Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hoca bi bakarsan destege cok ii olur . eyw

Hasan hocam bot iyi gidiyor maşallah kullanım artıkça buna paralel olarak talepde aratacaktır. Naçizane aktarmak istdiklerim.
Video sürelerini konuşmuştuk geçen aylarda çekilen videonun süresi görülmeliki kişi uzun çalışıyor olabilir kısa çalışıyor olabilir.
Uzun çalışan kanala girip kısaları temizliyor veya kısa çalışan uzunları temizliyor. Bu süreyi görebilirsek videolarımızı ona göre seçip yükleriz. Çünkü biranda video silinmeside kanal için spam riski taşımaktadır.
Kalıpları bir çok kez kullanmayı denedim fakat hiç bir denememde çalışmadı bu özellik botta varken bunu kullanabilmeliyiz hız ve pratiklik açısından çok faydalı bir özellik.
Bir diğer nokta arkadaşlarında aktardığı üzere spin büyük oranda pek çalışmıyor yine orjinal açıklamalarla geliyor.
Keyword finder manuel yüklemede çalışıyor fakat oto ya çekince çalıştığına pek rastlamadım.
Benim sana ve ekibine önerim öncelikle botta satışa sunulan bu mevcut özellikleri tam anlamıyla kullanılabilir bir hale getirip yenilikleri biraz daha ileriye ötelemek olacaktır.
Bot şuan benim açımdan piyasanın en iyisi mevcut özellikler iyileştirilirse dahada iyi noktalara gelecek ve kalıcı müşteri memnuniyeti sağlayacaktır.
Kolay gelsin.

[MENTION=23075]ITPRO[/MENTION] Katılıyorum, botta var görünen ama işlevini yapmayan bölümler mevcut, geliştirilmesi şart.

Arkadaşlar havuza 200 video attım diyelim farklı kanallar tabi. Bunu kanallara yüklenmesi neredeyse birgün sürüyor. Daha önceleri en fazla 2 saate biterdi. Sizde videoların işlenme süresiyle ilgili böyle sorun var mı? Sorunu ilettim ama cevaplar tatmin etmiyor. Videolar uzundur diyor eee öncedende uzundu ama anında yüklüyordu. Var mı yavaşlık yaşayan.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] reis gelen giden yok . 2 sattir . bi bakarsanız işim var benim de .

Arkadaşlar havuza 200 video attım diyelim farklı kanallar tabi. Bunu kanallara yüklenmesi neredeyse birgün sürüyor. Daha önceleri en fazla 2 saate biterdi. Sizde videoların işlenme süresiyle ilgili böyle sorun var mı? Sorunu ilettim ama cevaplar tatmin etmiyor. Videolar uzundur diyor eee öncedende uzundu ama anında yüklüyordu. Var mı yavaşlık yaşayan.
Hocam hızla ilgili bir sorun yaşamıyorum bazen hesaba özel sorunlar yaşanabiliyor mail adresinizi iletin kontrol etsinler yaşadığınız yavaşlık normal değil belliki bir problem var.

Hocam hızla ilgili bir sorun yaşamıyorum bazen hesaba özel sorunlar yaşanabiliyor mail adresinizi iletin kontrol etsinler yaşadığınız yavaşlık normal değil belliki bir problem var.
Destenten bildirdim aslında ama yeterince ilgili değil. Çözeriz hallederiz yerine normaldir diyorlar. Bir daha yazalım bari.

Destenten bildirdim aslında ama yeterince ilgili değil. Çözeriz hallederiz yerine normaldir diyorlar. Bir daha yazalım bari.
hocam bota giriş yaptığınız mail adresini iletin ve videoları hangi tarihte attığınızı kaç adet ve ne kadar süre havuzda bekliyor bunlarıda yazın ki karşı tarafta hızlı aksiyon alabilsin.

hocam anlatamıyomuyum yada görünmez adam mıyım dünden beri adam akıllı ulasan yok . hadi dedik dün pazar rahatsız etmeyek te . bak 3 saat oldu yeni msj atalı gelen giden yok. eger mümkünse botumun iptali ve para iadesi istiyorum . müşterimi koşar yoksa satıcımı ya . isterseniz dekontları yollayım size. bunada dönüş yapın yani . sizin keyfinizi bekleyememki ben . işim var gücüm var arkadas. [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] ?

hocam anlatamıyomuyum yada görünmez adam mıyım dünden beri adam akıllı ulasan yok . hadi dedik dün pazar rahatsız etmeyek te . bak 3 saat oldu yeni msj atalı gelen giden yok. eger mümkünse botumun iptali ve para iadesi istiyorum . müşterimi koşar yoksa satıcımı ya . isterseniz dekontları yollayım size. bunada dönüş yapın yani . sizin keyfinizi bekleyememki ben . işim var gücüm var arkadas. @Lastwisher ?
Hocam dün mü aldınız botu ?

wallaha dün yada bir önceki gün farkeermi kardesim . ben yazıyorum ilgilenen yok . dün dedik bu adamlar izinli ama bu gün ne iş . 3 saaat olmus iş yapan yok cvp yazan yok . botun hangi paketine göre alındıysa ona göre adammı seciolar anlamadım ki . ben hizmet beklerim hizmet . 1 lirada versem hizmet . belkide mükemmmel bi bot ama tahakatim yok beklemeye . anlık yazsın istemiom ama forumada yazdım 3 saat önce gelin bi die . para iadesi istiyorum lütfen buyrun !!!!

wallaha dün yada bir önceki gün farkeermi kardesim . ben yazıyorum ilgilenen yok . dün dedik bu adamlar izinli ama bu gün ne iş . 3 saaat olmus iş yapan yok cvp yazan yok . botun hangi paketine göre alındıysa ona göre adammı seciolar anlamadım ki . ben hizmet beklerim hizmet . 1 lirada versem hizmet . belkide mükemmmel bi bot ama tahakatim yok beklemeye . anlık yazsın istemiom ama forumada yazdım 3 saat önce gelin bi die . para iadesi istiyorum lütfen buyrun !!!!
Şunun için sordum normalde kayıt olurken verdiğiniz hesap için lisans oto aktif oluyordu.

olmadı [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] aktif eti baska bişiler daha sipariş yaptım . paypalla ödeme yaparken anlık onay die ödeme gectim 2 gün oldu gelen bişi yok . benimde sitemim bu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri