güncel
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konuyu baltalamamak için sormamıştım, ama bende senle aynı fikirdeyim ve sorunun cevabını merakla bekliyorum.Hocam forumda birçok kişinin web yt adsense pinin sız alıyorsunuz yanı adresınıze ama nasıl oluyor bu biz Tr de istedikmi 2 3unden sonra artık anlıyor ya banlıyor yada adsense onaylanmıyor
Konuyu baltalamamak için sormamıştım, ama bende senle aynı fikirdeyim ve sorunun cevabını merakla bekliyorum.
Hocam forumda birçok kişinin web yt adsense pinin sız alıyorsunuz yanı adresınıze ama nasıl oluyor bu biz Tr de istedikmi 2 3unden sonra artık anlıyor ya banlıyor yada adsense onaylanmıyor
Pinim bugün arkadaşa geldi çok ilgili arkadaş sağolsun kesinlikle tavsiye ederim...
Sent from my iPhone using Tapatalk
4.pini arkadaş aracılığı ile istedim ve an itibari ile pini girmiş bulunuyorum sıra adsensenin işleme girmesinde, arkadaşada ilgisinden ötürü çok teşekkür ederim sıkıntısız bir şekilde adsenseyi pinlememe yardımcı olduğu için..
4.pini arkadaş aracılığı ile istedim ve an itibari ile pini girmiş bulunuyorum sıra adsensenin işleme girmesinde, arkadaşada ilgisinden ötürü çok teşekkür ederim sıkıntısız bir şekilde adsenseyi pinlememe yardımcı olduğu için..
Her girdiğimde 25 tl zamn yedi mubarek50 tl idi mesajım bulunsun işim düşer dedim geçen işim düştü bakim dedim ne durumda 75 olmuş normaldir dedim olabilir işim düştüğünde gelirim dedim şimdi gene düştü bi bakıyorum 100 tl
hocamdolardan hızlı yükselmedinizmi biraz
![]()
eyvallah hacimDoğrudur. En baştan beri fiyat böyleydi 50tl+50tl de iş bitinceKarıştırmıs olabilir arkadaş.
[MENTION=45337]Lordly[/MENTION] [MENTION=34381]succesflyy[/MENTION]
Hocam gecen gene bakmistım ilk 50 tl pin girdikten sonra 25 tl daha odersiniz toplam 75 tl demistiniz hatirliyorum sizden baska abd onayı yapan varmi ki ?
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
skype ekledim hocam![]()
Tertemiz pinimi iletti arkadaş, çok ilgili saolsun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.