Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Video yükleme havuzunda toplu videolarda zaman problemi var, yüklemeler arasında tüm aman dilimlerini deneme rağmen aralıksız yüklemeye devam ediyor, bu problemle karşılaşan başka arkadaşlar var mı ? çözümü nasıl yardımcı olabilirmisiniz..

Zaman aralıklarını doğru seçip kaydettiyseniz çalışıyor bende sıkıntı yok şuan.

Uploadextra lansmanının yapıldığı gün saolsun [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] dostumuzun 3 aylık paketleri yoğun istek üzerine yaptığı 1 aylık paket güncellemesiyle başladığım uploadextra ile ilk ayın sonuna gelmiş bulunmaktayım. Verimli ve kazançlı bir ay oldu uploadextra ekibine teşekkürü bir borç bilirim. Emeklrinize, ellerinize ve desteğinize sağlık. Şimdi yeni paket güncellemesiyle kazanmaya devam diyorum. Herkes nasiplensin faydalansın tüm uploadextracılara kolaylıklar bol bol kazançlar.

Hd(720p) olarak rendere aldığım video render sonrası 360p olarak çıkıyor? HD olarak çıkması gerekmezmi?

Hız:%105
Ünlem geç 5
Opaklık %98

Selam bayadır youtube işini yapmıyorum ;
bu uygulama diğer farklı sitelerden videolar çekiyormu ? yani kaynaklar varmı ?

yoksa sadece youtube dan youtube şeklindemi ?

Selam bayadır youtube işini yapmıyorum ;
bu uygulama diğer farklı sitelerden videolar çekiyormu ? yani kaynaklar varmı ?

yoksa sadece youtube dan youtube şeklindemi ?
Youtube botu dışında farklı sitelere ait botlar mevcut ayrıca firefox eklentisi ile webde gezinirken beğendiğiniz herhangi bir videoyu tek tık ile oto şekilde kanalınıza yükleme yapar. Dilerseniz ftp veya kendi pc niz üzerinden de yine oto ve renderlı yükleme yapabilirsiniz. Yani kısacası biz buna sınırsız kaynak diyoruz :)

Hd(720p) olarak rendere aldığım video render sonrası 360p olarak çıkıyor? HD olarak çıkması gerekmezmi?

Hız:%105
Ünlem geç 5
Opaklık %98

geçen gün bende attıgım videoların 360p çıktıgını gördüm sonra baktım aldıgım kaynakta 360p imiş zaten.sonra 720p bi kaynak buldum,ordan aldım videoları ve yine 360p çıktı ama bi süre bekleyince 720p side eklendi.biraz bekledikten sonra tekrar bi kontrol et bakalım hocam.normalde 720p sonradan geliyor,daha önce manuel uploaddada yaşamıştım bunu.

Youtube botu dışında farklı sitelere ait botlar mevcut ayrıca firefox eklentisi ile webde gezinirken beğendiğiniz herhangi bir videoyu tek tık ile oto şekilde kanalınıza yükleme yapar. Dilerseniz ftp veya kendi pc niz üzerinden de yine oto ve renderlı yükleme yapabilirsiniz. Yani kısacası biz buna sınırsız kaynak diyoruz :)

hocam bu firefox eklentisi ile video yükleme olayı hosuma gitti bu firefox eklentisi ile bütün sitelerden video çekebiliyoruz yani bu firefox eklentisi kullanabilmek için hangi paketi almamız gerek ?

Son düzenleme:
4 saat 20 dakikalık bir video üzerinde bazi işlemler yaptım sistem tarafından kanalıma 3 saat 37 dakikalık video olarak yuklendi hayırlısı :D

yaptıgım işlemler..

Hızlandırma %115
opaklık 65
ışık 6

Süre kes baştan ve sondan 10 ar saniye
border 5

4 saat 20 dakikalık bir video üzerinde bazi işlemler yaptım sistem tarafından kanalıma 3 saat 37 dakikalık video olarak yuklendi hayırlısı :D

yaptıgım işlemler..

Hızlandırma %115
opaklık 65
ışık 6

Süre kes baştan ve sondan 10 ar saniye
border 5

hızlandırma yaptıgını kendın soyluyosun normal degılmı sence ?

video ortası reklam bazılarına eklemiyor malesef bunun nedeni nedir. ortalama 50 videoluk bir kanalda 14 tane videoya video ortasını eklemedi. kontrol etmesem bu videolar arada kaynıyor. bu video ortası reklamın kesin bir çözümü yokmu.

@ITPRO proje derken başkanım ufak tüyolar istiyorum çok merak ettim :D
Hoca bottaki up/down hızı beni gaza getiriyor :D

---------- Spam Engelliyici 20:39 ---------- Önceki Mesaj 20:36 ----------

hocam bu firefox eklentisi ile video yükleme olayı hosuma gitti bu firefox eklentisi ile bütün sitelerden video çekebiliyoruz yani bu firefox eklentisi kullanabilmek için hangi paketi almamız gerek ?
Browser eklentisi tüm paketlerde mevcut diğer özelliklere de göz atıp seçim yapabilirsin. [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]den ücretsiz demo açtırıp kullanarak nelere ihtiyacın olduğunu belirli ona göre pakete karar verirsin.Bu şekilde daha iyi olur.

bot bugünlerde biraz yavaş mı yükleme havuzuna 2 adet video alıyorum 10 dakikadır sırada hiç bir işlem yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri