evet,son mesajımda bahsettigim sorun giderildi ama yine ugraştırdı beni.şu sorunlar olmasa şuan en az 15-20 tane hesap almıştım ama bunun yerine elimdekileri uzatmayıda bıraktım.
bu söyleyeceklerime kimse kızmasın,darılmasın...Daha öncede belirttigim üzere bot gayet güzel fakat sorunlar asla düzelmiyor,bitmiyor.özellikle destek ekibinden son derece rahatsızım,her fırsatta dile getirdim ve getirmeyede devam edicem bunu.daha önce bot sahibi arkadaş destek ekibi ile ilgili mesajlara bizdeki destek kimsede yok,destek ekibimiz çok iyi desede benim düşüncem botu ilk aldıgım günlerdeki ile aynı ve ne yazıkki büyük ihtimallede degişmeyecek.
botta bi sorun oldugunda,destekden mesaj attıgınızda geç dönüş almayı çok sayıda müşteriye yetişmeye çalışıyorlar diye düşünüp bi nebze kabul edebilirsiniz.ama bu destekdeki arkadaşlar daha önce de söyledigim gibi gelen mesajları okumadan önce (yada daha kötüsü gerçekden okudukları halde) verdikleri standart bi cevapları var.şu şekilde bi sorunum var diye mesaj atıyorsunuz,şansınız varsa yani bu sorunu gün içerisinde yaşarsanız 5-6 saat sonra cevap geliyor yoksa yarına kalıyor.o süre içerisinde boş boş oturup botun düzelmesini bekliyorsunuz,mesajı görünce düzeltirler diye umarak.mesaj geldiginde ise sandıgınızın aksine sorun düzelmiyor.ilk önce kendilerinde bi sorun olmadıgı,bi sorun varsa bizde oldugu söyleniyor her seferinde.ısrar eder,sorunun üzerine giderseniz yani sorunun kaynagının onlar oldugunu,sistemde sorun oldugunu isbat ederseniz ondan sonra soruna bakıyorlar,çözüyorlar yoksa sorun sizde sanıp boş boş bakıyorsunuz bota.sorun bizde ise,sistemde bi sorun yoksa nasıl düzeltiliyor.zaten düzeldiginde gelen mesajdada sorunla ilgili çalışma yapıldı,düzeltildi deniyor
bunu ilk kez yaşamadım,daha öncede böyleydi bu ama son mesajımda yaşadıgım sorunu ele alalım mesela.hesabıma girdigimde hesabımın 20.gününde lisansın süresi doldu uyarısını gördüm.önce sistemsel bi hata olabilir dedim ve mesaj attım.lisansın doldugunu söyleyen şu hatayı alıyorum,kontrol edip dönüş yaparmısınız bana dedim ve gelen cevap süremin doldugu,ödeme yapmam gerektigi yönde oldu.eger kontrol edilse zaten o hesaba ait ödemenin en son ne zaman yapıldıgını görür,sorunu o an çözerlerdi ama görünen o ki aldıgım hataya bakıp direk süreniz dolmuş dediler.eger tam olarak ödeme yaptıgım tarihi bilmesem,not ediyor olmasam yeniden hesap ücreti ödeyip hesabımı uzatmam gerekicekti kullanabilmem için.tekrar belirtmek isterim,sistemsel hata olsa anlarım ve bişey demem ama kontrol edilmesini rica ettigim halde bana bu şekilde bi cevap geliyorsa ya göz göre göre kandırmaya çalışıyorlar,yada kontrol filan etmiyorlar.hem benim hem kullanan diger arkadaşların söylediklerinden bildigim,gördügüm kadarıyla sorunun cevabı kandırmak yönünde degil,destek ekibin ilgisizligi.
botu ilk aldıgımda ne sorunlar varsa hala çözüme kavuşmadı,devam ediyor hatta dahada artıyor ne yazıkki.daha önce kullandıgım 5 hesabım vardı sonra 3e düşürdüm,sonra 2ye düşürdüm ki 2.hesap 1-2 gün önce süresi doldu diye kapatılan hesapdı ve onunda süresi 9-10 gün sonra doldugunda yenilemiycem.geriye kaldı 1 hesap sadece....botu ilk aldıgımda düşüncem her ay 3-5 hesap daha almak yönündeydi ama tam tersi oluyor.hesaplar katlanmak yerine eriyor ne yazıkki.
not : bu yazdıklarım kesinlikle konu,satış baltalama degildir çünkü hepimiz biliyoruz bunların gerçek oldugunu.konu baltalama denen şey gerçekleri yansıtmayan mesajlardır.bu botu kullanan arkadaşlarla facebookda,pmde,skypeda zaten bunları nerdeyse hergün konuşuyoruz ama burayada yazmak istedim düşüncelerimi.umarım bian önce sorunlar çözülür,randımanlı bi şekilde kullanılır bu bot yoksa çok yazık olucak güzelim bota.