payonere istedigini verirseniz sorunsuz alırsınız
ödeme kanıtı kimlik bilgisi vs.
ingiltere ödeme almak için sadece payoneer yeterlidir değil mi ? tax id falan yok abd deki gibi ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
payonere istedigini verirseniz sorunsuz alırsınız
ödeme kanıtı kimlik bilgisi vs.
ingiltere ödeme almak için sadece payoneer yeterlidir değil mi ? tax id falan yok abd deki gibi ?
evet bildigim kadarıyla onda vergi bilgisi girilmesine gerek kalmadan alabiliyorsunuz
sterlin sürekli yükseldigi için kur farkından dolayıda tr adsensede alacagınızdan cok alırısınız
[MENTION=34381]succesflyy[/MENTION] İngiltere pin için görüşelim..
elimde abd adsense var hocam bunun pini alamaz mıyız şimdi usa esprisi kalmamış demişsin ama ne gibi sıkıntı var ?
Usa Adsenselerinde kesinleşmeyi gerek kalmadan pininiz yola cıkar
Her şeyden para kazanan türk milleti ne garip bir milletiz her şeyi paraya döküyoruzMantıklı bir alışveriş 5 6 gündü pininiz elinizde oluyor ancak 100 tl bu işe çok fazla. Yaptığınız hiç bir iş yok adresinize geliyor ve resmini çekip atıyorsunuz bunu fırsatçılıkmış gibi 100 tl fiyat çekmek ticaret ahlakına ters olduğunu düşünüyorum. Evet serbest piyasa ancak ticaret ahlakı diye bir şey var. 30 deseniz hadi 40 deseniz hadi 50 deseniz neyse 100 tl nedir be hocam adsense mi satıyorsunuz.
Bu nasıl oluyor peki ben en az 30 tane açmışımdır abd adsense hepsinnide pinledim böyle birşey ilk kez duyuyorum
Her şeyden para kazanan türk milleti ne garip bir milletiz her şeyi paraya döküyoruzMantıklı bir alışveriş 5 6 gündü pininiz elinizde oluyor ancak 100 tl bu işe çok fazla. Yaptığınız hiç bir iş yok adresinize geliyor ve resmini çekip atıyorsunuz bunu fırsatçılıkmış gibi 100 tl fiyat çekmek ticaret ahlakına ters olduğunu düşünüyorum. Evet serbest piyasa ancak ticaret ahlakı diye bir şey var. 30 deseniz hadi 40 deseniz hadi 50 deseniz neyse 100 tl nedir be hocam adsense mi satıyorsunuz.
aynen sana katılıyorum zaten bu wep siteleri var adamalr adresi veriyo maille tarıyor sana gönderiyor bu bu arkadaşın yaptığı iş 100 tl değil elbetee yok ilk o silinen konuda serbest piyasa istediğime satarım yazmıştı çok sinirlenmiştim sonra bu adres arkadaşımın fabrikası felan demişti o yalnaıda ortaya çıkardım amerikadaniste.com sitesinden adres aldığını ispatladım sonra sustum gene ancak şimdide ing pin olayı çıkardı yeter artık tek üyelikle 1 ker 100 tl harcayarak zaten 5-6 tane adsene pinlersiniz lütfen kendiniz yapın fırsatçıalra fırsat vermeyin derim
web adsenselerde pin 10 doları gectiginiz birsonraki gün cıkar kesinleşmeyi beklemenize gerek kalmadan
---------- Spam Engelliyici 00:45 ---------- Önceki Mesaj 00:42 ----------
güzel yorum
---------- Spam Engelliyici 00:46 ---------- Önceki Mesaj 00:45 ----------
bencede
Bir adet abd adsense arkadaş aracılığı ile pinlendi , daha önceki alışverişlerimizde olduğu gibi çok ilgili teşekkür ediyorum kendisine ..
bekledigim pin sonunda gelmiş,dün sabah bankayı onaylamıştım ve aynı gün pinde gelmiş.gecede pini onayladım çok şükür hesapda sorun kalmadı![]()
UK YT hesabı için kesinleşmeyi mi beklemeleyiz hocam ? Adresi sizden alabilirim.
Çok şükür 5 ayın sonunda pinim geldi. Arkadaşla alakası yok gugılın ****liği gecikmesi![]()
Çok şükür 5 ayın sonunda pinim geldi. Arkadaşla alakası yok gugılın ****liği gecikmesi![]()
bugün heralde maraşa özel dagıtım vardı hocambi sana bi bana gelmiş heralde sadece.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.