UploadExtra Token

harika hocam güzel çalışma teşekkür ederiz :)

firefox ile nasıl kullanıyorsunuz acaba projeyi? bu konuda kaynak kodu verirseniz sevinirim.Bazı projelerimde kullanmak istiyorum.

genel olarak herkez firefox olayini merak etmiş oncelikle sunu soyleyim 2 sekılde yapabılırsınız bunu biri geckofx ile proje uzerıne normal webbrowser gibi geckobrowser ile birde web dll leri ile bununla ilgili internette satısı yapılan ve free olarak yayınlanan dll ler mevcut linklerini verdiğim kaynaklarlardan dll indirip gerekli kod kullanimlari sitelerinde mevut aynı web browser kullanımında oldugu gibi kendi kodlarini kullanarak yapabilirsiniz bunlarin dışında birde webkit var onun kullanimida gene gecko gibi oda chrome alt yapısını kullarak işlem yapar bu asagıda verdiklerim bir kaçı internette bunlarda sayısız derecede bulabilirsiniz ben pek uzerine dusmediğimden elimde pek sourcede yok az once @Lastwisherin bota attıgı guncelleme uzerine jest olsun diye acele ile yazdiğim bi program kendisi dilerse kod paylasımı yapar sourceyi gonderdim kendisine
IRobotSoft -- Visual Web Scraping and Web Automation
Automated Testing of Web Applications | Ranorex - Web Test
Web Testing and Automation | Helium
Selenium - Web Browser Automation
Sahi - Web & Browser Automation Testing Tool
Sahi - Web Automation and Test Tool | SourceForge.net

@Furkan Akman @ODEL @Bay Torlak

genel olarak herkez firefox olayini merak etmiş oncelikle sunu soyleyim 2 sekılde yapabılırsınız bunu biri geckofx ile proje uzerıne normal webbrowser gibi geckobrowser ile birde web dll leri ile bununla ilgili internette satısı yapılan ve free olarak yayınlanan dll ler mevcut linklerini verdiğim kaynaklarlardan dll indirip gerekli kod kullanimlari sitelerinde mevut aynı web browser kullanımında oldugu gibi kendi kodlarini kullanarak yapabilirsiniz bunlarin dışında birde webkit var onun kullanimida gene gecko gibi oda chrome alt yapısını kullarak işlem yapar bu asagıda verdiklerim bir kaçı internette bunlarda sayısız derecede bulabilirsiniz ben pek uzerine dusmediğimden elimde pek sourcede yok az once @Lastwisherin bota attıgı guncelleme uzerine jest olsun diye acele ile yazdiğim bi program kendisi dilerse kod paylasımı yapar sourceyi gonderdim kendisine

Çok sağol hocam bilgi verdiğin için :)

şuan bu projede hangisini kullandın acaba? Bana bu şekilde lazım diğerleri firefox üzerinden çalışmıyor sanırım.WebDriver dll si kullanmışsın bu projede

şuan bu projede hangisini kullandın acaba? Bana bu şekilde lazım diğerleri firefox üzerinden çalışmıyor sanırım.WebDriver dll si kullanmışsın bu projede

bu selenium dll si ama ogreniceksen sahi daha cok tutuyolar yurtdısı forumlarinda onu tavsiye ederim ben seleniuma alıştığımdan selenium kullandim :)

Çok güzel olmuş üstadım, arkadaşların işini oldukça görecektir.

Tebrikler.

eh be üstadım 100 kanal bota ekledikten sonra 2günde bu konuyu görmekmi intaharın eşiğindeyim şuan :D eline sağlık

[MENTION=20687]forexim[/MENTION] bunun yutubum için olanı yok mu :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri