USB Kamera Zoomlu Gösteriyor Yardım.

Net

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar USB kamerayı takıyorum aşırı derecede zoomlu gösteriyor video çekmek için kullanağım ama bu şekilde kesinlikle kullanılamıyor aşırı yakınlaştırıyor bunu nasıl çözebilirim?

Her iki resimde aynı uzaklıktan çekildi Biri Pc kendi kamerası diğer USB

KAMERA : http://tr.aliexpress.com/item/12MP-...Microphone-Calls-Gaming-82981/1671597478.html

Orjinal Pc Kamerası
dbQvr73.png

USB Kamera

4zONn5R.png

Son düzenleme:
driverini kurdun mu üzerindeki modele göre aratıp kurmayı dene ve aygıt yöneticisinden sürücü güncellemeyi dene.

driverini kurdun mu üzerindeki modele göre aratıp kurmayı dene ve aygıt yöneticisinden sürücü güncellemeyi dene.

dostum driverleri şuan eksik gözükmüyor kameranın belirli bir markası yok yanında driver cd side gelmedi al tak kullan yazmışlar sürücülerde güncel

Kamera bu Tahmini Teslimat Zamanı 12 mgpixsel diyor ama 5 bile etmez 640x480 çekiyor windows 10 kamera uygulamasıyla

dostum driverleri şuan eksik gözükmüyor kameranın belirli bir markası yok yanında driver cd side gelmedi al tak kullan yazmışlar sürücülerde güncel

Kamera bu Tahmini Teslimat Zamanı 12 mgpixsel diyor ama 5 bile etmez 640x480 çekiyor windows 10 kamera uygulamasıyla

win 10 desteği yok dandik bir şeye benziyor zaten eğer win 10 kullanıyorsan kalitesiz görüntü alman normal

Hocam bu büyük bir yanılgıdır.Megapixelin artmış olması iyi olduğu anlama gelmez.Olayın özüne inecek olursak görüntü sensörü fotodiyotlarından oluşuyor.Bunlar elektriğe dönüştürüyor.Ne kadar çok fotodiyot olursa o kadar çözünürlük oluyor.Buda kaliteyi artırıyor ve ürünü pahalılaştırıyor.Bu yüzden çoğu üretici çözünürlüğü büyüterek megapixeli artırıyor.Sanırsam sizde bunun kurbanı olmuşsunuz.Soğuk bir su için :)

Hocam bu büyük bir yanılgıdır.Megapixelin artmış olması iyi olduğu anlama gelmez.Olayın özüne inecek olursak görüntü sensörü fotodiyotlarından oluşuyor.Bunlar elektriğe dönüştürüyor.Ne kadar çok fotodiyot olursa o kadar çözünürlük oluyor.Buda kaliteyi artırıyor ve ürünü pahalılaştırıyor.Bu yüzden çoğu üretici çözünürlüğü büyüterek megapixeli artırıyor.Sanırsam sizde bunun kurbanı olmuşsunuz.Soğuk bir su için :)

adam 50 megapixel demiş bundaki yanılgı nedir şimdi 50 olması imkansız 6$ a :D

x
Tahmini Teslimat Zamanı

Normal çözünürlüğü atıyorum 10x20 ise 50x100 yapıyor detayları düşürüyor ama megapixeli artırıyor
Örneğin 5 megapixel 2560 x 1920 =491500 (yuvarlarsan 5) pixelin oluşumdan oluşur.Adam bunu artırıyor yani çektiği resmi yakınlaştırıyor.Megapixel artıyor algısına düşüyoruz bizde [MENTION=15275]Net[/MENTION]

hocam kafasini cevir orda zoom diye bi sey var galiba

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri