Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

serverde render mi olurmus arkadas. Render isleriniz kendi bilgisayinizda yapin.

bilgisayarı pek güçlü olmayan,yeni ve render yapıcak güçte pc alacak parası olmayan ve renderdan sonra ttnetin upload hızıyla upload yapmak istemeyen arkadaşlar vdsde,serverda sabah akşam render yapıyor.asıl evdeki pcde yapmak sorun bence.benim pcde render hızı güzel mesela ama yapıcak olsamda serverda yapıyorum.evdeki pcde render hızlı,upload ederken geçen süre malum ama serverda hem render hızlı hem upload hızlı.evde neden render yapayım? :)

yahu bu bota hangi kanalımı bağlasam 1 saate kapanıyor. anlamıyorum bota kanal bağlayan arkadaslar nasıl banlanmıyor. bota kanalları hangi yöntemlerle bağladığınızı öğrenebilir miyim acaba?

yaptıklarım:
kanalı satın aldım bota bağladım 1 saate kapandı (alıp bota bağlamadığım ve kendim video attığım kanallar kapanmadı)
kendi bilgisayarımdan açtım kanalı bota bağladım 1 saate kapandı (kendim açtığım diğer kanalı bota bağlamadım ve video attığım kanal kapanmadı)
ip çerez temizledim bota bağladım 1 saate kapandı
2 kanalı bota bağladım 1 gün boyunca video atmadım, daha sonra 10 ar video attım 1 saat geçmedi kapandı

siz nasıl bağlıyorsunuz?

Son düzenleme:
yahu bu bota hangi kanalımı bağlasam 1 saate kapanıyor. anlamıyorum bota kanal bağlayan arkadaslar nasıl banlanmıyor. bota kanalları hangi yöntemlerle bağladığınızı öğrenebilir miyim acaba?

yaptıklarım:
kanalı satın aldım bota bağladım 1 saate kapandı (alıp bota bağlamadığım ve kendim video attığım kanallar kapanmadı)
kendi bilgisayarımdan açtım kanalı bota bağladım 1 saate kapandı (kendim açtığım diğer kanalı bota bağlamadım ve video attığım kanal kapanmadı)
ip çerez temizledim bota bağladım 1 saate kapandı
2 kanalı bota bağladım 1 gün boyunca video atmadım, daha sonra 10 ar video attım 1 saat geçmedi kapandı

siz nasıl bağlıyorsunuz?
Hocam pcniz kara listeye düşmüştür bir süre maıl hesaplarına fılan gırıs yapmayın dınlendırın pcyi

Hocam pcniz kara listeye düşmüştür bir süre maıl hesaplarına fılan gırıs yapmayın dınlendırın pcyi

hocam bota bağlamadığım kanallarıma halen aktif olarak bu pc den yükleme yapıyorum. belki günde 100 yükleme yapıyorum 10-15 hesaba hiç bir sorun yok.

hocam bota bağlamadığım kanallarıma halen aktif olarak bu pc den yükleme yapıyorum. belki günde 100 yükleme yapıyorum 10-15 hesaba hiç bir sorun yok.

Hocam çok kanala giriş yaptığınızdan kara listeye düşüyorsunuz bunun çözümünü bende bilmiyorum.

Hocam çok kanala giriş yaptığınızdan kara listeye düşüyorsunuz bunun çözümünü bende bilmiyorum.

hocma aylardır farklı kanallara yükleme yapıyorum aynı şekilde pc karalistede olsa çat diye hepsi gider sadece bu bota bağladıklarım gidiyor. bub ota bağlayıp banlanmayanlar nasıl yapıyorlar merak ediyorum

hocma aylardır farklı kanallara yükleme yapıyorum aynı şekilde pc karalistede olsa çat diye hepsi gider sadece bu bota bağladıklarım gidiyor. bub ota bağlayıp banlanmayanlar nasıl yapıyorlar merak ediyorum

Normal bir şekilde çerezleri temizleyip giriyoruz herkesin yaptığı gibi sen farklı birşeyler yapıyor olabilirsin veya attığın içeriklerden dolayıda kapanıyor olabilir denemek lazım varsa kapanan bir kanalın özelden mail ve şifreyi gönderirsen hesap geçmişini incelemek isterim.

2 haftadir bu bota bagli hibcir kanalim kapanmadi. Hatayi sen kendinde ara.

2 haftadir bu bota bagli hibcir kanalim kapanmadi. Hatayi sen kendinde ara.

zaten kendimde arıyorum, sizden öneriler istiyorum. öneriniz var mı? kanal bağlarken token alırken nelere dikkat ediyorsunuz? kanalı bağlar bağlamaz video atıyor musunuz biraz bekletiyor musunuz?

bot sahibi arkadaş bota yükleme yapılırken,kendi bilgisayarınızdan da o kanala girip işte reklamları açma,video ortası reklam girme,küçük resim degiştirme vb işlemleri yapabilirsiniz ve sorun çıkmaz demiş ama daha önce kullandıgım botlarda bu şekilde çalıştım ve çok kanalım kapandı.belki arkadaş haklıdır,ben yanılıyorumdur ama ben buna güvenmiyorum yani bana göre sorun oluyor.sizde bot yükleme yaparken kanala giriş yaptınız mı?

bot sahibi arkadaş bota yükleme yapılırken,kendi bilgisayarınızdan da o kanala girip işte reklamları açma,video ortası reklam girme,küçük resim degiştirme vb işlemleri yapabilirsiniz ve sorun çıkmaz demiş ama daha önce kullandıgım botlarda bu şekilde çalıştım ve çok kanalım kapandı.belki arkadaş haklıdır,ben yanılıyorumdur ama ben buna güvenmiyorum yani bana göre sorun oluyor.sizde bot yükleme yaparken kanala giriş yaptınız mı?

botu ilk aldığımda kanalı bağladıktan sonra kendi pc mde para kazanma ayarlarını falan yaptım. bot sahibi ile konuştum ondan olabileceğini söyledi. daha sonra kendim kanalı açtım bota bağladım, satın aldığım kanallardan birini bota bağladım 24 saat bekledim, sürenin ardından 10 ar video gönderim 1 saate kalmadan banlandılar.

Kapanan bir kanalın mail ve şifresini özelden atarmısın bizde yardımcı olmak istiyoruz :rolleyes:

şifreyi gönderdim

Son düzenleme:
Hocam tanıtım videonuzu izledin hemen bir aylık 25 TL lik alayım dedim ama bütün özelliklerinz kapanı. Benim işim dünya engelinden kurtulmaktı amaç ama onuda ilk 2 pakette kapatmışsınız. Ben sadece upload işlemi yaptıktan sonra bot hiç bir işime yaramaz.
Ödediğim parayı sizden geri talep ediyorum.

Hocam tanıtım videonuzu izledin hemen bir aylık 25 TL lik alayım dedim ama bütün özelliklerinz kapanı. Benim işim dünya engelinden kurtulmaktı amaç ama onuda ilk 2 pakette kapatmışsınız. Ben sadece upload işlemi yaptıktan sonra bot hiç bir işime yaramaz.
Ödediğim parayı sizden geri talep ediyorum.

Z10yQk.png

arkadaş konuda belirtmiş tüm özellikleri keşke biraz daha dikkat etseydiniz.

Video çekmede problem yaşayan varmı kanalı çekmeye çalıştım çektiğim kanalda kendi deneme kanalım bi türlü tüm videoları getiremedi. Hadi ben tek tek linkleri kopyalayayım manule çekeyim dedim aynı videodan 5-6 tane attı kanala hasan hocam bu bölümede bir el atman lazım.biçok kez denedim. Bak istersen loglarıma göreceksin.

Bu nasıl bir bot arkadaşya uzun videolara ışık eklemiyor editlemiyor sınır yok diyorsun işlem yapmıyor kanallar heba oluyor videoların hepsi ünleme düşüyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri