USA içerikleri Kabul Eden Partner Var mı?

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Herkese Kolay Gelsin;

USA İçerikli Kanalım Adsensede ve Bunu Partnere Taşımak İstiyorum. Öncelikle USA İçeriği Olan Kanalları Life veya Quiz Kabul Eder mi? Bu İki Partnerden Hariç USA İçerikli Kanalı Kabul Eden Partner Var mı?

vallaha ben quize her dil yüklüyorum hiç sıkıntı yaşatmadı

hocam kabul eder etmesine ama yarin atmayacaginin garantisini kimse vermez , buyk sirketler ytbu , yt , partnerleri sıkıstirip duruyor...

Arkadaşlar Herkese Kolay Gelsin;

USA İçerikli Kanalım Adsensede ve Bunu Partnere Taşımak İstiyorum. Öncelikle USA İçeriği Olan Kanalları Life veya Quiz Kabul Eder mi? Bu İki Partnerden Hariç USA İçerikli Kanalı Kabul Eden Partner Var mı?
benim usa icerikli kanalim quiz de hocam.bir sikinti yok

Sorsan hiç bi partner kabul etmez usa içeriği ama yükleyince neden bunu yükledin demez :)

Yok böyle birşey eğer varsa da , bu denilene özen gösterip bu içeriğe sahip kanallar ile ilgilenmiyorlar.

Life da neredeyse tüm içeriklerim usa , 40 50 gün içinde de 3. teliften hep kapanır kanallarım.

Benim diyeceğim gözün kapalı sokabilirsin. İçerikten ötürü hiç atılma vb bir problem başıma gelmedi. Atılmama garantisi istiyorsan eğer , kanalın şöyle 3$ 5$ kazançlı bir pozisyonda iken partnere sokman. Daha sonra hiçbir problem olacağını sanmıyorum.

Yok böyle birşey eğer varsa da , bu denilene özen gösterip bu içeriğe sahip kanallar ile ilgilenmiyorlar.

Life da neredeyse tüm içeriklerim usa , 40 50 gün içinde de 3. teliften hep kapanır kanallarım.

Benim diyeceğim gözün kapalı sokabilirsin. İçerikten ötürü hiç atılma vb bir problem başıma gelmedi. Atılmama garantisi istiyorsan eğer , kanalın şöyle 3$ 5$ kazançlı bir pozisyonda iken partnere sokman. Daha sonra hiçbir problem olacağını sanmıyorum.

Eyvallah [MENTION=12493]Sinan.T[/MENTION] Quize Soktum Bakalım Neyle Karşılaşacağız. Birde Sana Sormak İstediğim Bir Konu Daha Var. Ben Adsensede iken Bir Topluluk veya Telif Geldiğinde Kanalı Siliyorum. Partnerde Kanal Kapanana Kadar Beklemelimiyim?

Eyvallah [MENTION=12493]Sinan.T[/MENTION] Quize Soktum Bakalım Neyle Karşılaşacağız. Birde Sana Sormak İstediğim Bir Konu Daha Var. Ben Adsensede iken Bir Topluluk veya Telif Geldiğinde Kanalı Siliyorum. Partnerde Kanal Kapanana Kadar Beklemelimiyim?

Usta şimdi kanal önceden adsense ile ilişikili olup da partnere soktuysan ve network bir şekilde kanalı ağdan cıkartırsa atarsa o kanal önceden ilişkili olan adsenseye otomatik bağlanır. Bu bahsettiğim networkden atılan kanalda 2 telif 3 telif vb durumlar olursa , o adsensedeki bağlı kanalların topluca para kazanmalarının gitmesine sebebiyet verebilir. Riski budur. O yüzden direkt adsense bağlantısı hiç olmamış bir kanalı partnere soktuğunda rahat rahat takılabilirsin silmene gerek yok. Ama adsenseden cıkartıp partnere soktuysan o zaman o kanalın üzerine birazcık daha düşmen , özen göstermen ve takip etmen daha iyi olur.

Usta şimdi kanal önceden adsense ile ilişikili olup da partnere soktuysan ve network bir şekilde kanalı ağdan cıkartırsa atarsa o kanal önceden ilişkili olan adsenseye otomatik bağlanır. Bu bahsettiğim networkden atılan kanalda 2 telif 3 telif vb durumlar olursa , o adsensedeki bağlı kanalların topluca para kazanmalarının gitmesine sebebiyet verebilir. Riski budur. O yüzden direkt adsense bağlantısı hiç olmamış bir kanalı partnere soktuğunda rahat rahat takılabilirsin silmene gerek yok. Ama adsenseden cıkartıp partnere soktuysan o zaman o kanalın üzerine birazcık daha düşmen , özen göstermen ve takip etmen daha iyi olur.

Aradığım Cevap Buydu Kardeşim... Açıklamalarından Dolayı Teşekkür Ediyorum....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri