Son hız devam
[MENTION=23075]ITPRO[/MENTION] bugün dükkandaki işlerden fırsat bulamadım nihayet kafamı dinliyorum şuan yt sayesinde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bir ip ile kaç adet gmaili baglamamızı onerirsiniz?
Aynen hocam kanalları takip edemez oldum sabahlar olmasınSon hız devam@ITPRO bugün dükkandaki işlerden fırsat bulamadım nihayet kafamı dinliyorum şuan yt sayesinde
Para kazan özelliği aktif çalışıyor fakat ben bu tarz ayarları manuel açmayı tercih ediyorum.Arkadaşlar para açmayı nasıl yapıyorsunuz tam olarak. Para açma için her kanala tek tek giriyor musunuz ve uploadextra'daki para kazanmayı aç özelliğini kullanıyor musunuz?
Para kazan özelliği aktif çalışıyor fakat ben bu tarz ayarları manuel açmayı tercih ediyorum.
Aziz hocam takipçi seçeneği mevcut takipçi menüsüne girip takipçi ekle diyerek kanal url veya adını ekliyorsun hangi kanala yüklenmesini istiyorsan seçip zamanlamayı ayarlıyorsun. 1 saatten 24 saate kadar sınırsız video çektirebilirsin.hocam daha önce videoyap kulladınızmı bilmiyorum onda şöyle bir özellik vardı youtubedaki bi kanalı günlük olarak kopyalama özelliği mesela günlük 50 video yaptırıyodum her kanala bu şekilde bir özellik yokmu bu botta
Şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım fakat bir iki defada kanalla işini bitir çok sık girme.Tek tek kanallara girip manuel olarak para kazanmayanları süzdürüp para kazanmayı öyle açıyorum bir sorun olmaz değil mi![]()
Hayır oranın mantığı şöyle örneğin her saat seçersen hersaat gidip takip ettiğin kanalı kontrol eder yeni yükleme varsa anında senin kanala yükler.@ITPRO hocam takipçi olayı en fazla her saat başı 1 videomu yüklüyor ?
hocam,pcden yükleme özelligi yakın zamanda eklenir mi?![]()
Hocam ftp den video kopyalama ne zaman eklenecek acaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.