Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Hocam buradayım, şimdi bir test yapıyorum nerede yapıyor diye, fatih skype da on olurmusun inceleyelim.

Arkadaşlar bu arada süre ekleme yapıyorsanız, ışık vs.. eklemez ya süre eklemeyi yada ışık maskesini seçmelisiniz.

Böyle olduğu halde sorun yaşayan varsa lütfen bana pm ile skype yollayın bakalım.

---------- Spam Engelliyici 21:23 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

Arkadaşlar çok az bir kesimi etkileyecek bir sorun yaşanmış, daha önce süre eklemeyi seçip sonra maskeye dönenlerde halen süre ekleme gözüküyormuş. Hallettik şimdi.

Hocam sisteme özellik olarak kendi çerçevemizi eklemeyi koymayı düşünüyor musnuz?

Bu özellik diğer arkadaşları bilmiyorum ama bana çok lazım oluyor bu özellik olsa hemen hemen tüm videoları tek seferde yükleyip tüm engelleri aşabileceğim. Zira botun diğer özellikleri buna uygun..

Ancak sistemde yer alan border ekleme sadece siyah ve sadece üst alt/ yanlar şeklinde çalışıyor.. Oysa ben sağ üst veya sol alt yapmak istesem bunu bot üzerinden yapamıyorum. Kaldı ki siyah çerçeve dışında seçeneğin olmaması da bence hoş olmamış..

Neyse uzun lafın kısası kendi çerçevemizi eklesek ve sistem çerçevemizde yer alan saydam kısma videoyu yerleştirip o şekilde yüklese çok hoş olur...

Böyle birşeyi yapmayı düşünür müsünüz ?

Hocam şunları ilerleyen güncellemelerde düzeltir misiniz

1- Logo yeri sorunu. (aşağı orta yapıyorum sağa kayıyo. Sağ üst falan yapıyorum iyice dibe giriyo)

2- Video kesme Alt-Üst , Sağ-Sol yerine birde sadece Alt sadece Üst seçeneğide olsun

3- Videonun sonunda 20 sn kes diyoruz videoyu da %20 falan uzak diyoruz. Ancak videoyu önce uzatıp sonra kesiyo. Yani önce kesip sonra uzatsın çünkü adamın introsu var o yüzden kestiriyorum zaten video uzat diyince kesme işlemini uzattığı yerden yapıyo.
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Hocam sisteme özellik olarak kendi çerçevemizi eklemeyi koymayı düşünüyor musnuz?

Bu özellik diğer arkadaşları bilmiyorum ama bana çok lazım oluyor bu özellik olsa hemen hemen tüm videoları tek seferde yükleyip tüm engelleri aşabileceğim. Zira botun diğer özellikleri buna uygun..

Ancak sistemde yer alan border ekleme sadece siyah ve sadece üst alt/ yanlar şeklinde çalışıyor.. Oysa ben sağ üst veya sol alt yapmak istesem bunu bot üzerinden yapamıyorum. Kaldı ki siyah çerçeve dışında seçeneğin olmaması da bence hoş olmamış..

Neyse uzun lafın kısası kendi çerçevemizi eklesek ve sistem çerçevemizde yer alan saydam kısma videoyu yerleştirip o şekilde yüklese çok hoş olur...

Böyle birşeyi yapmayı düşünür müsünüz ?

Hocam şunları ilerleyen güncellemelerde düzeltir misiniz

1- Logo yeri sorunu. (aşağı orta yapıyorum sağa kayıyo. Sağ üst falan yapıyorum iyice dibe giriyo)

2- Video kesme Alt-Üst , Sağ-Sol yerine birde sadece Alt sadece Üst seçeneğide olsun

3- Videonun sonunda 20 sn kes diyoruz videoyu da %20 falan uzak diyoruz. Ancak videoyu önce uzatıp sonra kesiyo. Yani önce kesip sonra uzatsın çünkü adamın introsu var o yüzden kestiriyorum zaten video uzat diyince kesme işlemini uzattığı yerden yapıyo.
@Lastwisher

Hocam öncelikle

Sıradaki işleri listeliyim sizinde bilginiz olsun;
Kendi çerçeveni ekleme,
Flv ve mkv edit
Torrentten indirme
Bilgisayardan toplu yükleme

Bahsettiklerinizde
1. sorun üzerine çalışıyoruz.
2. si için render programımızı biraz incelemem lazım.
3. bunu yapabiliriz, listeye alalım.

PS : Takipçi sorunu çözüldü. İyi çalışmalar.

[MENTION=10014]Anıl[/MENTION] son yazilan mesaja bak :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] Hala takipçi problemi var. Takipçiye eklediğim kanalda ki videoları değil de saçmasapan kanaldaki videoları ekliyor. Bi kaç saat önce HABER kanalına çizgi film videoları yüklemiş şimdide clash of clans videoları yüklemeye çalışıyor yüklemeyi DURDURDUM loglardan vs bakarsınız. İş yoğunluğundan dolayı sadece takipçiyi kullanıyorum onuda tam düzgün kullanamıyoruz.......

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] Hala takipçi problemi var. Takipçiye eklediğim kanalda ki videoları değil de saçmasapan kanaldaki videoları ekliyor. Bi kaç saat önce HABER kanalına çizgi film videoları yüklemiş şimdide clash of clans videoları yüklemeye çalışıyor yüklemeyi DURDURDUM loglardan vs bakarsınız. İş yoğunluğundan dolayı sadece takipçiyi kullanıyorum onuda tam düzgün kullanamıyoruz.......

aynı sorun bende de var ilgili kanal dışında hiç alakasız şeyler yüklüyor

Hocam öncelikle

Sıradaki işleri listeliyim sizinde bilginiz olsun;
Kendi çerçeveni ekleme,
Flv ve mkv edit
Torrentten indirme
Bilgisayardan toplu yükleme

Bahsettiklerinizde
1. sorun üzerine çalışıyoruz.
2. si için render programımızı biraz incelemem lazım.
3. bunu yapabiliriz, listeye alalım.

PS : Takipçi sorunu çözüldü. İyi çalışmalar.

kendi çerçeveni ekleme olayı çok güzel ve benimde oldukca işime yarayacak bi özellik olabilir hocam ama eklenmeden bilemiycem bunu çünkü eklenen çerçeve özelligi sadece videonun dış kısmına çerçeve ekleme yani şuanki border ekleme gibi olursa benim işime yaramaz mesela.yüklenen videoların,ekledigimiz çerçeve üzerinde nereye gelecegini ayarlamamız gerekiyor ki gerçekten işimize yarasın.

MKV, torrent ve kendi çerçeve ekleme özelliği ne zaman gelir en geç ?

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] skype'dan da yazdım. Destekteki arkadaşlar yazdığımı tam anlayamadı herhalde. Haber kanalını takipçiye ekledim. AMA eklenen videolar ÇİZGİFİLM ve OYUN VİDEOLARI. iÇERİĞİMLE TAMAMEN FARKLI VİDEOLAR YÜKLENİYOR HaVUZU DURDURDUM İNCELERSENİZ GÖRECEKSİNİZ...

@Lastwisher Hala takipçi problemi var. Takipçiye eklediğim kanalda ki videoları değil de saçmasapan kanaldaki videoları ekliyor. Bi kaç saat önce HABER kanalına çizgi film videoları yüklemiş şimdide clash of clans videoları yüklemeye çalışıyor yüklemeyi DURDURDUM loglardan vs bakarsınız. İş yoğunluğundan dolayı sadece takipçiyi kullanıyorum onuda tam düzgün kullanamıyoruz.......

aynı sorun bende de var ilgili kanal dışında hiç alakasız şeyler yüklüyor

kendi çerçeveni ekleme olayı çok güzel ve benimde oldukca işime yarayacak bi özellik olabilir hocam ama eklenmeden bilemiycem bunu çünkü eklenen çerçeve özelligi sadece videonun dış kısmına çerçeve ekleme yani şuanki border ekleme gibi olursa benim işime yaramaz mesela.yüklenen videoların,ekledigimiz çerçeve üzerinde nereye gelecegini ayarlamamız gerekiyor ki gerçekten işimize yarasın.

Sorunlu videoları halen göremiyorum.

MKV, torrent ve kendi çerçeve ekleme özelliği ne zaman gelir en geç ?

Aynı anda 5 video işliyor gayet hızlı :)

@Lastwisher skype'dan da yazdım. Destekteki arkadaşlar yazdığımı tam anlayamadı herhalde. Haber kanalını takipçiye ekledim. AMA eklenen videolar ÇİZGİFİLM ve OYUN VİDEOLARI. iÇERİĞİMLE TAMAMEN FARKLI VİDEOLAR YÜKLENİYOR HaVUZU DURDURDUM İNCELERSENİZ GÖRECEKSİNİZ...

Takipçideki soruna baktık fakat sorunun kaynağını bulamadık, havuzunuzda bekleyenleri kaldırıp tekrar çalıştırdık normal şekilde ekledi, sorunu debug edebilmek için bir eklenti yaptık, o eklenti ile tekrar olursa zannediyorum sorunu çözeceğiz.

İşlem hızları güzel durumda

Yenilikler ile iligli tarih veremiyorum malesef ama üzerinde çalışıyoruz.

Takipçi üzerinde bu gün yaşanan bir sorun vardı düzenleme yapıldı. kolay gelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri