Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

o havuz sistemiyle olcak iş değil bunu acil açılması lazım bot işimizi kolaylaştırır saatlerdir pc başındayım atamadım

o havuz sistemiyle olcak iş değil bunu acil açılması lazım bot işimizi kolaylaştırır saatlerdir pc başındayım atamadım

hocam bence o bug değil çok süper bi özellik olmuş öyle kalmalı :D

çünkü herkes 7/24 bilgisayar başında oturamıyo işe gidiyoruz sonuçta bizde

arkadaşlar kanala yüklemeyi yaptım, 1 gün bekledikten sonra mı para kazanmayı falan açayım. kanala kendi pc den hiç giriş yapmıyorum.

güvenli şekilde çalışanlar özellikle @ITPRO hocam kanalları bağlarken ve kontrol ederken nasıl bir yol izliyorsunuz
Ben hiç beklemiyorum direk açıyorum bir zararını görmedim. Açıkçası bu bekleme işleri biraz hurafe oldu.Adamların kapatacağı varsa beklesende beklemesende zaten kapatıyor.
Sağlam bir tane mail aç tel onaylı kanalların maillerini ona yönlendir ve ordan tüm kanallarını takip et. Kanalla işin bittikten sonra elinden geldiğince giriş çıkış yapmamaya çalış. Ancak bir eşleşen, dünya veya telif durumu olduğunda girip müdehale edersin.

AÇ şu havuzlarıda işimizi görelim dünkü gibi yap herkes memnundu işte

---------- Spam Engelliyici 20:16 ---------- Önceki Mesaj 20:15 ----------

Hayır zaten çok mantıksız aklım almıyor komik ya gerçekten

AÇ şu havuzlarıda işimizi görelim dünkü gibi yap herkes memnundu işte

---------- Spam Engelliyici 20:16 ---------- Önceki Mesaj 20:15 ----------

Hayır zaten çok mantıksız aklım almıyor komik ya gerçekten
Havuzun açılması iyi güzelde şöyle bir sorun yaşayacağız sonra hep beraber.
havuz açık olunca adam gidip 1k-2k videoyu basacak diğeri bascak, bir diğeri derken bu sefer ne olacak hepimiz iş yapamaz hale geleceğiz daha kötü olacak. Birde bu açıdan düşünün. *okunu çıkaran çok olur.

Arkadaşlar

Öncelikle isteklerimizi iyi değerlendirmek lazım biz burada günü kurtaran değil, ömürlük bir sistem yapmaya çalışıyoruz, herşeyi izleyip analiz edip kararlar çıkartıyoruz.

Şu anda bu sistem daha yolun başında 200 aktif kullanıcısı var,biz sistemi 5000 kullanıcı için tasarlıyoruz.

Bunun için havuz limitleriniz normal şekilde kendi limitinde.

Şu an için değerlendirdiğim şey, limitleri arttırıp eş zamanlı yüklemeleri kapatmak.

Önemli bir nokta;
Lütfen bana diğer botlardan örnek vermeyin, biz 4 gb bile dosya convert ediyoruz. Full otomatik ekleme sağlıyoruz vb.. pek çok sunucuyu deli eden işlemler yapıyoruz. Dolayısı ile bizim yükümüz çok farklı boyutlarda.

Şundan emin olabilirsiniz;
Bu sistem herkesin keyifle kullanacağı bir sistem olacaktır. Herkese sınırsız havuz verip 5k içerik var havuzumda neden yüklenmiyor bunlar demenizdense sürekli aktif şekilde yükleme yapabileceğiniz bir sistem yapıyoruz.

Şu an için tavsiyem normal havuz limitlerinizde yükleme yapmanız veya extra havuz alanı satın almanızdır.

1-2 gün analiz edip gerekli görürsem düzenlemeleri yapar buradan yazarım.

İyi çalışmalar.

Havuzun açılması iyi güzelde şöyle bir sorun yaşayacağız sonra hep beraber.
havuz açık olunca adam gidip 1k-2k videoyu basacak diğeri bascak, bir diğeri derken bu sefer ne olacak hepimiz iş yapamaz hale geleceğiz daha kötü olacak. Birde bu açıdan düşünün. *okunu çıkaran çok olur.

hocam tamamda ben 50 kanallık paketten aldım günlük her kanala 50 video atma işlemini otomatik yapmak istiyorum işim oluyo bilgisayara geçemiyorum ben ne yapayım peki ? bu durumda 60tl çöp mü olsun ?

Mantıksızlık bu zaten adam 60 tl para veriyo 50 kanalı var ama havuzda alanı 100 kanal başı 2 video :D her 30 dk da bir sisteme bakmak zorunda kalacak kesinlikle acilen değişmesi gerekiyor sistemin

hocam tamamda ben 50 kanallık paketten aldım günlük her kanala 50 video atma işlemini otomatik yapmak istiyorum işim oluyo bilgisayara geçemiyorum ben ne yapayım peki ? bu durumda 60tl çöp mü olsun ?
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] havuz sistemi ile ilgili bir çalışma yapacağını duyurmuştu tabi senin durumunda olan arkadaşlarımız için mutlaka bir çözüm yolu getirecektir. Farklı bir sistem yapıp kimsenin etkilenmeden sağlıklı yükleme yapmasına olanak sağlanır.

Günlük limit koyun mesela havuzu kaldırın günlük 1 k limit olsun isteyen limit satın alsın ?

---------- Spam Engelliyici 20:26 ---------- Önceki Mesaj 20:25 ----------

günlük 1 k idael rakamlar sonrası lükse girer

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] havuz sistemi ile ilgili bir çalışma yapacağını duyurmuştu tabi senin durumunda olan arkadaşlarımız için mutlaka bir çözüm yolu getirecektir. Farklı bir sistem yapıp kimsenin etkilenmeden sağlıklı yükleme yapmasına olanak sağlanır.

hocam ben zaten şu an yt to yt yapıyorum sistemi yormuyorum botu almamın sebebi 2-3 hafta bilgisayar başına dahi geçemiyicem ben mesela 25k video ayarlıcaktım o günlük 50 50 atıacktı ama öyle olursa gerçekten olumsuz etkilenirim

hocam ben zaten şu an yt to yt yapıyorum sistemi yormuyorum botu almamın sebebi 2-3 hafta bilgisayar başına dahi geçemiyicem ben mesela 25k video ayarlıcaktım o günlük 50 50 atıacktı ama öyle olursa gerçekten olumsuz etkilenirim

Bende aynı şekilde çalışıyorum hocam. YT işlerim dışında işlerim oluyor bilgisayar başında oluyorum ama sistemle ilgilenemiyorum. Haftalık programda çalışıyorum.

Havuz için 1 orta yol bulunacaktır eminim hocam.

Çözülür birşekilde aziz devamlı kod yazıp geliştiriyorlar azimli arkadaşlar kimseyi mağdur etmeyeceklerdir.

Arkadaşlar bu arada çok talep ettiğiniz ftp özelliği artık kullanımınıza hazır;

qujhLgv.png

Havuz sistemini bende dünkü gibi sanıyordum öyle çok güzeldi söylenildiği gibi sınırsız yükleme oluyordu ödediğimiz paraya değiyordu...
Ancak sistemin bu yükü kaldıramıyorsa bize komik havuz rakamları verilip bütün gün pc başında hiçbir otomatikliği olmayan havuzdaki videoların yüklenmesini ve tekrar havuza video eklememiz için mahküm bırakıyorsa bunun hiçbir otomatikliği yoktur.Çözüm nedir 1k günlük havuz hakkı ver herkese 1k yüklesin sadece herkes..Başka yolu yok görüyorum ki bir çok kişi şikayetci

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri