Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

ya arkadaş bu botto mı bi skınıtı var bende mi sadece bende mi bu kadar yavaş yüklüyo 3-4 uzun videoyu max. 2 saatlşk 3 saatte atıyor diyorum yok mu bu sıkıntıyı yaşayan herkes memmun mu bottan
Hocam bot şuan özellikle bu son hafta hızda zirve yapmış durumda ki bu kadarhızlı çalıştığını daha önce görmedim. Senin sorunun hesabına özel bir durum. Daha önce başıma geldi. @Lastwisher pm ile ulaş mail adresini ver kontrol etsinler.

Dün botu test ettim arkadaşlar gayet güzel video editör de gayet iyi çalışıyor ,
Etiket olayını kelime kelime yapsa daha güzel olabilirdi başlığı komple tek etiket olarak koyuyor ,

firefox eklentisi sadece sisteme kayıtlı botlar üzerinde çalışıyor sanırım çünkü bir kaç sitede çalışmadı

fanatik tv , amk spor video servislerinde denedim olmadı ,

ama genel olarak başarılı buldum önceki kullandığım botlara nazaran çok güzel bir sistem olmuş.

Dün botu test ettim arkadaşlar gayet güzel video editör de gayet iyi çalışıyor ,
Etiket olayını kelime kelime yapsa daha güzel olabilirdi başlığı komple tek etiket olarak koyuyor ,

firefox eklentisi sadece sisteme kayıtlı botlar üzerinde çalışıyor sanırım çünkü bir kaç sitede çalışmadı

fanatik tv , amk spor video servislerinde denedim olmadı ,

ama genel olarak başarılı buldum önceki kullandığım botlara nazaran çok güzel bir sistem olmuş.
Firefox eklentisi sadece ekli botlar üzerinden çalışmıyor yelpaze geniş film dizi çalışacaksan yüzlerce site kaynak bulabilirsin büyük ölçüde çoğu formatı destekliyor .

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]
1-Video yükleme limitlerinde yükleme aralığı en düşük yarım saatte bir var, dkda bir yada 5-10dkda bir eklermisin.
2-Videoyu kırptığımızda orijinal video 1080p olsa bile 360p olarak yüklüyor.
3-Youtube analytics api açık ama istatistikler güncellenmiyor. Bunlarla ilgilenebilirmisin.

Bende de kanal istatistikleri güncellenmiyor video atalı günler geçmesine rağmen kanallarımın video sayısı 0 gözüküyor... [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] bir el atar mısın hocam.

Kullanıcı adım: jebi, 1 günlük deneme süresi yüklerseniz sevinirim :) Teşekkürler
Ekledim demo
@Lastwisher
1-Video yükleme limitlerinde yükleme aralığı en düşük yarım saatte bir var, dkda bir yada 5-10dkda bir eklermisin.
2-Videoyu kırptığımızda orijinal video 1080p olsa bile 360p olarak yüklüyor.
3-Youtube analytics api açık ama istatistikler güncellenmiyor. Bunlarla ilgilenebilirmisin.
1) Videoyu aralıklarını ekledik.
2) Üstadım youtube önce 360p hazırlıyor sonra diğer versionları hazırlıyor 1-2 saat sonra bakın diğer versionları göreceksiniz.
3) Tabi bana bi yollayın email adresinizi bakalım.
ya arkadaş bu botto mı bi skınıtı var bende mi sadece bende mi bu kadar yavaş yüklüyo 3-4 uzun videoyu max. 2 saatlşk 3 saatte atıyor diyorum yok mu bu sıkıntıyı yaşayan herkes memmun mu bottan
Üstadım sizde bir sıkıntı var eğer yt dışında alıyorsanız kaynakdan olabilir, yada çok extrame videolar mı alıyorsunuz 2-3 saatlik 1080p videolar mı ?
Bende de kanal istatistikleri güncellenmiyor video atalı günler geçmesine rağmen kanallarımın video sayısı 0 gözüküyor... @Lastwisher bir el atar mısın hocam.
İstatistikler iki gün geç geliyor youtubedan mesela bu gün yüklediğiniz video 2 gün sonra api dan gözükür hale geliyor ama çok geçtiyse atın email adresinizi bakalım.

hocam pm den size hesap mail adresimi gönderdim attığım videolar 1-2 saatlik 360-480p videolar hocam ayrıca sadece yt-yt atıyorum dün 4 videoyu 3 saatte attı işledi bugünde farkı yok hesabımda bi sıkıntı var sanırım botu alalı 3 gün oldu 3 gündür durum böyle hesabımı acil incelerseniz sevinirim

Geçen deneyememiştim hocam,bugünde bitti artık bugün 12 den sonra deneme verebilir misiniz.Deniyelim artık şu güzel botu :) :D
SpamER

Lastwisher arkadaş çok ilgisiz botu ilk kullanışım muhtemelen son olacak ısrarla botun yavaş olduğunu panelime bakmasını söylememe rağmen ilgilenmedi mesajıma cevap dahi vermiyor sürekil sorun olmadığını söyleyim geçiştiriyor ama kullanıcı benim koca bir günde 20-30 video atabildim ancak saatlerce uğraşmam rağmen spam yapan biri için nasıl bir durum söylememe gerek yok dahada bu BOTu kullanmam :X

Lastwisher arkadaş çok ilgisiz botu ilk kullanışım muhtemelen son olacak ısrarla botun yavaş olduğunu panelime bakmasını söylememe rağmen ilgilenmedi mesajıma cevap dahi vermiyor sürekil sorun olmadığını söyleyim geçiştiriyor ama kullanıcı benim koca bir günde 20-30 video atabildim ancak saatlerce uğraşmam rağmen spam yapan biri için nasıl bir durum söylememe gerek yok dahada bu BOTu kullanmam :X

şahsi görüşüm,bu bot çok video ile spam yapanlardan çok render ihtiyacı olanlara yönelik bi bot hocam.ben hem vdslerde manuel çalışıyorum,hem 2 bot kullanıyorum mesela.çok video atmak için diger botu kullanıyorum,renderlık konularda bunu.

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] ve [MENTION=23075]ITPRO[/MENTION]
botun bilgisayardan upload modülünü kullanıyormusunuz dünden beri bir hata alıyorum videoların formatı avi ama upload bitince format hatası veriyor

botu sanırım 2 haftadır kullanıyorum,dün ilk defa çizgi film haricinde bi içerikte eşleşeni geçtim :D sinir oluyordum eşleşen,dünya engelini sadece çizgi filmde geçebiliyorum diye ama istedigim,çalıştıgım bi içerikte geçebildim sonunda.oh be :p

Hocam border ekliyor musun değişik bi görüntü oluyor :) Kırpma vs ile mi geçtin bnmde öyle bi içerik varda ışık opak vs pek yaramıyor videonun karanlık yerinden eşleşen yakalıyor youtube :)

iyi ünlem geçiyormu bu bot :D

baglı kanalların hepsi partner,hiçbi fikrim yok :) yakında partnerede ünlem gelecek,o zaman görücez geçiyormu geçmiyor mu :D

Hocam border ekliyor musun değişik bi görüntü oluyor :) Kırpma vs ile mi geçtin bnmde öyle bi içerik varda ışık opak vs pek yaramıyor videonun karanlık yerinden eşleşen yakalıyor youtube :)

border ekliyorum,güzel oluyor bence yani ben sevdim onu :) seninki direk o video ile alakalı olabilir,bendede vardı öyle bi video.vdsde manuel olarak ugraştım ama geçememiştim bi türlü.onla ugraşmak yerine başka içerige yöneldim.yani işin ustalarına sormak gerek onu.ben bu botla çizgi film haricinde hiçbi videoda geçemiyordum belli bi videoda degil yani :D dün border ekledim,baştan sondan 2-3 saniye süre kestim,sesi 105 yaptım geçti.dün yükledigim içerigi direk atınca hem görüntü hem sesten eşleşen veriyordu bu şekilde geçtim.tamam,her filtre her videoya uymuyor tabiki ama hiçbi videoda geçemeyince sinir oluyor insan.digerleri geçiyorda ben neden geçemiyorum diye

baglı kanalların hepsi partner,hiçbi fikrim yok :) yakında partnerede ünlem gelecek,o zaman görücez geçiyormu geçmiyor mu :D

border ekliyorum,güzel oluyor bence yani ben sevdim onu :) seninki direk o video ile alakalı olabilir,bendede vardı öyle bi video.vdsde manuel olarak ugraştım ama geçememiştim bi türlü.onla ugraşmak yerine başka içerige yöneldim.yani işin ustalarına sormak gerek onu.ben bu botla çizgi film haricinde hiçbi videoda geçemiyordum belli bi videoda degil yani :D dün border ekledim,baştan sondan 2-3 saniye süre kestim,sesi 105 yaptım geçti.dün yükledigim içerigi direk atınca hem görüntü hem sesten eşleşen veriyordu bu şekilde geçtim.tamam,her filtre her videoya uymuyor tabiki ama hiçbi videoda geçemeyince sinir oluyor insan.digerleri geçiyorda ben neden geçemiyorum diye
borderi kaç a kaç koyuyorsun hocam?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri