkürler....

Son düzenleme:
bana kalırsa bulut sunuculara yüklemen ve linkleri link kısaltma servisleriyle son kullanıcıya sunman şu an piyasada uzun süre kalmış ve tahtını koruyan turbobit var ama ppd kazanç tablosu mixed tarifesinde var oda link kısaltma servisleriyle kazanabileceğin tutarlarda gelelim pps tarifesine kaç kullanıcıya premium satabilirsin ki türkiyede herkes bedavaya alışmış durumda free olarak işkencede olsa indirmeye yöneliyor piyasada yavaş yavaş bulut sunuculara kaymış durumda dikkatli bakarsan kafa sitelerin çoğunda bulut linkleri verilmeye başlandı

Gelelim paylaşım yapacağın forum vb yerlere bana kalırsa blogger açman ve popüler konularda bulacagın paylaşımları özgün makale yazarak blogunda paylaşman ileriye dönük sana hatırı sayılır meblağ kazandırmaya başlayacaktır. Forumlarda paylaşım yapmak istiyorsan şayet çoğu forum verilen linklere otomatik kısaltılmış link atıyor ister bulut sunucular olsun ister turbobit vb yerler

Benim önerilerim bunlardır kararını bu yazdıklarımı göz önünde bulundurarak vermeni tavsiye ederim

bana kalırsa bulut sunuculara yüklemen ve linkleri link kısaltma servisleriyle son kullanıcıya sunman şu an piyasada uzun süre kalmış ve tahtını koruyan turbobit var ama ppd kazanç tablosu mixed tarifesinde var oda link kısaltma servisleriyle kazanabileceğin tutarlarda gelelim pps tarifesine kaç kullanıcıya premium satabilirsin ki türkiyede herkes bedavaya alışmış durumda free olarak işkencede olsa indirmeye yöneliyor piyasada yavaş yavaş bulut sunuculara kaymış durumda dikkatli bakarsan kafa sitelerin çoğunda bulut linkleri verilmeye başlandı

Gelelim paylaşım yapacağın forum vb yerlere bana kalırsa blogger açman ve popüler konularda bulacagın paylaşımları özgün makale yazarak blogunda paylaşman ileriye dönük sana hatırı sayılır meblağ kazandırmaya başlayacaktır. Forumlarda paylaşım yapmak istiyorsan şayet çoğu forum verilen linklere otomatik kısaltılmış link atıyor ister bulut sunucular olsun ister turbobit vb yerler

Benim önerilerim bunlardır kararını bu yazdıklarımı göz önünde bulundurarak vermeni tavsiye ederim

Hocam kendim site kurup kendi sitemde yayınlamak sorun değil de. Yaptığımız siteleri tutturmak zor. Film gibi bi sektörde her film için seo yaptıran firmalar var. Benim gibiler için ilk 10 girmek hayal diyebilirim. :(

Eski bir uploadcı olarak sana tavsıyem once vurussuz 500-600 foruma ayni anda konu açan multiposter tarzında bot bulman ama bu botların pıyasada ücretsız diye dolaşanların alayı trojanlı Sonra onlinesi 100k üzerinde bulunan büyük forumlara üyelik açman ve bu forumların kurallarını okuyup ne den ban attıklarını öğrenmek genelde rules diye yazar Sonra bu forumlarda konu açarasın mesala Best movie 2016 gibisinden diyelim film paylaşıyorsun Buraya kadar olan işleri yapınca hergun botla forumlara linklerini gönderıyorsun Sonra manuel olarak büyük forumlarda açtığın konuyu yani Best movie 2016 ya giriş yapıyorsun ve konuna linkini ekliyorsun Bu sayede hem konun üste cıkıyor hemde giren kişi fılmlerını beğenırse 2-3 tane indiriyor Bunlara ek olarak blogspot açıp orada da paylasırsın ve not defterınde blogunun adresını verırsın senın fılmı ındıren bloguna da gelir yalnız bazı modatorler sıte adresı verdımmı banlıyorlar Ben upload yaptığım zamanlarda malı göturenler benzer şekilde çalısıyorlardı O zamanlar telif hakkı sadece dmca vardı yanı lınkın kaldırılıyordu Şimdi nasıldır bilmiyorum herhangı bir dava durumu mahkemelık olma durumu varmı yokmu onu bilemıyorum iyi arastırmak lazım

Hocam kendim site kurup kendi sitemde yayınlamak sorun değil de. Yaptığımız siteleri tutturmak zor. Film gibi bi sektörde her film için seo yaptıran firmalar var. Benim gibiler için ilk 10 girmek hayal diyebilirim. :(

illa filme yönelme genel tut kategorilerini önceliğin en güncel şeyler olsun program olur oyun olur vs onlarla başla blogspot google cok sever güzelce konuyu acarsan resimlerle süsler ve etiketleri dogru girersen istediğin yere gelirsin tabi birazda backlink alman gerekcek emin ol uzun vadede guzel şeyler kazanırsın

illa filme yönelme genel tut kategorilerini önceliğin en güncel şeyler olsun program olur oyun olur vs onlarla başla blogspot google cok sever güzelce konuyu acarsan resimlerle süsler ve etiketleri dogru girersen istediğin yere gelirsin tabi birazda backlink alman gerekcek emin ol uzun vadede guzel şeyler kazanırsın

Hocam yeni şeyleri nasıl bulucam. Yeni oyunların boyutu anasının gözü gibi, 20-30 gb lik bile oyunlar var. :D Onları indirmek bir dert. Upload etmek ayrı dert. Vds de indirsem bile günler sürer. :D Film forumlarına üye oldum. Yeni konu açmak çin işkencesi. Bikaç tane forumda yeni konu açılmıyor. Açılmış konulara yorum yapılmıyor. Özel mesaj atılmıyor. Sağa sola vip üye olmak için tıklayın diye şeyler yazmışlar. Vip üye olmaya çalışsam 1. adminle iletişime geçemiyom. 2. vip üyelik aylık 20-25 tl. 10 tane foruma vip üye olsam 200-250 tl tutar aylık. Forumların içinde bulmaca çözmeye çalıştım.
Bir de Yeni programlardan kastınız nedir?

Hocam yeni şeyleri nasıl bulucam. Yeni oyunların boyutu anasının gözü gibi, 20-30 gb lik bile oyunlar var. :D Onları indirmek bir dert. Upload etmek ayrı dert. Vds de indirsem bile günler sürer. :D Film forumlarına üye oldum. Yeni konu açmak çin işkencesi. Bikaç tane forumda yeni konu açılmıyor. Açılmış konulara yorum yapılmıyor. Özel mesaj atılmıyor. Sağa sola vip üye olmak için tıklayın diye şeyler yazmışlar. Vip üye olmaya çalışsam 1. adminle iletişime geçemiyom. 2. vip üyelik aylık 20-25 tl. 10 tane foruma vip üye olsam 200-250 tl tutar aylık. Forumların içinde bulmaca çözmeye çalıştım.
Bir de Yeni programlardan kastınız nedir?
vds eskisi kadar pahalı değil ve emin ol çok uzun sürmez 20 -25 tl lik ucuz vdsler bile olabiliyor up down için indirme ve upload hızları tatminkar oluyordu bir ara kullanmıştım misal mega.nz gunluk 50 gb kotası oluyor mega linki paylaşılmıs konulardan indirip kendi hesabına yuklersin bu bir öneriydi :) ek olarak torrent üzerinden çekebilirsin bunun için debrid siteleri oluyor oradan aldıgın link ile remote upload yapabilirsin
gelelim güncel program kısmına bu belli olan bişey değil o ay googlede aranan kelimelere vs bakıcaksın bir ara instagram ile alakalı programlar yükselişte olabiliyor dahasonra bir bakmışsın youtube ile alakalı işletim sistemleri adobe programları yardımcı programlar android full apk lar vs liste uzayıp gider her kategoriye göre sitelere bakmanı öneririm insanlar kolay indirme yapabilcekleri çok reklam olmayan siteleri tercih ediyorlar misal ben özellikle bulut linki olan paylaşımları arıyorum googlede bu konuda iki site var hep oraya girerim istersen özelden atarım linklerini ki bunları sende biliyorsun buyuk ihtimal onlardan ilham alabilirsin inceleyip hangi kategorisine göre çalışacağına karar verirsin veya içeriklerini indirip kendi siten için upload edersin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri