Kuruluyor arkadaşlar yeni sunucular, 1-2 saate kadar show will go on![]()
Kanal çekme çalışmıyor link ekleyerek yükleme yapmak zorununda kaldım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Demo lisansınız açıldı, umarım beğenirsiniz.Deneme istiyorum
SpamER
Dun yazmistim hocam,botunuz elbet guzeldir ama desteginizi begenmedim acikcasi.Su an il disina ciktim artik deneme imkanim yok malesefHocam destekten yazarsanız sabah bakalım, malum pazar elemanlar burada değil bende şu sunucuları kuruyorum şimdi, geldiklerinde bakarız muhakkak.
---------- Spam Engelliyici 16:20 ---------- Önceki Mesaj 16:17 ----------
Demo lisansınız açıldı, umarım beğenirsiniz.
Hocam destekten yazarsanız sabah bakalım, malum pazar elemanlar burada değil bende şu sunucuları kuruyorum şimdi, geldiklerinde bakarız muhakkak.
---------- Spam Engelliyici 16:20 ---------- Önceki Mesaj 16:17 ----------
Demo lisansınız açıldı, umarım beğenirsiniz.
botta yine yavaşlık sözkonusu.
İlgilenirseniz sevinirim.
Hocam yeni serverlar şu anda up, 1-2 saate kadar yoğunluğu almış olacaktır.Beklemedeyiz hocam yine dondu yüklemeler.![]()
Hiçbirşeye bozulmam ama buna bozulurum. Pazar akşamı saat 10 da bile insanlar beklemesin diye çoluğumuz çocuğumuzla geçireceğimiz vakti buraya ayırıyoruz, 3 kişi atadım sadece destekler için, her desteğe kesinlikle bakıyoruz, bunun yanında skype üzerinden gerektiğinde team ile bağlanıp eğitim veriyoruz. Hiç şüphesiz diyebilirim ki destek konusunda türkiyedeki en iyi desteği veriyoruz. Lütfen kalite standartlarınızı gözden geçirin.Dun yazmistim hocam,botunuz elbet guzeldir ama desteginizi begenmedim acikcasi.Su an il disina ciktim artik deneme imkanim yok malesef![]()
Açtım şimdi üstadım yeni sunucuları birazdan toparlanır.Ver coşkuyu kaptan 1 günde 10k video atalım limitsiz![]()
Üstadım demolar saat 12 de sıfırlanıyor o yüzden yarın verelim destekten yazın unutulmasın.Deneme alabilirmiyim.Kullanıcı adı : brain
Hocam şu anda yeni sunucular online bekleyen yoğunluğu hızlı bir şekilde alacaktır.@Lastwisher hocam ne zaman hizlanacak acaba bot ayrica skype dan yazdim
Belirttiğim gibi yukarıda..botta yine yavaşlık sözkonusu.
İlgilenirseniz sevinirim.
Şimdi düzelecek üstadımyeni serverları ekliyormuş arkadaş,bekliyoruz bakalım3 saati geçti benim attıgım video hala havuzda sıra bekliyor.sürekli bugün sabahki gibi olsa varya nasıl güzel olur
![]()
Merak etmeyin üstadım şimdi hızlandırıdık.Keşke artık videolar hızlı yüklense ilk aldığım zaman ki gibi.![]()
Hocam yeni serverlar şu anda up, 1-2 saate kadar yoğunluğu almış olacaktır.
Hiçbirşeye bozulmam ama buna bozulurum. Pazar akşamı saat 10 da bile insanlar beklemesin diye çoluğumuz çocuğumuzla geçireceğimiz vakti buraya ayırıyoruz, 3 kişi atadım sadece destekler için, her desteğe kesinlikle bakıyoruz, bunun yanında skype üzerinden gerektiğinde team ile bağlanıp eğitim veriyoruz. Hiç şüphesiz diyebilirim ki destek konusunda türkiyedeki en iyi desteği veriyoruz. Lütfen kalite standartlarınızı gözden geçirin.
Açtım şimdi üstadım yeni sunucuları birazdan toparlanır.
Üstadım demolar saat 12 de sıfırlanıyor o yüzden yarın verelim destekten yazın unutulmasın.
Hocam şu anda yeni sunucular online bekleyen yoğunluğu hızlı bir şekilde alacaktır.
Belirttiğim gibi yukarıda..
Şimdi düzelecek üstadım
Merak etmeyin üstadım şimdi hızlandırıdık.
Bunun dışında yakında vps satışı başlatacağım extra isteyen üyelerimiz oradan da yararlanabilir olacaklar.
İyi çalışmalar.
Hocam 3 tane daha kurduk, şimdi toparlanıyor ufak ufak. 1-2 saate olmadı sabaha kadar toparlanır tahmin ediyorum.
Vds ile ilgili sorular gelmeye başladı,
arkadaşlar sistem şu anda hazır değil 1 haftaya kadar ancak kullanımda olur.
Kendinize ait vpslere kuramayacaksınız sistemi, bunun için pm atmanıza gerek yok.
İyi çalışmalar.
Yok üstadım, normal sistem çalışıyor, vps sistemi zaten extra olacak, dolayısı ile şimdi alıp herkes gibi normal şekilde kullanabilirsiniz.
Evet size özel vds sağlayacağız, ona kurulacak sistem. onun vds i olan kullanıcılar paylaşımlı yükleme değil kendi sunucularında yükleme yapıyor olacak, tabiki vds şifresi vs.. paylaşılmayacak kullanıcılar ile, bunun dışında vds kullananlar o ip üzerinden işlem yapacaklar.
Tabiki vds kullanıcıları daha performanslı işlem yapıyor olacaklar, daha çok eş zamanlı video yükleyebilecekler, daha hızlı yükleyebilecekler.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.