Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üstadım destek ekibi çalışıyor, sırası gelince bakarlar muhakkak.@Lastwisher hoca bi bakarsan destege cok ii olur . eyw
Üstadım böyle bir talep ilk defa geldi, eğer bu yönde çok talep gelirse değerlendiririz.@Lastwisher hocam sona süre ekleme gelecek mi yakın bi zamanda ?
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam sona süre ekleme gelecek mi yakın bi zamanda ?
sona süre ekleme dediginiz baştan kesip,sonuna eklemesi mi hocam?oysa güzel olur.ünlemde kullanıyorum ben,işe yarıyor.
Hocam hızla ilgili bir sorun yaşamıyorum bazen hesaba özel sorunlar yaşanabiliyor mail adresinizi iletin kontrol etsinler yaşadığınız yavaşlık normal değil belliki bir problem var.Arkadaşlar havuza 200 video attım diyelim farklı kanallar tabi. Bunu kanallara yüklenmesi neredeyse birgün sürüyor. Daha önceleri en fazla 2 saate biterdi. Sizde videoların işlenme süresiyle ilgili böyle sorun var mı? Sorunu ilettim ama cevaplar tatmin etmiyor. Videolar uzundur diyor eee öncedende uzundu ama anında yüklüyordu. Var mı yavaşlık yaşayan.
[MENTION=23075]ITPRO[/MENTION] Katılıyorum, botta var görünen ama işlevini yapmayan bölümler mevcut, geliştirilmesi şart.
Destenten bildirdim aslında ama yeterince ilgili değil. Çözeriz hallederiz yerine normaldir diyorlar. Bir daha yazalım bari.Hocam hızla ilgili bir sorun yaşamıyorum bazen hesaba özel sorunlar yaşanabiliyor mail adresinizi iletin kontrol etsinler yaşadığınız yavaşlık normal değil belliki bir problem var.
hocam bota giriş yaptığınız mail adresini iletin ve videoları hangi tarihte attığınızı kaç adet ve ne kadar süre havuzda bekliyor bunlarıda yazın ki karşı tarafta hızlı aksiyon alabilsin.Destenten bildirdim aslında ama yeterince ilgili değil. Çözeriz hallederiz yerine normaldir diyorlar. Bir daha yazalım bari.
Hocam dün mü aldınız botu ?hocam anlatamıyomuyum yada görünmez adam mıyım dünden beri adam akıllı ulasan yok . hadi dedik dün pazar rahatsız etmeyek te . bak 3 saat oldu yeni msj atalı gelen giden yok. eger mümkünse botumun iptali ve para iadesi istiyorum . müşterimi koşar yoksa satıcımı ya . isterseniz dekontları yollayım size. bunada dönüş yapın yani . sizin keyfinizi bekleyememki ben . işim var gücüm var arkadas. @Lastwisher ?
Şunun için sordum normalde kayıt olurken verdiğiniz hesap için lisans oto aktif oluyordu.wallaha dün yada bir önceki gün farkeermi kardesim . ben yazıyorum ilgilenen yok . dün dedik bu adamlar izinli ama bu gün ne iş . 3 saaat olmus iş yapan yok cvp yazan yok . botun hangi paketine göre alındıysa ona göre adammı seciolar anlamadım ki . ben hizmet beklerim hizmet . 1 lirada versem hizmet . belkide mükemmmel bi bot ama tahakatim yok beklemeye . anlık yazsın istemiom ama forumada yazdım 3 saat önce gelin bi die . para iadesi istiyorum lütfen buyrun !!!!
Hocam size pm atıyorum.olmadı @Lastwisher aktif eti baska bişiler daha sipariş yaptım . paypalla ödeme yaparken anlık onay die ödeme gectim 2 gün oldu gelen bişi yok . benimde sitemim bu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.