Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Biraz aradan sonra tekrar almayi dusunuyordum. Ozel vds kullananda yine bu yavaslik sorunu oluyor mu? VDS kullananlar HD olarak render alabiliyor mu?

Siteye bende giriyor ve dolaşırken yavaşta değil. 1-2 gündür videolar yüklenirken sıkıntı oluyordu aşırı yavaş işleniyodu ama bugün özgünleştirmeler sabahtan itibaren hızlanmış bıraktığım videolar hep bitmiş.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam şuanda bota ne video eklersem ekleyeyim havuza attığı videoları indirip yüklemeden tamamlandı diyerek geçiyor..

Hd video yuklenmıyordu eyw. artık videoalrı da yukleyemıyoruz. emir verdiğim videoların hiç biri yuklenmemiş.

site yine gitti off videolar çok yavaş yükleniyor ne ümitle aldık noldu

---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 14:06 ----------

ya bunedir arkadş bi geliyor bi gidiyor nasıl iş yapıyosunuz :@ deli olcam ya bi 100 kanalla ugraşmak ayrı bir dert bide gelip gidiyor 2debir gelmiyor 15dk

Arakadaşlar ben sürekli sitedeyim, acaba kısmı bir hata mı yaşanıyor ? herhangi bir ulaşamama durumu şu anda yaşayan varsa lütfen bana pm atın.

Son düzenleme:
arkadaşın dediği gibi emirler boşa çıkıyor yuklenmiyor tamamlandı diyor
Hocam hesabınıza girip 5-6 video yükledim şu anda bir sorun göremedim zannediyorum anlık bişey yaşanmış 1 saat kadar önce, şu anda yüklüyor sorunsuz.

Kanal eklerken hata veriyor hocam aylardır kullanıyorduk yeni başladı bu sorunda.

arkadaşlar 720p hd bi video hala cekilemiyor bunun nedeni yavaşlık denmişti dünde bugunde yine yavaşlık vardı neden hd olmadıgı görülüyor sanırım hd video cekilemiyorsa programın bir anlamı kalmıyor. İlgililerin bu hd olayıyla ilgilenmelerini ben ve birçok arkadaşımız talep ediyor teşekkürler

Kanal eklerken hata veriyor hocam aylardır kullanıyorduk yeni başladı bu sorunda.
Bu gün youtube da bi sorun var, az önce karşılaştım bu hata ile, şimdi aynı şekilde deniyorum sorun yok. Sanıyorum geçici bir durum oldu.
arkadaşlar 720p hd bi video hala cekilemiyor bunun nedeni yavaşlık denmişti dünde bugunde yine yavaşlık vardı neden hd olmadıgı görülüyor sanırım hd video cekilemiyorsa programın bir anlamı kalmıyor. İlgililerin bu hd olayıyla ilgilenmelerini ben ve birçok arkadaşımız talep ediyor teşekkürler
Üstadım bu konuyu izzah ettik üstteki postlardan okuyabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam,aldıgımız kaynakdaki video 720p olsada bunu 480p yükletirim dedin ya peki 360p yada 480p olursa nasıl yükleniyor?480p ise 480p,360p ise 360p mi yükleniyor?

Evet hocam 480p ye kadar olan en yükseği alıyor.

Yani
giriş = çıkış
144 = 144
240 = 240
360 = 360
480 = 480
720 = 480

şeklinde.

Sorun mevcut botta videoları atmiyor.200 video emri verdim hepsini attı gösteriyor ama error vermiş şuanda baktım. [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri