USA Adsense Olayı Tam Nasıl?

Hepter1453

Kayıtlı Üye
Şimdi arkadaşlar Usa adsense hakkında sorulara cevap veriyorum:

1-) Usa adsense nin TR den farkı nedir?

-Hiçbir farkı yok. Tek amaç pin.

2-) Vergi olayı basımıza sıkıntı açmaz değil mi?

-Açmaz merak etmeyin

3-) Bu adres olayı nasıl?

-Asıl soru bu. Simdi arkadaşlar adres olayında hangi şirketten adres alırsanız alın hepsi sizden 1583 formu isteyecek. Istemelerindeki amaç Google pin zarfı önemli bir döküman. Izinsiz kimse acamaz. 1583 formunu gonderip pininizi taratıp mail atmalarini isteyeceksiniz.

4-) 1583 formu nasil doldurulur?

-Notarycam.com a üye olup 1583 formunu yüklüyorsunuz. Daha sonra noter çağır kısmına basıp noterin 1-2 dk içinde size baglanmasini bekliyorsunuz. Kamera olmasi sart.Birde ehliyet-pasaport-Kimlik herhangi birinin Fotoğrafını istiyor. Onu mail atıyorsunuz. Karşıdaki sizenle konuşurken kamerayı kapatmak gibi şeyler yapmayın. Kurallara aykırı. yüzünüzü görmesi şart. (Bankadan para cekerken yüzünüzü kapatirsaniz kim size para verir).Hemen yazın deyin ki.Ingilizce bilmiyorum. Lütfen yazar mısınız? Tamam diyor zaten. Sonra işlemleri yapıp imzaliyor. daha sonra shipito ya o kağıdı mail atıyorsunuz. Pininizi istiyorsunuz.

Olay bundan ibaret. PM atmayın. Konu altına sorun müsait oldukça cevaplanacaktir.

Gayet açıklayıcı, form 1583 olayınıda yardımınızla bu şekilde çözücem inşallah..

Usa'nın Tr den bi farkı yoksa niye Usa alayımki zahmeti çok bence? Bütün soruların yerine Tr yerine niye Usa alayımkinin cevabını bulsak daha mantıklı olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Usa'nın Tr den bi farkı yoksa niye Usa alayımki zahmeti çok bence? Bütün soruların yerine Tr yerine niye Usa alayımkinin cevabını bulsak daha mantıklı olur

keşke okusaydın yazıyı

Hocam yapılacak işlemler uzun uzun anlatılıyor açıklayıcı olması açısından, diğer anlatım konularındada durum böyle ama uygulamayı öğrenince gayet basit. Yüksek gelirli içeriğiniz varsa ufak masraflarla abd adsense kullanır ödemenizi çabuk alırsınız mantık bu

Web adsense açarsanız usa larda 2.onay yok diye biliyorum. Yani direkt site ekleyip reklam gösterimine başlayabiliyorsunuz.

Hocam son olarak, noter çağır butonuna tıkladığımızda 1-2 dk içinde noterin bağlandığını söylemiştiniz ama site tarih ve zaman seçmemizi istiyor. Seçilen tarih ve saattede noter ile işlem yapılıyor sanırım.

keşke okusaydın yazıyı

Hıcam yazı güzel olmuş Allah razı olsunda merak ettiğim şey Avantajım be olacak onları merak eddim[emoji4]

---------- Spam Engelliyici 13:15 ---------- Önceki Mesaj 13:14 ----------

Web adsense açarsanız usa larda 2.onay yok diye biliyorum. Yani direkt site ekleyip reklam gösterimine başlayabiliyorsunuz.

Eğer dediğin gibiyse çok güzel

Hocam son olarak, noter çağır butonuna tıkladığımızda 1-2 dk içinde noterin bağlandığını söylemiştiniz ama site tarih ve zaman seçmemizi istiyor. Seçilen tarih ve saattede noter ile işlem yapılıyor sanırım.

yok hocam. Tw varsa yardimci olayim?

İşlemi tamamladım. Deneyimlerimi paylaşayım :)

Öğleden sonra 4 gibi siteden noter çağırma talebinde bulunmanızı tavsiye ederim öncesi saatler çalışma saatlerinin dışında sanırım.

Formu siteye yüklemeden önce burak arkadaşımızın da dediği gibi kimliğinizin ve size ait olan bir faturanın pdf yada jpg dosyasını hazırda bulundurun çünkü sizden o an talep edicekler ve vereceği mail adresine göndermeniz gerekicek.

Bir süre noter işlemleri yaptıktan sonra sizden 5 numaralı kutuya elektronik imza atmanızı isteyecek 4 imzadan biri seçip 5 numaralı kutunun uygun bir yerine imzayı hizalayıp sol en üstten save butonuna tıklıyoruz. Yine ufak bir süre sizi işlemleri yaparken bekletiyor ve ödeme çıkartıyor sağ üstte beliren butona tıklayarak ödeyin ama ben şöyle bir durumla karşılaştım bana 79$ ödeme çıkarttılar dondum kaldım bir an :) "Bir arkadaşım bunu daha önceden 25$ karşılığı yaptırdı ve ben bu fiyata yaptıramam üzgünüm" deyince "bu seferlik 25 dolar olsun" dediler ve tutarı güncellediler.

Burada dikkat etmeniz gereken diğer husus kredi kartı ile ödeme seçeneği. Ödeme yaparken karşınıza direkt kredi kartı ödeme seçeneği çıkıyor ve defalarca denememe rağmen kredi kartım nedense kabul edilmedi. Siz bu zahmete girmeden paypal üzerinden ödemek istediğinizi söyleyin. Vereceği linkte formu doldurduktan sonra paypaldan ödeme yapmanız gerekiyor o mini formu doldururken özel karakter girmemeye özen gösterin, eğerki yine sorun yaşarsanız yine verdiği link üzerinden kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz ama dediğim gibi ödeme öncesi doldurulan formda özel karakter kullanmayın.

İşlemler tamamlandıktan sonrada formun mutlaka shipito'ya gönderilmesini isteyin. Shipito'daki elemanlarla görüştüm bizim o sitede adres bilgilerimiz mevcut, sadece bize göndermelerini istemeniz yeterli demişlerdi. Son olarak shipito formu inceleyip teğit ediyor buda 1-2 gün sürüyormuş. 1-2 gün sonra shipito'dan mail almazsanız kendilerine sorun derim.

ABD 5 tl verginin bile hesabını 10 sene sonra adama sorar.
Bazı şeyleri bilmeden etmeden insanları yönlendirmeyin.
Orada yaşamış hala yaşamakta olan tanıdıklarım var.

ah be lanet olsun :) shiptodaki 2.üyeligim die kendi adıma açmamıstım hesabı :) uğras dur simdi :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri