Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Çoklu vds alımı da yapacağız, yani bir hesaba birden fazla vds de alabileceksiniz. Ip de aynı şekilde olacak, biraz zaman arada ufak bir proje var önce onu yapmamız gerekli.

hep yavaş yavaş diye yazacak degiliz,birazda iyi şeyler yazalım :D daha öncesine dikkat etmedim ama son bikaç saattir maşallahı var botun.1-2 saatlik videoları takır takır atıyor kanala.6-7 saatlik 2 video attım,7 saatlik yüklenmedi digerinide bekliyorum ama bottan kaynaklımı oldu bu sorun yoksa youtube 7 saatlik videoyu sevmedimi anlamadım :) inşallah herzaman bu hızda devam eder.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] botun internet sayfasında sanalpazar 47 tl. yazıyor. (gold paket)
sanal pazara girdiğimizde 49 tl gözüküyor

yükleme havuzundaki videoların yüklenmesi için sayfa açıkmı kalması gerekiyor? sayfayı kapatınca yüklenmiyor gibime geldide

Hocam şu sayfayı her 20 dk da bir yenilediğimde tekrar login olayını gerçekleştiriyor. Beni hatırla yapmama rağmen hep bu sorun oluyor. Bunu nasıl aşabiliriz?

Hocam şu sayfayı her 20 dk da bir yenilediğimde tekrar login olayını gerçekleştiriyor. Beni hatırla yapmama rağmen hep bu sorun oluyor. Bunu nasıl aşabiliriz?

daha önce konuda bende söyledim bunu,cevap alamadım.bikaç saat öncede destekten mesaj attım.seni bilmemde hocam beni deli etti o özellik.videoları atıyorum,2dk içeri gidip geliyorum sonra videolar yüklendimi diye bakayım diyorum ama nafile.çoktan çıkış yapmış oluyor...destekteki mesajımdada belirttigim gibi,ben daha önce hiçbi siteye böyle sürekli giriş yapmadım.arkadaşlık sitesi gibi mübarek,sürekli online oldugunu dogrula diyor resmen :p

Orda sanırım cerezlerin süreleri var güvenlik amaçlı yapılmıştır, destekten yazın yinede baksınlar.

---------- Spam Engelliyici 21:36 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------

daha benimkiler de kapanmadı o zaman kapanan kimse yoktur :)

Senin olayına bizzat el attım sorun kalmadıysa ne mutlu bana :D

Orda sanırım cerezlerin süreleri var güvenlik amaçlı yapılmıştır, destekten yazın yinede baksınlar.

---------- Spam Engelliyici 21:36 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------

Senin olayına bizzat el attım sorun kalmadıysa ne mutlu bana :D

günlük 50 yi geçmeyinbce kanalı bota bağlama şekline dikkat edince -şimdilik- çok şükür bişey yok

11 günde yaklasık 40 kanal sıfır kapanma yaşadım bende çok iyi durumda herşey kısaca :)

Günde max 50 video yukluyorum her kanala

Firefox eklentisini kurdum ama ozellestir dedigimde Uploadextra ikonunu goremiyorum? (diger yuklu eklentilerin ikonlari mevcut). [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Sunucu eklenmesi kesinlikle yerinde bir hamle olmuş. Bir kaç gün önce yoğunluktan video atamaz hale gelmiştim fakat şu anda ilk günlerdeki gibi hızı süper. Ayrıca benim kanallarda da 0 kapanma var kapanma yaşayan arkadaşlar için 50 videodan fazla atmamasını tavsiye edebilirim. Herkese hayırlı kazançlar...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri