Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Arkadaşlar bu uploadextrada youtube dan kanal linki ile komple kanal çekme yok mu ?

Varsa nereden nasıl çekiyoruz?

Ben bulamadım da.. Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar bu uploadextrada youtube dan kanal linki ile komple kanal çekme yok mu ?

Varsa nereden nasıl çekiyoruz?

Ben bulamadım da.. Yardımcı olursanız sevinirim.

Botlar / Genel / Youtube / "kanal listeleme" kısmına linki kopyala sonra mavi listele butonuna tıkla sayfa sayfa çekersin tüm kanalı

Arkadaşlar sonunda kayma ile ilgili sorunu çözdük test edebilirsiniz.

Kolay gelsin.

---------- Spam Engelliyici 16:17 ---------- Önceki Mesaj 16:16 ----------

browser eklentisi çalışmıyor, 10 sefer login oldum fakat yinede havuza atmıyor.
Hocam herhangi bir hata alıyormusunuz ? yeni eklentiyi indirdiniz mi eskisini silip ?

Kolay gelsin.

Hocam herhangi bir hata alıyormusunuz ? yeni eklentiyi indirdiniz mi eskisini silip ?

Ben de dün aynı şeyi yaşadım.

Login olup default kanalı seçip tamam diyoruz.

Sonrasında o uploadextra ikonunun yanındaki ok sekmesine tıklayıp kanala tıklıyoruz. O zaman aktarıyor.

Direk logoya basıldığında aktarmıyor.

Bir de o şekilde deneyin hocam.

Yükleme limitlerini kullanabilen varmı, yükleme aralığını kaç dk yaparsam yapim bütün videoları aralıksız yüklüyo:(

50 ye yakın videom şuanda yükleniyor olarak görünüyor hepsi aynı durumda [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] bi bakar mısın?

Kolay gelsin.

sorunsuz çalışıyor kayma problemi yok şuanda

Skype ekledim dönüş yapmadınız size nasıl ulaşabilirim ?
Üstadım skypeda online durumdayım fakat bekleyen göremedim ekleme talebi, bana skype adresinizi pm atın ben ekliyim sizi.
gene sunuculardan biri uçtu :@
Uçan bir sunucu yok üstadım, neden böyle düşündünüz ? bir sorun varsa pm atın lütfen.
50 ye yakın videom şuanda yükleniyor olarak görünüyor hepsi aynı durumda @Lastwisher bi bakar mısın?
Yüklemeye çalıştığınız kanalınız kapanmış.
sorunsuz çalışıyor kayma problemi yok şuanda
Sevindim sorunun giderilmesine.

Bu arada 3000 kullanıcı olmuşuz arkadaşlar, herkese çok teşekkür ediyorum. Daha da geliştiriyoruz sistemi, yenilikler gelmeye devam edecek. Aklımızda çok seveceğiniz özellikler var. Birazcık zaman ihtiyacımız var sadece.

Hocam dün akşam sanıyorum anlık bir problem oluşmuş, şu anda bir sorun yok. Eğer görürseniz tekrar lütfen bildirin.

Üstadım skypeda online durumdayım fakat bekleyen göremedim ekleme talebi, bana skype adresinizi pm atın ben ekliyim sizi.

Uçan bir sunucu yok üstadım, neden böyle düşündünüz ? bir sorun varsa pm atın lütfen.

Yüklemeye çalıştığınız kanalınız kapanmış.

Sevindim sorunun giderilmesine.

Bu arada 3000 kullanıcı olmuşuz arkadaşlar, herkese çok teşekkür ediyorum. Daha da geliştiriyoruz sistemi, yenilikler gelmeye devam edecek. Aklımızda çok seveceğiniz özellikler var. Birazcık zaman ihtiyacımız var sadece.

Allah kolaylık versin hocam zoom özelliğini 4 gözle bekliyoruz :D

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam yükleme aralığını kaç dk yaparsam yapim bütün videoları aralıksız yüklüyo, bu konuyada bakabilirmisin.

Kullanıcı adı proje deneme sürümü almamız mümkün müdür :)
Tabi açtım demo.
Allah kolaylık versin hocam zoom özelliğini 4 gözle bekliyoruz :D
Sağolun üstadım, ona da gelecek sıra.
@Lastwisher hocam yükleme aralığını kaç dk yaparsam yapim bütün videoları aralıksız yüklüyo, bu konuyada bakabilirmisin.
Üstadım aralıksız yaparsanız aralıksız yükleyecektir. (soruyu doğru mu anlayıp cevapladım emin değilim ama havuzdaki yükleme aralığını soruyorsunuz diye tahmin ediyorum)

Üstadım aralıksız yaparsanız aralıksız yükleyecektir. (soruyu doğru mu anlayıp cevapladım emin değilim ama havuzdaki yükleme aralığını soruyorsunuz diye tahmin ediyorum)
Yok hocam aralığı 30dk yapıyorum. Havuza attığım videoların 30dkda 1 video yüklenmesini istiyorum. Yükleme aralığını 30dk seçiyorum, ama havuzdaki videolar hiç beklemeden hepsi aynı anda yükleniyor.

Hocam dünden beri sizi beklıyorum skypeda ekledım PM attım skype adresımı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri