Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Botu test ediyorum;

Özgünleştirme yapmıyor kesinlikle :)
Havuzlar geç boşalıyor o yüzden 2 hesap aldım.

En dikkatimi çeken de yazılımcıları gelişime açık değil yaptık oldu mantığında, eksikler giderilmiyor.

Ancak herşeye rağmen memnunum kalite kokuyor yine de :)
Biz bunlari söylediğimiz zaman 50 tane laf işittik 3 gün oldu daha üst mesajlarda görebilirsiniz bunları ozgunlestirme falan zaten yapmıyor oraları gectimde havuz olayı bitmek tükenmek bilmiyor 40 50 video uzunluklari 30 40 dakikalık saatlerce suruyyor havuzdan düşmesi işleniyor bitmek nedir bilmiyor güncelleme allaha emanet zaten havuzda 10 vide eksildi diyelim aynı şekilde kopyalancak kanalı tekrar aratacaZda 10 video cekez tekrar ya demem oki gold paket kullanıcıları 250 300 videoyu rendersiz şekilde minumum 12 saatte bitirir allah korusun kirpma çırpma yapsa 1 gün sürecek kendi kullanımlarını sonucu bu kanıya vardım hala çözüme ihtiyaç duyan yok bot sahiplerine göre kısa sürede bitiyor bu isler

Son düzenleme:
Biz bunlari söylediğimiz zaman 50 tane laf işittik 3 gün oldu daha üst mesajlarda görebilirsiniz bunları ozgunlestirme falan zaten yapmıyor oraları gectimde havuz olayı bitmek tükenmek bilmiyor 40 50 video uzunluklari 30 40 dakikalık saatlerce suruyyor havuzdan düşmesi işleniyor bitmek nedir bilmiyor güncelleme allaha emanet zaten havuzda 10 vide eksildi diyelim aynı şekilde kopyalancak kanalı tekrar aratacaZda 10 video cekez tekrar ya demem iki gold paket kullanıcıları 250 300 videoyu rendersiz şekilde minumum 12 saatte bitirir allah korusun kirpma çırpma yapsa 1 gün sürecek kendi kullanımlarını sonucu bu kanıya vardım hala çözüme ihtiyaç duyan yok bot sahiplerine göre kısa sürede bitiyor bu isler

Vallaha bu serbest piyasa, kullanıcılar müşterileri ile ilgilenen, kendini günden güne yenileyen botları kullanma eğilimi gösterirler, memnun oldukları botları kulaktan kulağa önerirler, bana nerdeyse hergün PM ile bot önerisi isteyen arkadaşlar oluyor ama uplaodextra'yı söyleyemiyorum maalesef. Yani geliştiricileri de eleştiremem ben burda, belki de satıcının isteği botu yapmak ve ne satarsam kar mantığında da olabilir, satış trendleri ile çok ilgilenmeyen biri de olabilir.

Ancak şahsi önerim, bu derece kalite duran bir bot yapıp da işin en kolay yanı olan müşteri görüşlerine değer vermek ve bu doğrultuda bota ufak dokunuşlar yaparak geliştirmek zaten kaliteli olan botun cirosunu katlayacaktır.

Fikirlerimiz böyle, açıkçası yeni fikirlere açık olmadıkları için ben yazmak da istemiyorum artık, bu şartlarda kullanmaya çalışıyorum bakalım hayırlısı :)

Botu test ediyorum;

Özgünleştirme yapmıyor kesinlikle :)
Havuzlar geç boşalıyor o yüzden 2 hesap aldım.

En dikkatimi çeken de yazılımcıları gelişime açık değil yaptık oldu mantığında, eksikler giderilmiyor.

Ancak herşeye rağmen memnunum kalite kokuyor yine de :)
Üstadım burada yanlış düşündüğünüz bişey var, sürekli bot üzerinde çalışıyoruz ve geliştirioruz gün gün takip ederseniz çok daha yararlı olacaktır.
Daha çok fikrimiz var ve daha çok geliştireceğiz. Yani dediğiniz gibi yaptık bitti değil tabiki.
@Lastwisher bu paypal komısyon olayı neden war hocam bot alırken ?
Hocam paypal komisyon aldığı için var.

Üstadım burada yanlış düşündüğünüz bişey var, sürekli bot üzerinde çalışıyoruz ve geliştirioruz gün gün takip ederseniz çok daha yararlı olacaktır.
Daha çok fikrimiz var ve daha çok geliştireceğiz. Yani dediğiniz gibi yaptık bitti değil tabiki.

hocam seni yakalamışken hemen sorayım takipciye düzenleme botunu getirsen müthiş olacak .bir de bir kanaldaki videoların tamamını takipci ile nasıl çekerim. diyelim 500 video var günlük 50 50 nasıl alırım. takipçide hangi ayarı yapmam gerekiyor.

extremebot deneme süresi verirmisiniz

hocam seni yakalamışken hemen sorayım takipciye düzenleme botunu getirsen müthiş olacak .bir de bir kanaldaki videoların tamamını takipci ile nasıl çekerim. diyelim 500 video var günlük 50 50 nasıl alırım. takipçide hangi ayarı yapmam gerekiyor.
Üstadım bununn için kanalı havuzunuza atıp havuza limit belitrmeniz yeterli, hepsini ilk önce ekleyin sonrasında takipçi bağlayın en güzeli bu olacaktır.

Takipçiye düzenleme ileride eklenecekler arasında
Üstadım kullanıcı adınız nedir ?
extremebot deneme süresi verirmisiniz
Yanlışlık var sanırım bizim botextra.com ve uploadextra.com botları var.

Üstadım bununn için kanalı havuzunuza atıp havuza limit belitrmeniz yeterli, hepsini ilk önce ekleyin sonrasında takipçi bağlayın en güzeli bu olacaktır.

Takipçiye düzenleme ileride eklenecekler arasında

Üstadım kullanıcı adınız nedir ?

Yanlışlık var sanırım bizim botextra.com ve uploadextra.com botları var.

hocam deneme süresi alabilir miyim destek talebi ilettim ulasgeenc kullanıcı adım

Özgünleştirme yapmamasından dolayı, en ayrıntılı şekilde örnekler vererek destek'den durumu tüm çıplaklığı ile anlattım.

Artık bu açıklamamdan sonra da özgünleştirme gelişmezse asla gelişmez :)

Özgünleştirme konusunda şaşırtıcı adım bekliyoruz.

Karşı kanalı linkleri vs herşeyi ile aynen çekiyor açıklama kısmında.

Günaydın hocam,

-Bot gerçekten özgünleştirme noktasında ''ÇOK KÖTÜ'' diyebilirim...
-Keyword finder'de bi işe yaramıyor hocam. en çok kullanılan arama sonuçlarında çıkan kelimeleri alıyo diyosunuz ama 2-3 tane saçma sapan çoğu zaman alakası bile olmayan etiket bulup getiriyor.
-Diğer sorun yükleme aralığı, kanal için yükleme aralığını 10dk seçiyorum, ama yine havuza eklediğim bütün videoları pat pat yüklüyor sistem dakika makika dinlemeden.
-Botun barındığı sunucuyu daha hızlı konuma getirmek için çalışmalar yapmalısınız. Çok kasıyor, seri işlem yapamıyoruz.
-Videoyu çektikten sonra detayları getir demeden etiketleri de göstersin. Eksta bütün çekeceğimiz videoların etiketlerini görmek için detayları getir'e basmak vakit kaybı.

Bu kadar uğraşıp emek verdiğiniz bu botu, böyle basit hataları gidererek daha iyi seviyelere taşıyıp cironuzu katlayabilirsiniz.

En düşünülmesi gereken özellikler es geçilmiş, ve bi kaç mesajı okudum, bu tür konularda o kadar şikayet varken hala ilgilenmiyor olmanızın sizin için bi dezavantaj, biz botu alanlar için de vakit ve nakit kaybı olduğunu düşünüyorum.

---------- Spam Engelliyici 12:14 ---------- Önceki Mesaj 11:42 ----------

Ayrıca eklediğim kanalların detaylarını görmek istediğimde, detaylara tıklayıp video üzerine tıkladığımda; '' id yanlış verildiid yanlış verildi
Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Hatalı kanal id' in /home/uploadextra/'' tarzında bi uyarı alıyorum.
Kanalımda gizli video olmadığı halde gizlide gösteriyor.
O kısımlara tamamen el atılmalı.
Ayrıca şuan kanal ekle butonu aktif olmuyor ve kanal ekleyemiyorum.

desperado596 kullanıcı adım demo lütfen 3. defa demo istyrm halen cvp gelmedi.
Ekledim demo.
Özgünleştirme yapmamasından dolayı, en ayrıntılı şekilde örnekler vererek destek'den durumu tüm çıplaklığı ile anlattım.

Artık bu açıklamamdan sonra da özgünleştirme gelişmezse asla gelişmez :)

Özgünleştirme konusunda şaşırtıcı adım bekliyoruz.

Karşı kanalı linkleri vs herşeyi ile aynen çekiyor açıklama kısmında.
Üstadım size pm attım lütfen ulaşın bana soruna ben bakayım.

Günaydın hocam,

-Bot gerçekten özgünleştirme noktasında ''ÇOK KÖTÜ'' diyebilirim...
-Keyword finder'de bi işe yaramıyor hocam. en çok kullanılan arama sonuçlarında çıkan kelimeleri alıyo diyosunuz ama 2-3 tane saçma sapan çoğu zaman alakası bile olmayan etiket bulup getiriyor.
-Diğer sorun yükleme aralığı, kanal için yükleme aralığını 10dk seçiyorum, ama yine havuza eklediğim bütün videoları pat pat yüklüyor sistem dakika makika dinlemeden.
-Botun barındığı sunucuyu daha hızlı konuma getirmek için çalışmalar yapmalısınız. Çok kasıyor, seri işlem yapamıyoruz.
-Videoyu çektikten sonra detayları getir demeden etiketleri de göstersin. Eksta bütün çekeceğimiz videoların etiketlerini görmek için detayları getir'e basmak vakit kaybı.

Bu kadar uğraşıp emek verdiğiniz bu botu, böyle basit hataları gidererek daha iyi seviyelere taşıyıp cironuzu katlayabilirsiniz.

En düşünülmesi gereken özellikler es geçilmiş, ve bi kaç mesajı okudum, bu tür konularda o kadar şikayet varken hala ilgilenmiyor olmanızın sizin için bi dezavantaj, biz botu alanlar için de vakit ve nakit kaybı olduğunu düşünüyorum.

---------- Spam Engelliyici 12:14 ---------- Önceki Mesaj 11:42 ----------

Ayrıca eklediğim kanalların detaylarını görmek istediğimde, detaylara tıklayıp video üzerine tıkladığımda; '' id yanlış verildiid yanlış verildi
Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Hatalı kanal id' in /home/uploadextra/'' tarzında bi uyarı alıyorum.
Kanalımda gizli video olmadığı halde gizlide gösteriyor.
O kısımlara tamamen el atılmalı.
Ayrıca şuan kanal ekle butonu aktif olmuyor ve kanal ekleyemiyorum.
Üstadım, size de skype adresimi yazdım bakalım durum nedir diye.

---------- Spam Engelliyici 12:49 ---------- Önceki Mesaj 11:12 ----------

4l4F8sh.png

Son zamanlarda özgünleştirmelerle ilgili 1-2 şikayet olduğunu duyduk, Konuyla ilgili sizin daha çok beğeneceğinizi tahmin ettiğimiz bir özgünleştirme özelliği daha ekledik, ayarlar bölümünde "Açıklamayı tamamen değiştir" buttonunu görebilirsiniz. Bu ayarı aktif ettiğinizde açıklamayı komple değiştirecektir sistem.

@ Lastwisher bilgisayardan toplu yukleme ekleyebılırmısın ben zaten botlarımı vds den yukleme dısında kullanmıorm onuda tek tek yapmak baya zorlastırıyor ısımı toplu ekleme eklenırse guzel olur

Hocam yükleme aralığı 10dk seçiyorum ama bot bunu dikkate almadan anında yüklüyor videoları o kısma da et atar mısın. Keyworld finder ve aciklama, mesela kelime funny. Sistem bunu youtubede aratsin en popüler kelime veya kelime gruplarından ilk 6 7 tanesini alsin.

Açıklama özgünleştirme gelmiş süper görünüyor gece test edeceğim.

Çok teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri