Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sistemi dün satın aldım ama hala bir video ekleyemedim destek bölümünden de yazdım ama nedense sıkıntım hala çözülemedi acaba rica etsem ilgilenebilirmisiniz
nasıl bir sorun hocam ? şu anda hiçbir sorun yok
- ftpden dosya çekip atmak istiyorum dosyayı yükleme yapmıyor
- ytden video yuklemek istiyorum hesabıma yüklendi olarak gözükyor ama hesabımda videoyu göremiyorum
şu anlık kullanmak istedigim 2 özellik bu ama ikisinide kullanmaıyorum
hocam ftp olayını kullanmadım ama youtube botu sorunsuz bende client id ve secret ile ilgil bi sorun olmuş olabilir yada api ile tam bilemicem arkadaşa sorabilirsin
Demo ekledim.Demo alabilir miyim? cryptical
Hocam yarın sabah bakacağım soruna.Hatalı email yada şifre hatası alıyorum hocam. Şifremi unuttum kısmıda çalışmıyor sanırım.
Mail : [email protected]
Şimdiden tekrar hoşgeldiniz, demo hesabınızı açtım.Merhabalar, uzun süredir youtube işine tekrar geri dönmeiy planlıyordum ( ara vermiştim) sistemi görür görmez geri dönmeye karar verdim inş bütün işleriniz istediğiniz gibi gider allah utandırmasın.
1 günlük demo talep ediyorum. kullanıcı adı : Ceoytpara
sistemi dün satın aldım ama hala bir video ekleyemedim destek bölümünden de yazdım ama nedense sıkıntım hala çözülemedi acaba rica etsem ilgilenebilirmisiniz
- ftpden dosya çekip atmak istiyorum dosyayı yükleme yapmıyor
- ytden video yuklemek istiyorum hesabıma yüklendi olarak gözükyor ama hesabımda videoyu göremiyorum
şu anlık kullanmak istedigim 2 özellik bu ama ikisinide kullanmaıyorum
kısmetse bakalım dünden beri sorunun çözülmesi içinn bekliyorumm zaten sırf ftp özelligi içinn aldım programı youtube kısımı olmasa da olur benim için
Tabi demo açtım.Demo alabilir miyim? Kullanıcı adım: engin55
Tabi açtım demonuzu.1 günlük deneme alabilir miyim hocam.
K.Adı: Unirex69
Evet yükleyebilirsiniz.Arkadaşlar otoçekimde de render yapıp video yüklüyor mu bot?
Demo ekledim.
Hocam yarın sabah bakacağım soruna.
Şimdiden tekrar hoşgeldiniz, demo hesabınızı açtım.
Hocam mkv yüklemeye çalıştığınız için sorun alıyorsunuz, mp4 yüklerseniz sorunsuz çekebilirsiniz.
Tabi demo açtım.
Tabi açtım demonuzu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.