Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

1 günlük deneme almak istiyorum değerlendirip gold yada platinium paket alacağım..

kullanıcı adım turanakca
Demo aktiftir.
Spam korumasını kapatamıyorum kapalıya alıyorum tekrar değişiyor açık oluyor kanal ayarlarındaki hiçbir şeyi değiştiremiyorum yardımcı olur musun hocam

---------- Spam Engelliyici 16:53 ---------- Önceki Mesaj 16:37 ----------

@lastwisher ayarlar kısmında sorun var bende değişmiyor hiçbirisi
Sorun giderildi tekrar deneyin lütfen.

Tamamdır hocam şuan sorun yok.Sizden tek isteğim resimlerden video oluşturması :) bot harika teşekkürler

başka siteden direk .mp4 .flv vb video linklerini de yükleyebilelim sağlam kayna buldum da :D

Arkadaşlar bu soru baya kişiden geldi onu yanıtlamak istiyorum;

Kanal açarken yada bağlarken mac adresimi değiştirmelimiyim.
Kısa cevap : Hayır

Uzun cevap ;
Mac adresi her ethernet kartına verilen bir seri numarasıdır bu seri numaraları benzersizdir(programlarla hacklenerek değiştirilmediği sürece) bu mac adresleri sizin routerınızdan ip dağıtımında kullanılırır.
Mac adresi hiçbir şekilde bir websitesine browser üzerinden gönderilemez, yani bu bilgi sizin ne youtube a ne google a girerken gönderilmez.
Boşu boşuna yorulup teknik olarak mümkün olmayan bir hurafe ile zaman kaybetmeyin.

Hazır konu açılmışken browser ile karşıya neler gider bunları belirtiyim;
İp adresi
Proxy adresi(her proxyde değil sadece non-anon. proxylerde)
Browser dili
Browser tipi
İşletim sistemi
Desteklediği diller ve dosya tipleri
desteklenen sıkıştırma birimleri
Cookieler
Bir önceki sayfa bilgisi
Ulaşılacak host bilgisi
POST ve GET datalar

Bunlar sizin browserınız tarafından gönderilenler.Bunların dışında anlaşılabilecek veriler;
Ekran çözünürlüğü
JS desteği
Flash versionu

Bu bilgilerden yola çıkabilirsiniz neler gidiyor neler gitmiyor, neleri silmek lazım.

Kolay gelsin

---------- Spam Engelliyici 13:39 ---------- Önceki Mesaj 13:38 ----------

@Lastwisher hocam bir günlük deneme alabilirmiyim.Kullanıcı adı : exceLLency
Demo eklendi.

30 Günlük Gold üyelik alınmıştır.Arayüzü ve özellikleriyle muhteşem bir bot:cool:

Lastwisher havuz alanımda sorun var ayarlarım düzeldi bu sefer havuza video gelmiyor

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] destekten yazdım bi bakarmısın?

Arkadaşlar lütfen anlık cevap beklemeyin, sürekli destekten buradan skypedan cevaplandırmaya çalışıyoruz.

Destek geri dönüş süresi 48 saattir, sorununuzu detaylı bir şekilde destek bölümüne açıkladığınızdan emin olun.

Mümkün olan en kısa sürede geri dönüş yapıyoruz, eğer geri dönüş yapamıyorsak anlayın ki başka bir kullanıcıya yardımcı oluyoruz.

Günde 200-300 destek talebi geliyor, bunlara cevap vermekten yazılımı geliştiremiyoruz lütfen biraz anlayış, biraz sabır.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam bir günlük deneme alabilirmiyim.Kullanıcı adı : ofranx

Havuz sistemi oldukça saçma 1k video sisteme ekleyip çıkayım akşam eve geldiğimde yüklenmiş olsun diyorsanız hiç bulaşmayın şayet havuza ekleme limitleri oldukça komik rakamlar havuzun yüklemeyi bitirmesini bekleyip tekrar ekleme yapmak külfet.Yorumlara bakıldığında herkes havuz sisteminden şikayetçi. Düşünün toplu 100 link eklenebiliyor ama havuz limiti 20 oldukça komik

bota ne bağlasam kapanıyordu şimdi, yeni api client ile yepyeni bir kanal bapladım ve 20 video gönderiyorum. umarım kanal kapanmaz. [MENTION=13772]different46[/MENTION] hocama da tekrar teşekkür ederim aydınlarıcı bilgileri ile yardımcı oldu.

Hocam sen bu forumdaki en bahtsız adamsın, neredeyse kanalların açmadan kapanacak :) Bence biraz manuel yükleme yapıp deneme yap, ya açarken kanalı ya para açarken yanlış yapıyorsun.

Difference bakmıştı senin hesabına lokasyonların çok alakasızdı, ona dikkat edersen sorun yaşamazsın bence.

PS : Serverda bir update yapıyorum bi 10-15dk ulaşmada zorluk yaşayabilirsiniz.

bota ne bağlasam kapanıyordu şimdi, yeni api client ile yepyeni bir kanal bapladım ve 20 video gönderiyorum. umarım kanal kapanmaz. @different46 hocama da tekrar teşekkür ederim aydınlarıcı bilgileri ile yardımcı oldu.
Senin konunu geçen günlerde hatırlıyorum umarım o şekilde çalışmazsın bir daha yoksa kapanma kaçınılmaz olur. Şuana kadar herhalde ortalama 100 kanalı geçtim bu botla tek 1 kanalım kapandı oda topluluktan maşallah sıkıntı yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri