Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Hocam görüntü eşleşeni için opaklığı arttır. Eğer çok zorlu bir videoysa %100 yap(görüntü karanlık olacaktır).

ışık 5 opak 95,ışık 6 opak 100,çerçeve,videoyu kırpma denedim okadar videoda bi video geçiremedim :) 2-3 gündür botu kurcalıycam diye normal video yükleyemedim.botta sadece deneme yapıyorum hala,rastgele bi video atıyorum ve eşleşen filan verirse onu geçirmeye çalışıyorum.yani elimde eşleşenden geçirmeye çalıştıgım belirli bi video yok.ne bulursam onu deniyorum.kısacası,dünya geneli yada eşleşen veren videoyu botla geçirdim sonunda demek için ugraşıyorum hocam :)

ışık 5 opak 95,ışık 6 opak 100,çerçeve,videoyu kırpma denedim okadar videoda bi video geçiremedim :) 2-3 gündür botu kurcalıycam diye normal video yükleyemedim.botta sadece deneme yapıyorum hala,rastgele bi video atıyorum ve eşleşen filan verirse onu geçirmeye çalışıyorum.yani elimde eşleşenden geçirmeye çalıştıgım belirli bi video yok.ne bulursam onu deniyorum.kısacası,dünya geneli yada eşleşen veren videoyu botla geçirdim sonunda demek için ugraşıyorum hocam :)

Anladım hocam. Farklı farklı kalıplar için denemeye devam :D

En kötüsüde "upload video"da anlık editlemeyle eşleşeni güzel kalite ile atlattıkdan sonra aynı değerleri unutmak sonrasında aynı değeri bulacam diye günü geçirmek :) Kalıcı olsun die her video için kanallarım settings bölümüne gitmek bazen uzun gelior.Belkide bu işler içi kendimize macro scripi yapmak lazım :D

Arkadaşlar bu video avi yada mp4 değil diyenler;
Hata koduna ufak bir açıklama ekledim : gönderdiğiniz type xxx gibi. O xxx bölümünü bana yazarmısınız.

Hocam, adsense yada partner kanalın para kazanması otomatik yapılıyor mu bot üzerinden yoksa imacros ile mi yapmamız gerek her seferinde. Videoyu izledim de aklıma takıldı.

panelde yazılana göre Imacros ile yapılıyor hocam.

---------- Spam Engelliyici 22:25 ---------- Önceki Mesaj 22:23 ----------

Arkadaşlar bu video avi yada mp4 değil diyenler;
Hata koduna ufak bir açıklama ekledim : gönderdiğiniz type xxx gibi. O xxx bölümünü bana yazarmısınız.

Videonuzu avi yada mp4 formatında değil.Göndermiş olduğunuz video

dedi....

Hocam sorun üzerinde bir çalışma yaptım sunucuyu yeniden başlatmam gerekiyor şu anda sunucudaki işlemlerin (video işlemelerin) bitmesini bekliyorum

---------- Spam Engelliyici 21:29 ---------- Önceki Mesaj 21:15 ----------

Sorun giderildi artık uyuyabilirim :)

Hocam sorun üzerinde bir çalışma yaptım sunucuyu yeniden başlatmam gerekiyor şu anda sunucudaki işlemlerin (video işlemelerin) bitmesini bekliyorum

---------- Spam Engelliyici 21:29 ---------- Önceki Mesaj 21:15 ----------

Sorun giderildi artık uyuyabilirim :)

Hocam merhaba, 2 - 3 akşamdır indirme - işleme - yükleme işlemi uzun sürüyor gözle görülür şekilde. Kullandığım düzenlemeler:

hız %115
ışık 5
opak %55 - 60 arasında değişiyor kanal kanal
border ekliyorum aşağıdan yukarıdan 5er

yt to yt çalışıyorum
Yüklediğim video uzunlukları 30 sn - 15 dk.
botu kullanma saatlerim 18.00 - 01.00

Kullandığım düzenleme özelliklerinden mi kaynaklı bu sorun, bir tek ben mi yavaş olduğunu düşünüyorum ya da. Eskisine oranla fark edilir şekilde yavaş işlem yapıyorum bu da yüklediğim video sayısını çok fazla etkiliyor. Eskiden kanal açmaya yetişemiyordum şu anda kanallarım halihazırda bekliyor.

Bu gün genel bir yoğunluk var üstadım server alacağım datacenterda bizim sunucudan kalmamış, spariş bekliyoruz.

Hocam merhaba, 2 - 3 akşamdır indirme - işleme - yükleme işlemi uzun sürüyor gözle görülür şekilde. Kullandığım düzenlemeler:

hız %115
ışık 5
opak %55 - 60 arasında değişiyor kanal kanal
border ekliyorum aşağıdan yukarıdan 5er

yt to yt çalışıyorum
Yüklediğim video uzunlukları 30 sn - 15 dk.
botu kullanma saatlerim 18.00 - 01.00

Kullandığım düzenleme özelliklerinden mi kaynaklı bu sorun, bir tek ben mi yavaş olduğunu düşünüyorum ya da. Eskisine oranla fark edilir şekilde yavaş işlem yapıyorum bu da yüklediğim video sayısını çok fazla etkiliyor. Eskiden kanal açmaya yetişemiyordum şu anda kanallarım halihazırda bekliyor.

normal halini bilmem ama 2 gündür kullanıyorum,gerçekten yavaş :) bende işleme başladıkdan sonra sorun yokta,40 dk önce havuza eklenen videolar hala beklemede işte o sorun oluyor bana.yavaş yavaşda olsa başlasa işleme neyse ama o bana bakıyor ben ona :)

Hocam Gold pakette 20 kanal ekleme limiti az değil mi sizce? Biraz arttırsanız :D

Ben eşleşeni 116 da geçtim bir kategoride, bazı videolarda ses kayması oluyor 1,2 sn erken geç geliyor. Görüntü kalitesi izlenir ama ses tutmadımı adamlar beğenmiyor.

Öncelikle;

Şu anda yoğunluk geçti, ben yinede ne olur ne olmaz diye 3 tane daha sunucu spariş ettim, hazırlanıyor şu anda.

Bunun dışında ses kayması olmaz fakat sesi hızlandırır eğer ses kayması oluyorsa aldığınız videoya bakmanızı tavsiye ederim.

Öncelikle;

Şu anda yoğunluk geçti, ben yinede ne olur ne olmaz diye 3 tane daha sunucu spariş ettim, hazırlanıyor şu anda.

Bunun dışında ses kayması olmaz fakat sesi hızlandırır eğer ses kayması oluyorsa aldığınız videoya bakmanızı tavsiye ederim.

Hocam dünya engeli geçmek için en uygun ayarlar nedir acaba?

merak ettiğim bir konu var. 50 tane yükleme emri verdim diyelim.videolar sıradayken kanal ayarlarında değişiklik yaptım diyelim. sıradaki videolar yaptığım son değişikliğe göremi yüklenir yoksa ilk ayarlarımı baz alır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri