o yazıyı kalıplardan kaldıra biliyosun ayarlardan
ayrıca bot hala videoların çoğunu atmıyor sorun lar var sorunsuz olsa zaten şuan böyle bir yazı yazmayız hocam kaçgündür çektigimiz sıkıntı boşa giden bot günü bunların bir telafisi olmicakmı acaba sorun düzeltildiden başka bir şey demiyorsunuzda telafi edilse iyi olur.
Hocam öncelikle, bir gün sabahdan itibaren 3-4 saat boyunca bir sorun yaşandı, sorun bizden değil youtube dan kaynaklıydı, hemen müdahale edip en kısa zamanda düzelttik durumu.
Bot çok çok yavaşladı. Dedicated sunucumuz var toplam 14 saatte 800 video yüklemiş. böyle şeymi olur ya. Hadi onu geçtim yüklenen videolarıda %30 u hata vermiş yüklenmemiş. Desteğe de dün yazdım hala dönüş yapmadılar. Bot iyice çizgisinden çıktı.
Hocam sizin kullandığınız bot izletme hızında download ettiriyor yani mesela 1 saatlik video indiriyorsanız 45 dk da ancak inmesi sürüyor, dilerseniz yt deneyin. Eğer halen sorununuz varsa dedicatedınıza bir inceleme yapalım.
Destekten detay yazarsanız sevinirim.
fatih hocam kaliplar konusunu ve bot hatalarini bu konudaki son 50 postunda spam yapmişşin şikayet edicem seni artık moderatöre

27
bot hatalarını saymakla bitmezki izlenimleri video sayılarını kanallarım sekmesinde düzgün göstermiyor videoları çok yavaş ve eksik hatıyor sitesi gidiyor arada videolarım sekmesindeki dünya engeli ve ünlemli videoları göstermiyor silinmiyor tektek kanallara girip bulmak zorunda kalıyoruz ünlem geçmesinde sıkıntı var daha neki

10gün oldu alalı hiçbir faydasını göremedim daha full hesap sözde
Video sayılarını doğru göstermemesini şöyle ifade edeyim, normalde bizde 12 saatte bir o sayılar güncelleniyor onun dışındaki rakamı biz eklediğimiz videolardan elde ediyoruz.
Herşeye kabulüm ama ünlem geçme konusunda büyük yanılıyorsunuz, her gün takip ediyorum ünlem geçme yüzdelerini (ki kendimde büyük spam yapıyorum oradan da bakıyorum). Doğru ayarları yaptığınızda %95 ünlem geçiyor sistem. Ha tabi illa ünleme yakalatmak istiyorum derseniz justin bieber videolarını vevodan indirirseniz ona malesef teknolojinin yapacağı bir durum yok.
Arkadaşlar şimdide 50dk video atıyom 20 dk geçiyor.
30 dakkalık video 13 dk olarak geçiyor . Off Offf bi düzen tutmadı gitti 15 gündür eziyet oldu bot.
Merhaba bana bu iki videonun linkini ve uploadextra emailınızı pm gönderirmisiniz incelemek istiyorum.
Hocam bota artık bir ayar çek aylardır kullanıyorum hiç bu kadar sorun olmamıştı
Sorunlar
1-Kanal eklerken hata veriyor
2-Videoları atarken yarım atıyor 1-2 dk sını alıyor.
Merhaba,
1) Kanal eklerken hata alıyorsanız bunun tek bir sebebi olabilir api yanlış girilmiştir.
2) Ayarlarınızdan video kırpma ve hız ayarlarınıza bakın lütfen.
sıkıntı konusunda bişey diyemem bugun şu var sıkıntı derim yarin baska bi sikinti cikar ama stabil olmadi hic bi zaman diğer sorunun cevabıda sol sekmeden anasayfaya tıkladıgında gorursun "lisans durumu" sekmesinde
19
Üstadım, bot sistemleri malesef ki başka sistemlere bağlı çalışıyor mesela 3 gün önce bir anda youtube herkese captcha sordu, birden bire daha önce hiç yapmamıştı, şimdi bu durumda biz hemen soruna müdahale ediyoruz, tüm bot sistemlerinde bu şekilde çalışıyor.
Sizi de anlıyorum bir sabah kalkıyorsun bir şekilde yükleme yapmıyor tabiki sizde sistemde bir sorun olduğunu düşünüyorsunuz.
Bot ve spam işinde herzaman her gün sorun olacaktır, önemli olan sorunlara kalıcı ve çabuk çözümler üretebilmek.
Bu konuda elimizden geleni sürekli yapıyoruz.
401
Error: invalid_client
no support email
Request Details
Thats all we know.
hatası alıyorum yardım edebilcek birileri varmı?
Üstadım, api yanlış ayarlamışsınız api ekleme dökümantasyonunu 1-1 takip ederseniz sorununuz giderilecektir.
Teşekkürler.