Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

İlerde çok daha harika olacağını düşündüğüm mükemmel bir iş çıkarmışsınız.

Öncelikle dikkatimi çeken, "Botlar" sekmesinin yurt dışından girişlerde çalışmaması, sanırım bu zorunlu bir durum. Diğer bir konu ise, "eşleşen, ünlem, telif uyarıları" bot paneline günler geçmesine rağmen yansımıyor. Diğer bir konu ise blogspot entegrasyonunun yapılamaması sürekli hata vermesi.

Görüntü geçme konusunda ise bot çok iyi. Ama çok fazla ses eşleşeni veriyor videolar, %30'a kadar hızlandırmama rağmen. Şöyle sesi tahrip edecek, gürültü eklememize olanak tanıyacak seçenekler olsa daha başarılı geçişler olur gibi geliyor bana.

Gold paketinde toplu resim ayarları çalışmıyor görünüyor, diğer paketleri bilmiyorum ama bu konu izlenim arttırmak ve spam görünümünü engellemek için hayati önemde. Sisteme bir resim havuzu sekmesi eklense, bu havuzda her video için online resim önerileri olsa ve biz de kısa bir sürede uygun resimleri videolara atayabilsek harika bir şey olacak. Izlenimleri en az üç dört katına arttırmamıza ve spam görünümünden kurtulmamıza yarar bu durum.

Son düzenleme:
Bot sürekli gelişiyo eklenicek özelliklerle dahada iyi olucaktır, ama hala devam eden sorunlar var:
1)İngilizce yada türkçeden başka dille yazınca bazen video ismine unknown yazıyo, açıklama ve etiket girmiyor.
2)Sondan süre kesme videoyu hızlandırınca yada ünlem geçme için süre ekleyince çalışmıyor.
3)Havuzdaki yükleme limitleri çalışmıyor.
4)Sadece son eklediğimiz cliente kanal bağlayabiliyoruz, havuzdan istediğimiz cliente kanal bağlayabilmeliyiz.

site birazda hızlı çalışsa tadından yenmez bu bot ama site aşırı yavaş.Kanal bile ekleyemiyorum.

kendi çerçeve + zoom + vs.. şeyler bir an önce gelmeli diğer türlü engel geçip attığım videoyu benim bile izleyesim gelmiyor kaliteden ötürü..

aynen öyle sırf bu yüzden başka bot arayışına girmiş bulunmaktayım...

Fiyatlarda aynı şekilde diğer botlara göre yüksek

++

Sadece son eklediğimiz cliente kanal bağlayabiliyoruz, havuzdan istediğimiz cliente kanal bağlayabilmeliyiz.

----

Sisteme client havuzu geldi ama kodlayan kişiler bunun neden yapıldığını bilmiyormuş anlaşılan. istediğimiz clienti seçmeliyiz yoksa bilgileri not defterine kaydetmeyi biliyoruz hepimiz.

1- Açıklama özgünleştirici hiçbir işe yaramıyor hocam. Açıklamada, adamın koyduğu linkleri ve açıklamasını olduğu gibi koyuyor. Ancak bazen fazladan bişeyler ekliyo o kadar. Bot özgünleştiremiyorsa bare hiç çekmeme gibi şansımız olsun sadece kalıbı eklesin.

2- Unkown hatası. Başka dillere çevrilen videoların çoğunda başlık bu şekilde.

3- Toplu resim değiştirme veya video yüklenirken resim değiştirme olmalı.

4- Toplu halde videolar açıklamarıyla beraber görebilelim her videoya girip ayrı ayrı sayfalarda açıklama düzenlemekle uğraşmayalım.

5- Toplu etiket ekleyebilme olmalı veya toplu şekilde tekrar spinner edebilme. Çünkü çoğu zamanda "bu başlığa göre bir sonuç bulunamadı" falan diyip etikette spinlemiyor.

6- Kanal ekleme sınırını gösteren ibre bozulmuş

7- Kanalım partnerde olmamasına rağmen partner bağlantısı gelmiş gözüküyo

Lütfen sorunlara göz atın en azından can alıcı nitelikte önem arz edenleri düzeltin. Eminim birçok özellik pek vaktinizi almıcaktır
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

2 ay sonra yeniden gold paketle devam ediyorum.Bazı nedenlerden yt ye ara vermiştim geldim.

1- Açıklama özgünleştirici hiçbir işe yaramıyor hocam. Açıklamada, adamın koyduğu linkleri ve açıklamasını olduğu gibi koyuyor. Ancak bazen fazladan bişeyler ekliyo o kadar. Bot özgünleştiremiyorsa bare hiç çekmeme gibi şansımız olsun sadece kalıbı eklesin.

2- Unkown hatası. Başka dillere çevrilen videoların çoğunda başlık bu şekilde.

3- Toplu resim değiştirme veya video yüklenirken resim değiştirme olmalı.

4- Toplu halde videolar açıklamarıyla beraber görebilelim her videoya girip ayrı ayrı sayfalarda açıklama düzenlemekle uğraşmayalım.

5- Toplu etiket ekleyebilme olmalı veya toplu şekilde tekrar spinner edebilme. Çünkü çoğu zamanda "bu başlığa göre bir sonuç bulunamadı" falan diyip etikette spinlemiyor.

6- Kanal ekleme sınırını gösteren ibre bozulmuş

7- Kanalım partnerde olmamasına rağmen partner bağlantısı gelmiş gözüküyo

Lütfen sorunlara göz atın en azından can alıcı nitelikte önem arz edenleri düzeltin. Eminim birçok özellik pek vaktinizi almıcaktır
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]
1 ve 2 bu bottaki tek sıkıntım

Sona süre ekleyerek ünlem geçme oranı nasıl beyler deneyen oldu mu ?

Arkadaşlar tüm notlarınızı okudum şu anda kod yazıyoruz, hepsine geri dönüş yapacağım. Biraz yoğunluk var.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] Dün gece bu saatlerde bot resmen can çekişiyordu. Şuan artık iyice öldü çoğu video havuzda server bulunuyora düştü ve öylece kaldı. Bugüne kadar asla yaşadığım bir problem değildi. Dün gece ve bu gece başladı. Umarım standarda bağlanmaz bu durum müdehale edilmesini rica ederim.

Benimde sorunum eşleşen vs videoların botta görünmemesi. Ayrıca spinner çalışmıyor, özgünleştirme çalışmıyor.

Siyah beyaz kapanıyor, tekrar açılıyor..

????

Son düzenleme:
@Lastwisher Dün gece bu saatlerde bot resmen can çekişiyordu. Şuan artık iyice öldü çoğu video havuzda server bulunuyora düştü ve öylece kaldı. Bugüne kadar asla yaşadığım bir problem değildi. Dün gece ve bu gece başladı. Umarım standarda bağlanmaz bu durum müdehale edilmesini rica ederim.
Hocam geçmişe dönük bakmadım ama şu anda serverlar %30 ile çalışıyor yani yerimiz bol bol var. Belki o anlık bir durum olabilir. Server bulunuyorlar 5 dk içerisinde tekrar sıraya alınıp başka serverlara yönlendirilmiş olması lazım bu şekilde olmadı mı ?

Benimde sorunum eşleşen vs videoların botta görünmemesi. Ayrıca spinner çalışmıyor, özgünleştirme çalışmıyor.

Siyah beyaz kapanıyor, tekrar açılıyor..

????
Öncelikle teker teker cevap vereyim.
Eşleşen için ayarları vermiştim tekrar edeyim ; ışık 5 hız %115 opak %100 bu şekilde videlarda %90 dan fazlasını geçersiniz, tabi kalkıp gangnam style gibi bir video çalışıyorsanız hiçbir türlü mümkün değil.

Açıklama ve spinner ile ilgili;
Hepsi birbirine kombine olduğu için açıklamalarda ve spinnerda herkesin kafası karışıyor bununla ilgili komple bir düzenlemeye gideceğiz, sistemde bir sorun yok ama kullanırken insanlar karıştırabiliyor tam özgünleştir derken bi yandan spinner kullanıyor vs.. gibi bir durum oluyor.

Siyah beyaz kapanıyor tekrar açılıyor ne demek tam olarak anlayamadım bir pm atıp açıklarsanız ilgilenelim.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] takipçi problemim hala devam ediyor takip ettiği kanal video yüklüyor ama takipçi yeni içerikleri görmüyor. Skype dan yazdım cevap alamadım sizden.

Hocam destekten de yazarsanız arkadaşlar mutlaka dönerler. Bende şimdi uyardım ekibi konu ile ilgili.

İşlenmeler baya yavaşlamış..en son 2 hafta önce aktif olarak kullandım hızlıydı eski hızı yok..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri