USA Telefon Onaylı Youtube Kanal Satışı

27 adet usa stoğu vardır, 5 adet quiz kanal hazırlıyordum fakat ihtiyacım kalmadı almak isteyen varsa paypal adresini söyleyip kanalları ona teslim edebilirim.Fiyatı 12'tldir. Satış devam etmektedir...

Bu ikinci alışverişim ve 15 adet mail sorunsuz alınmıştır.

15 adet usa kanal stoğu vardır hemen teslim edilir, quizgroup kanal siparişi alınır.

Satış devam etmektedir...

[MENTION=11139]IceMachine[/MENTION] samet abiden aldığm kanala 5800 video attım yutubum ile.İnşallah kapanmaz.Sonuçları yazarım.Ayriyetten samet abi çok ilgili bir satıcı kanal da çok iyi hazırlanmış kesinlikle tavsiye ederim :)

[MENTION=11139]IceMachine[/MENTION] samet abiden aldığm kanala 5800 video attım yutubum ile.İnşallah kapanmaz.Sonuçları yazarım.Ayriyetten samet abi çok ilgili bir satıcı kanal da çok iyi hazırlanmış kesinlikle tavsiye ederim :)

Son durum ne?

Samet abiden 50 kanal daha aldım çok teşekkür ederim kendisinden.Bol kazançlar samet abi :) [MENTION=11139]IceMachine[/MENTION]

20 adet usa kanal stoğu vardır hemen teslim edilir, quizgroup kanal siparişi alınır. (2-3 gün içerisinde teslim edilir, istenilen şekilde partnere sokulup teslim edilir.)

25 adet usa kanal stoğu vardır hemen teslim edilir, quizgroup kanal siparişi alınır. (2-3 gün içerisinde teslim edilir, istenilen şekilde partnere sokulup teslim edilir.)

50 adet usa kanal stoğu vardır hemen teslim edilir, quizgroup kanal siparişi alınır.

20 adet mail alınmıştır ilgisi için teşekkür ediyorum

ingiltere ile usa arasındaki fark nedir ? güvenlik açısından bir sıkıntı olur mu ?

20 adet hemen teslim edilebilir usa stoğu vardır, satış devam etmektedir.

Stok üzerinde çalışmaktayım, sipariş verebilirsiniz.

tekrardan 20 adet usa onaylı kanal alınmıştır hızı ve ilgisi için teşekkür ediyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri