Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
@Lastwisher hocam şuanda bota ne video eklersem ekleyeyim havuza attığı videoları indirip yüklemeden tamamlandı diyerek geçiyor..
Hocam hesabınıza girip 5-6 video yükledim şu anda bir sorun göremedim zannediyorum anlık bişey yaşanmış 1 saat kadar önce, şu anda yüklüyor sorunsuz.arkadaşın dediği gibi emirler boşa çıkıyor yuklenmiyor tamamlandı diyor
Bu gün youtube da bi sorun var, az önce karşılaştım bu hata ile, şimdi aynı şekilde deniyorum sorun yok. Sanıyorum geçici bir durum oldu.Kanal eklerken hata veriyor hocam aylardır kullanıyorduk yeni başladı bu sorunda.
Üstadım bu konuyu izzah ettik üstteki postlardan okuyabilirsiniz.arkadaşlar 720p hd bi video hala cekilemiyor bunun nedeni yavaşlık denmişti dünde bugunde yine yavaşlık vardı neden hd olmadıgı görülüyor sanırım hd video cekilemiyorsa programın bir anlamı kalmıyor. İlgililerin bu hd olayıyla ilgilenmelerini ben ve birçok arkadaşımız talep ediyor teşekkürler
Evet hocam 480p ye kadar olan en yükseği alıyor.
Yani
giriş = çıkış
144 = 144
240 = 240
360 = 360
480 = 480
720 = 480
şeklinde.
Sorun mevcut botta videoları atmiyor.200 video emri verdim hepsini attı gösteriyor ama error vermiş şuanda baktım. [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]
şu anda aynısı bende var hocam attı tamamlandı diyor ama gözükmüyor hiçbişeygün içindede oldu bu
Sabah bende de olmuş hocam 200 video emri daha vardı onlarında 40 i duruyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.