Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

birşey dikkatimi çekti kullananlardan alıntı yapılan mesajlardan sizin yazdığınızdan başka yazan yok hocam ? o zaman o kullananlar bölümündeki alıntılar kimin mesajı ? konunuzda gördüğüm kadarıyla alıntı yapılan birçok mesajı konunuzda yazılı değil bu mesajlar silindi mi ? değiştirildi mi yoksa alıntı yapılan bölüm konu sahibi tarafından mı yazıldı ? [MENTION=11620]era[/MENTION]

birşey dikkatimi çekti kullananlardan alıntı yapılan mesajlardan sizin yazdığınızdan başka yazan yok hocam ? o zaman o kullananlar bölümündeki alıntılar kimin mesajı ? konunuzda gördüğüm kadarıyla alıntı yapılan birçok mesajı konunuzda yazılı değil bu mesajlar silindi mi ? değiştirildi mi yoksa alıntı yapılan bölüm konu sahibi tarafından mı yazıldı ? [MENTION=11620]era[/MENTION]

Benim bu konuya müdahale etmem doğru olmaz başkaları tarafından yanlış anlaşılabilir. [MENTION=13675]AborJin[/MENTION] geldiğinde konuyu inceleyecektir.

birşey dikkatimi çekti kullananlardan alıntı yapılan mesajlardan sizin yazdığınızdan başka yazan yok hocam ? o zaman o kullananlar bölümündeki alıntılar kimin mesajı ? konunuzda gördüğüm kadarıyla alıntı yapılan birçok mesajı konunuzda yazılı değil bu mesajlar silindi mi ? değiştirildi mi yoksa alıntı yapılan bölüm konu sahibi tarafından mı yazıldı ? @era

konu multi ise diğer forumdaki yorumlar olabilir.

İkiside değil arkadaşlar, konudaki yazılan alıntılar testerların yorumları, konu açıldığı zamanda eklemiştim, konuda çok sayıda benzer mesaj var fakat konu uzunluğu limitinden dolayı güncelliyip ekleyemiyorum bu konuda bir düzenleme yapılırsa forumda güncel yazıları ekleyebilirim.

Herkese iyi tatiller.

İkiside değil arkadaşlar, konudaki yazılan alıntılar testerların yorumları, konu açıldığı zamanda eklemiştim, konuda çok sayıda benzer mesaj var fakat konu uzunluğu limitinden dolayı güncelliyip ekleyemiyorum bu konuda bir düzenleme yapılırsa forumda güncel yazıları ekleyebilirim.

Herkese iyi tatiller.

Video limiti up down için kalkıcaktı ne oldu ? client havuzu gelicekti ? yapmıcaksanız neden ümit veriyorsunuz hocam ?

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam hızlandırma+artı süre kestiğim videolarda sesle görüntü optimize değil kaymalar var ..

---------- Spam Engelliyici 02:20 ---------- Önceki Mesaj 01:50 ----------

bot hızı şu an baya iyi heralde sadece ben çalışıyom bu saatlerde :p toplu linkle video eklerken kanal ismini video başlık sonuna ekliyor hocam ilgilenirseniz sevinirim..

Herkese iyi tatiller.

hocam 2 defa demo aldım. su token alma işlemini bir türlü yapamadım sürekli hata veriyo. anlamadım gtti destektende yazdm bir cvp gelmedi. kanal ekleyemiyorum bu konuda video çekseniz iyi olur düşüncesindeyim.

Herkese iyi tatiller.

Testerlar kimlerdi hocam merak ettim? Çünkü tek bir şikayet yok o mesajlarda. Yanlış anlamayın, karşılaştığımız problemlerden yola çıkarak söylüyorum bunu.

2 gün önce sistemi aldım . ama video yüklemede sıkıntı var sürekli hata alıyorum. logda yüklendi dıyor ama youtubeye gırıp kontrol edince (başarısız oldu video dosyası dönüştürülemiyor ) yazıyor cıkıyor videoların yanlarında. birde üstüne limit oldugu için sadece 9 adet video yüklüyebldim koca bir günde. bu sorun tek bendemi var acaba ? desteğede yazdım ama bir cevap alamıyorum . şuan için hiç memnun değilim...! ( bu sorun sürekli birşeyse para iadesi istiyorum.. )

http://i.hizliresim.com/k1GbPW.png

sağdaki parça upload edildi deniyor ama edilmiyor. kaynak yok dıyor ama vıdeo lınkıne gırince video çalışıyor..

Son düzenleme:
Anlık yükleme limiti 3 olması nedeniyle bot pek işlevsel değil ancak ileride geliştirilecek diye düşünüyorum.

2 gün önce sistemi aldım . ama video yüklemede sıkıntı var sürekli hata alıyorum. logda yüklendi dıyor ama youtubeye gırıp kontrol edince (başarısız oldu video dosyası dönüştürülemiyor ) yazıyor cıkıyor videoların yanlarında. birde üstüne limit oldugu için sadece 9 adet video yüklüyebldim koca bir günde. bu sorun tek bendemi var acaba ? desteğede yazdım ama bir cevap alamıyorum . şuan için hiç memnun değilim...! ( bu sorun sürekli birşeyse para iadesi istiyorum.. )

http://i.hizliresim.com/k1GbPW.png

sağdaki parça upload edildi deniyor ama edilmiyor. kaynak yok dıyor ama vıdeo lınkıne gırince video çalışıyor..

sonda belirttigini bende yaşıyorum hocam.hem manuel olarak hemde diger botlarla denedim,videolar çekiliyor yani videolarda sorun yok ama video bulunamadı diyor.bide mesela ben 10 video attım ilk başta,2 tanesini yükledi gerisine bulunamadı dedi.sorunlu dediklerini tekrar attım,3-4 tanesini daha yükledi gerisine yine sorunlu dedi.arkadaşlara destekten ilettim durumu ama bakalım bişey çıkacak mı...

sonda belirttigini bende yaşıyorum hocam.hem manuel olarak hemde diger botlarla denedim,videolar çekiliyor yani videolarda sorun yok ama video bulunamadı diyor.bide mesela ben 10 video attım ilk başta,2 tanesini yükledi gerisine bulunamadı dedi.sorunlu dediklerini tekrar attım,3-4 tanesini daha yükledi gerisine yine sorunlu dedi.arkadaşlara destekten ilettim durumu ama bakalım bişey çıkacak mı...

düzeltilmesi gerek bence . yoksa video yüklemeden nasıl kazanc elde edilcek :)

Ben anlık yükleme limitini tek kanal için 1 yapmak istiyorum yani bir videonun uploadı bitmeden diğerine geçmesini istemiyorum, bunu yapabiliyomuyuz?

imacroda sorun mu var? Video ortası reklamları yazıyor ama checkbox'ları işaretlemiyor?

bir tavsiyem olucak eger sınırsız takip sistemı olursa cok ıyı olucak eger boyle bır eklentı yaparsanız boota cok ıyı olur..bence bırtek eksık bu

Bu çok ilginçmiş üstad, bu eklediğin urlleri bana bir atarmısın pm ile bir de ben deneyeyim.
Ben anlık yükleme limitini tek kanal için 1 yapmak istiyorum yani bir videonun uploadı bitmeden diğerine geçmesini istemiyorum, bunu yapabiliyomuyuz?
Havuz limit ayarlarından yapabilirsiniz.
imacroda sorun mu var? Video ortası reklamları yazıyor ama checkbox'ları işaretlemiyor?
Denedim şimdi bir sorun gözükmüyor.
bir tavsiyem olucak eger sınırsız takip sistemı olursa cok ıyı olucak eger boyle bır eklentı yaparsanız boota cok ıyı olur..bence bırtek eksık bu
Değerlendirebiliriz bunu üstadım.

Bu gün client havuzu üzerinde çalışıyoruz bittiği zaman bildireceğim arkadaşlar.

İyi çalışmalar.

çünkü bootunuzu kullandım cok memnunum sınrısız boot takıbı olmadıgı ıcın baska boota gectım sırf bu yuzden..bence bunu ekleyın derım ben saygılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri