Uploadextra Tüm Kanallar Kapandı

Hocam o sizden kaynaklanan bir sorundur ben şayet cok memnunum bot yuzundne hıc kanal kapanması yasamadım oyuzden botu kırletmeyelım :)

geçmiş olsun arkadaşım çok kötü bi durum benimde başıma gelmiyor değil şans :S

her bot,herkese uygun olmuyor.herhangi bi botta çalışan yüzlerce kişi hiçbi sorun yaşamazken sizin her eklediginiz kanal kapanabiliyor.aynı çalışma şekli ile başka bi bota geçtiginizde ise bi sorun yaşamıyorsunuz.üstelik tek yaptıgınız bot degiştirmek oldugu için haliyle botda sorun var diyorsunuz.ama sizin geçiş yaptıgınız,artık sorunsuz kanallarım dediginiz botda başkaları sizin bi önceki botta yaşadıgınız sorunları yaşıyor :)

mesela ben uploadextra kullanıcıları içerisinde en çok sorun yaşayan yada bu sorunları dilegirenlerin başında geliyorum.uploadextrada çok çeşitli sorunlar yaşadım ama bu konudaki sorunu hiç yaşamadım.yüzlerce kanal yaptım bu botla ve halada yapıyorum ve spamdan kapanma,üstelikte toplu kapanma 8-10 aydır yaşamadım.

Az önce 180 kanalım kapandı şokunu hala atlatamadım,2 upextra kullanıyorum vds ile.

kapanmalardaki en buyuk problem bence;
- çok çok fazla kanalın bağlanması
- işi biten kanaldan Bağlı uygulamalar ve hizmetler menusunden uygulama izninin kaldırılmaması
- çok kanal bağlandığında aynı api üzerinde birden fazla kanalda problem olduğunda diğer kanallara da sıçraması:

kendi uyguladığım yol, önerim;
- kanalla işiniz bittiğinde Bağlı uygulamalar ve hizmetler'e girip uygulamayı kaldırın
- sık sık api değiştirin (ben her 10-15 kanalda bir api değiştiriyorum)

ayrıca botta bu konuda problem olduğunu sanmıyorum izlediğiniz yolda problem var..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri