Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Arkadaşlar dün akşam sabaha kadar inanılmaz bir ddos yaşamışız, normalde sunucular ddos korumalı olduğu halde bu kadarı kaldıramamış.

Şimdi baktım halen ddos devam ediyor ama artık baş edilebilir durumda bunun dışında youtube bölümü için şimdi bir çalışma yapıyorum.

Kolay gelsin

PS : fatihbaz ; durumun farkındayım üstadım oraya bakacağım.

Kolay gelsin.

Arkadaşlar Bir iki güncelleme yaptık

- Botlar bölünde toplu seçip ekleme bölümündeki yavaşlık giderildi.
- Youtube kanal kopyalama için bir seferde kanal kopyalabileceğiniz bir bölüm eklendi. Tek tuşla kanal kopyalayabilirsiniz.

xvnJwpq.png

250 video üstü kanalları tek seferde nasıl kopyalıyoruz?250 tanesini havuza eklese kalanını otomatik tekrar havuza eklese iyi olur

Şu an işlenme hızları nasıl son durum nedir eklenmeler uzun sürüyor mu ?
Hocam jet hızında yüklüyoruz şu anda, dün ben 1 hesapla 17000 video yükledim.
Biçok video işleniyorda kalıyordu o sorun çözüldü mü?
Çözüldü üstadım.
Silver Paketten Gold Pakete Geçmek İstiyorum ama Silver Paketin 12 Gün daha Süresi Var

Bunun için ne yapabiliriz 12 günlük gold farkı ekleyip golda geçebilrmiyiz
Hocam iki çözüm var, birincisi lisansınızı aradaki farkı vererek yükseltebilirsiniz ama 12 gün olur, ikincisi gold lisans alabilirsiniz, bu lisansınız bittiğinde başlar, onu hemen başlatmak istersenizde desteğe yazarsanız hemen başlatırlar.
250 video üstü kanalları tek seferde nasıl kopyalıyoruz?250 tanesini havuza eklese kalanını otomatik tekrar havuza eklese iyi olur
Hocam ekliyorsunuz mesela havuzunuzda 100 yer var 250 video eklemek istediğinizde 100 taneyi ekliyor daha sonra havuzunuzda yer açıldığında bir daha ekle dediğinizde daha önce eklemediklerini ekliyor.
adeta para kazanma makinesi oldu bot :p
P5rLW9.png
Hocam o kadar hesap sana az değilmi, en azından 10 hesap lazım sana :) Helal olsun allah daha çok kazandırsın.

Hocam iki çözüm var, birincisi lisansınızı aradaki farkı vererek yükseltebilirsiniz ama 12 gün olur, ikincisi gold lisans alabilirsiniz, bu lisansınız bittiğinde başlar, onu hemen başlatmak istersenizde desteğe yazarsanız hemen başlatırlar.

Silverle Gold Arasında ki 15 TL Farkı Verip 12 Gün mü Kullanırım Yoksa 12 günüm kaldığı için 12 günlük 6 tl ödeyip 12 gün mü kullanırım.

Kanalı komple kopyala süper yenilik çok teşekkürler

Şimdi denedim ben de gerçekten süper oldu,sayfa sayfa eklerken eksik çekiyordu şimdi tam çekti

hocam resmi kaldır istersen kanalın küçk bi araştırmayla bulunuyor.. artık forumda özgün kanal paylaşmaya bile korkuyor millet..flag manyağı olduk son 1 aydır..

artık arkama pek bakmıyorum ne ızlendı kac ızlendı ne telif attı dıye ama kanali komple sildim gozukeni :p

Kanalı komple çek denedim

Efsane :)

şuan başka işlerim var,bakamıyorum da hocam tam olarak ne işe yarıyor bu?kanaldaki tüm videoları çekmeye yarar,orası tamam da kaç video varsa tek seferse havuza alıp sırayla yüklüyor mu napıyor tam olarak? bu kadar övünce merak ettim :D

şuan başka işlerim var,bakamıyorum da hocam tam olarak ne işe yarıyor bu?kanaldaki tüm videoları çekmeye yarar,orası tamam da kaç video varsa tek seferse havuza alıp sırayla yüklüyor mu napıyor tam olarak? bu kadar övünce merak ettim :D

havuz limiti 250 olduğu için 250 video çeker,250 video bittiğinde tekrar çekersin,eklediği videoları eklemez kalanını ekler

Botlar > Youtube dan;

50 videoyu tek tek havuza atmak 3 Dk idi

150 videolu kanalı havuza eklemek 10 dk :)

Şuan 150 videoyu 30 saniyede havuza atıyor

Botlar > Youtube dan;

50 videoyu tek tek havuza atmak 3 Dk idi

150 videolu kanalı havuza eklemek 10 dk :)

Şuan 150 videoyu 30 saniyede havuza atıyor

bu havuza atma olayı güzel keşke videoyapda da olsa, bi kanalı komple havuza atıp arkana yaslanacaksın. :D

Kanalı Komple Kopyala Çok Hızlı ve Güzel Fakat havuz miktarını aşan yani havuz limitin 150 kanalda 200 video var limiti aşan 50 videoyu çekmek için ne yapıcaz

Aynı Kanalı Tekrar Kopyala Dediğimizde Kopylanmışları Tekrar Listeye Almadan Kopyalanmamışlarla Devam Etse İyi olur Yoksa Bu Şekilde Her Kanalı Havuz Miktarımız Kadar Çekebiliriz

Son düzenleme:
Kanalı Komple Kopyala Çok Hızlı ve Güzel Fakat havuz miktarını aşan yani havuz limitin 150 kanalda 200 video var limiti aşan 50 videoyu çekmek için ne yapıcaz

Aynı Kanalı Tekrar Kopyala Dediğimizde Kopylanmışları Tekrar Listeye Almadan Kopyalanmamışlarla Devam Etse İyi olur Yoksa Bu Şekilde Her Kanalı Havuz Miktarımız Kadar Çekebiliriz

zaten öyle oluyormuş hocam.ilk ekledin 200 videonun 150sini havuza attı.sonra tekrar kopyalayacagın zaman almadıgı o son 50yi ekliyormuş havuza bukez.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri