Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

bu iş böyle olmaz ama.umarım geldiğinde 1 yada 2 gün eklemeler yapar günlerimize.yoksa işimiz var böyle...
Ben genel anlamda bottan memnunum fakat sınırsız diye satın aldığım bir ürüne 2 gün sonra aynı anda 3 video kısıtlaması gelmesi ve uzun video çalıtığımdan dolayı 3 video için 1 saati aşkın beklemem beni iş yapamaz hale getirdi. Arkadaşın düzelteceğini düşünüyorum.

Ben genel anlamda bottan memnunum fakat sınırsız diye satın aldığım bir ürüne 2 gün sonra aynı anda 3 video kısıtlaması gelmesi ve uzun video çalıtığımdan dolayı 3 video için 1 saati aşkın beklemem beni iş yapamaz hale getirdi. Arkadaşın düzelteceğini düşünüyorum.
bende zaten memnunum.ama 30 günlük para verip 25 günlük kullanırsam belirtilen özelliklerini işte orada bi hata vardır demektir.hızlı up down denirse hızlı olmalı.beni 6 saat bekletiyorse o işte yaş.umarım anlatabilmişimdir :)

sürelerimize gerekli eklemeleri yapar hocam bence bugün gerçekten boşa gitti

Bot a malesef şu an da ulaşılmıyor umarım en kısa sürede düzeltilir bütün işlerim yarım kaldı

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam ne olacak bu böyle ?

Pazar günleri çalışmıyorlar. Anlaşılan yarına kadar mecbur bekleyeceğiz. Ama böyle kritik durumlar için muhakkak endisine bir şekilde erişilebilir olmalı.
ŞUAN İÇİN SİTEDE LOGİN OLDUĞU için etiketledim hocam

Şuan bi sıkıntı var sanırım havuzdakiler bende işlem yapmıyor pazar olduğu içinde skypeden yazdım ama cevap alamadım bir süre beklememiz gerekiyor sanırım :D

---------- Spam Engelliyici 14:24 ---------- Önceki Mesaj 14:23 ----------

Gereken yardımı yapmaya çalıştım dilim döndüğünce anlattım, umarım bugünden sonra temiz bir sayfa olur sizin için ;)
hocam ayrıntılı bilgiler için teşekkür ederim. bundan sonra temiz sayfa olacak benim için. inşallah

işte ben buna sinirleniyorum.bot sahibi foruma login oluyor ve bir cevap vermeden çıkıyor.bi haber verse bekleriz.habersiz beklemek beni çıldırıyor.

Z10yQk.png

arkadaş konuda belirtmiş tüm özellikleri keşke biraz daha dikkat etseydiniz.
evet hocam haklısın videoyu izleyince sazan gibi atladık. bot elimde patladı ihtiyacı olana yarı fiyatına verebilirim

hocam bota hala giriş yapılmıyor umarım bu mağduriyetimiz giderilir

lastwisherin numarası falan yokmu kimsede birisi arasın ilgilensin.bir programlama şirketinin uzaktan erişimi yokmu sistemlerine ?

Bugun bosa gitti be saldiri yapan memenetsiz kim acaba hangi cekemeyen
koca şirket ne saldırısı önlenemiyormu ? güvenlik bu derecemi 0 ? mail şifrelerimizde çalınır böyle giderse.Bunlar bahane hocam.Altyapı gerçekten tamamen kurulmadan açıldı bot bizde atladık galiba.Neyse gelsin yarında şikayetleri belirtiriz.Telafimizide yapar umarım.

Bu işin tatili olmaz kardeşim sistemini tatilde olsa kontrol edeceksin online çalışan bir yapı başı boş bırakılmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri