imparator
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.saniyeanneyemekleri.com
Ref varmı hocam usa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tekrar 20 adet onaysız mail teslim etti ,hayırlı çalışmalar diliyorum.
Ref varmı hocam usa
Hocam ben senden bi quiz kanal satın almıştım vds'le giriş yapmak istediğimde koruma amaçlı tel noyu ya da o tel nosuna göndereceği şifreyi istiyor. Skype'dan da yazdım online olunca bi bakar mısın o maili hangi tel ile onayladığını bulma şansımız var mı ?
Not: Bu arada bu vesileyle hocam bence mail satışları ile birlikte
tel no,
kurtarma maili ve şifresi ile kanalın url'sinin konması
hatta kanalın açıldığı ip'nin de yanında verilmesi daha kaliteli bir hizmet sağlıyor bu durumlarda işe yarıyor. İyi geceler. skype adım: nevzat_hero
10 tane deneme alalım o zaman
Arkadaştan onaysiz mail alanlar memnunlar mi fikirleri önemli benim için onaysiz mail almak için araştırma yapıyorum
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
10 onaylı, 10 onaysız hesap teslim alınmıştır teşekkürler hocam.
Hocam bana 50 Adet onaylı ayarlarmısınız birde sizinkileri deneyelim baya kişi memnun gibiKanalları deneyip sonucları yazıcağım beyler düşünenler için
skype değiştimi?
Yok hocam aynı fakat skype çok doluydu geçen birkaç kişiyi sildim sanırım orada sildim sizi skype'den :/ skypenizi vrirmisiniz ekleyelim birşey varsa ?
Hocam 10 tane onaylı kanal ayırın sizinle ayın 21. günü geçmeden iletişime geçeceğim. Ayrıca bir zahmet pm atarsanız skype adresinizi ve siparişimi unutmayayım
60 adet onaysız mail alınmıştır. Teşekkür ederim.
30 adet onaysız mail alınmıştır. Hayırlı satışlar,
İkinci 10 adet onaylı kanallar alındı. Kanallar oldukça sağlam. İlgisi için arkadaşa teşekkür ediyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.