Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
botun hızı çok yavaş,Aralıksız yüklediğim halde 5-10 dk aralıkla yüklüyor.Vps 1 deniyen varmı?Videoları kanala atma hızı benim için çok önemli
@Lastwisher botta yaşaığım performans sorununa çare olsun diye VPS 1 aldım ama ortak bot bile bundan kat kat daha iyidir. Çok detaylara girip burda polemik yaratmak istemiyorum. VPS1 lisansının iptal edilip ücret iadesinin yapılmaını rica ederim.
Merhaba arkadaşlar, şu anda genel bir yoğunluk var bu da videoların dağıtıldığı ana sunuculara yükleniyor, şu anda daha fazla server almak için datacenterla görüştüm ayarlayacaklar, biraz yoğunluk olabilir bu sıralarda.
İyi çalışmalar.
Hocam sunucu bekliyoruz gelince direk açacağım.Hocam biraz değil inanın 2 gündür aşırı yavaşlık var umarım bugün çözülür.
Üstadım zaten tüm sorun işlenmede.birşeyi farkettim,İşleniyor çok uzun sürüyor,İşlenmesin beklemeden diğer videoa geçse iyi olabilir
Hocam sunucu bekliyoruz gelince direk açacağım.
Üstadım zaten tüm sorun işlenmede.
bugünde aynı sıkıntı yavaş ve videoları yarım atıyor 25 dakkalık bi videonun 7 8 dakkasını atıyor onuda düzeltirseniz sevinirim..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.