D
Dean
Guest
bu konuda en iyisi Dell türkiyenin neresinde olursan ol adamlar tüm aleti edevatı parçayı herşeyi alıyo evine geliyo yapıyo gidiyo, pc gönderme dedi yok
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu konuda en iyisi Dell türkiyenin neresinde olursan ol adamlar tüm aleti edevatı parçayı herşeyi alıyo evine geliyo yapıyo gidiyo, pc gönderme dedi yok
hergün mail at bakalım ups ve lenova 'ya bak bakalım ne oluyor
bide sikayetimvar.com a yazı yaz, her yerde reklam yap, enayi yerine koydurma kendini
Her türlü hukuksuzluk kara düzen gidiyor bizim ülkede maşallah. sonra kaba kuvvet uyguladımı özür dileriz abi.. tabii ya.. bak sinirlendim gene şimdi.
Geçmiş olsun.
ben benim msi değişime gönderdiydim kapalı kutu nerdeyse sadece şu üstünde siyah bant vardı onu açmıştım adam sigortasız gönderdi mng kargo
faturası yoksa sigortasız gidiyor
faturası yoksa sigortasız gidiyor
hallettiken son ihtimal bölgendeki hakem heyetine git lehde karar verir paranı alırsın
ama en az 3-4 ay onda
ürün sana o şekilde gelmesi senin tutanakla aldığın yere geri kargolaman lazımdı
Hangi yollari izledin yazabilirmisn.
Hepimizin basina gelebilir ilerde
hadi geçmiş olsun nasıl yaptıgını müsait zamanda açıklarsan başına böyle şeyler gelenlerde senin yolunu izler![]()
valla fazla bir şey yapmadım sık sık mail attım telefon açtım mahkeme dedim tanzim başvurum onaylanmış ödemeyi bekliyorum
başınıza gelirse sık sık mahkeme demeniz yeterli![]()
mahkeme candır o zaman![]()
Geçmiş olsun kardeş. İlk yapacağın iş kargo gelir gelmez tutanak tutmanızdı. Servis gönderirken ne halde gönderdiği belli sen alırken ne hale geldiğini belirleyen bir tutanak tutup hakkını sonuna kadar arayabilirdin. Şimdi de hakkını arayabilirsin ama işin zorlaşmış tabi. Tutanak resmi belge niteliği taşıdığından söke söke alırdın zararını.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.