1 tane 15 dk onaylı şu güvenli dediğiniz kanaldan alabilir miyim? Boş olacak 1,25 lik olan.. Paypalınızı yollayın ödemenizi geçeyim
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 tane 15 dk onaylı şu güvenli dediğiniz kanaldan alabilir miyim? Boş olacak 1,25 lik olan.. Paypalınızı yollayın ödemenizi geçeyim
bir adet mail verildi, bol kazançlar hocam.
Merhaba
merak ettiğim konu şu
Buna neye istinaden garanti veriyorsunuz içeriğemi güveniyorsunuz yoksa başka bir şeymi var anlamadım beni aydınlatırsan sevinirim
''5 Adet Video Yüklü KanaL Alındığında Bir Ay Gibi Bir Süre Zarfı Sonra Günlük Tahmini 10 ila 25 Dolar Kazanç Getirir...''
Teşekkürler..
Iletisim bilgilerinizi pm bekliyorum
pm gönderildi...
Sizin belirlediğiniz kategoride +20 dk süreli 30 videolu adsense kanalın günlük ortalama tahmini kazancı ne kadar olur hocam ?
facebook yada skype yada nasıl ulaşabilirim size pm alabilir miyim
5 adet video yüklü kanal siparişi verildi. Ödeme geçildi.
bir partner bir adsense sipariş verildi kolay gelsin
Arkadaştan 5 adet kanal satın alınmıştır . Kendisi oldukça ilgili . Teşekkür ederim .
Hocam skype nızı alabilir miyim yarın iş yerinde veya akşam eve gelince oradan ulaşayım size.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.