Üst kattaki suriyeli top oynuyor

Buraya gelen suriyelilerin %95'i it kopuk elinde en ufak bir meslek olmayıp insana saygısı olmayanlar. Bizim burada suriyeden gelen doktor var. Adam kendisi diyor biz buraya yanlışlıkla geldik diye. Okuyanlar eli iş tutanlar hep gitmiş başka ülkelere. Nerde hapishane kaçkını hırsız pislik var resmen şart koşmuşlar Türkiye'ye giderseniz salarız sizi diye. Yani bunların olması çok normal çünkü insan demeye bin şahit ister çoğuna.

Siz en azından çocukların maçını dinliyorsunuz biz üst katta sevgililerin maçını dinliyoruz..

Biz o pisliklerin memleketinde aynısını yapsak öldürülürüz ama adamlara bizden daha fazla değer verildiği için polis bile birşey yapmaz oldu. Tabiri caiz midir bilmem ama adamlar Müslüman mahallesinde salyangoz satıyor bildiğin. İşin özü dayak cennetten çıkmadır hocam.

Amma ırkçıymış burası ya hu, sanki türkün çoçuğu evde top oynadığı olmuyorda, ikaz edince işine bak diyen yok

Amma ırkçıymış burası ya hu, sanki türkün çoçuğu evde top oynadığı olmuyorda, ikaz edince işine bak diyen yok

Ne alaka boş yazmışsın, Türkü yazarken büyük harf kullan Özel isimdir o, bizim için daha özeldir tabi.

Ben olsaydim kesin katil olmustum bile. Bunlar laftan falan anlamaz, hayvan desem hayvana hakaret olur.

---------- Spam Engelliyici 18:18 ---------- Önceki Mesaj 18:15 ----------

TURK'un cocugu baska arabin ki baska. Banane vatanini bile savunmayan asalak serefsizlerden !

Turk insani laftan anlar, halden anlar !

Polise şikayet hocam. Para cezası var. Nasıl polis bi şey yapmaz diyorsunuz.

Doğduğu büyüdüğü yeri vatanını satandan laf anlamasını bekleme. git tinercilerle konuş ver 100 lira bak gör o top nerelere giriyor.

kültürle alakalı. apartman katında hiç bulunmamışlar. birden apartman dairesine gelince aynı köy evleri, müsatakil evler gibi düşünüyorlar. o bakımdan anlamalarını hiç ama hiç bekleme. bendee vardı . gece saatlerinde bildiğin ..... yapıyolardı :D abartısız yazıyorum. sesler soluklar ... anlayın yani. adamlar alışkın değil apartman hayatı kültürüne. Malesef ki laf, söz bi yerde bitiyor. bende bir yerde bitirdim. yapıştım yakasın en sonunda ... sonra olay çözüldü. derken başka yere taşındılarda kurtuldum.
Ama iyileride var arkadaşlar. hepsi kötü yada görgüsüz deil.
Karşı komşu olarak biri taşınmış apartman kapısında dengeldim. Türmen köyündenmiş. Abi abi dedi. ne var dedim ? kap kacak varmı sende dedi. yok malesef dedim. varsa getir bana ver kap kacak ( yarı türkçe ile tarzanca arası) getirde sanada yemek vereyim abi dedi...
ne kadar gerçek, yalan bilemem ama kimileride hakkaten delikanlı iyi yani...

adamlar 1600 tl yardım parası alıyor devletten :D o kira onlara koyar mı geçen sene tatilde adamın 1600 tl parasını ziraatten çekmek için yardımcı oldum adam birde kredi çekmiş :D 300 tl onu ödüyor

kültürle alakalı. apartman katında hiç bulunmamışlar. birden apartman dairesine gelince aynı köy evleri, müsatakil evler gibi düşünüyorlar. o bakımdan anlamalarını hiç ama hiç bekleme. bendee vardı . gece saatlerinde bildiğin ..... yapıyolardı :D abartısız yazıyorum. sesler soluklar ... anlayın yani. adamlar alışkın değil apartman hayatı kültürüne. Malesef ki laf, söz bi yerde bitiyor. bende bir yerde bitirdim. yapıştım yakasın en sonunda ... sonra olay çözüldü. derken başka yere taşındılarda kurtuldum.
Ama iyileride var arkadaşlar. hepsi kötü yada görgüsüz deil.
Karşı komşu olarak biri taşınmış apartman kapısında dengeldim. Türmen köyündenmiş. Abi abi dedi. ne var dedim ? kap kacak varmı sende dedi. yok malesef dedim. varsa getir bana ver kap kacak ( yarı türkçe ile tarzanca arası) getirde sanada yemek vereyim abi dedi...
ne kadar gerçek, yalan bilemem ama kimileride hakkaten delikanlı iyi yani...

Bu her ırk için geçerli iyisi var kötüsü var hocam.
Yapılan eleştirilerin haklı olduğu kısım var insanların ama işte insan tahammül edemiyor.Aslında biraz insan gibi olsalar Türk milleti insan dışlayacak değil ama deyyuslar böyle görgüsüzlükler yapınca bizlerde tepkimizde haklı kalıyoruz.
İnşallah bir an önce defolup giderler.

pkk'nın kendi ülkelerinde eğitilmesine izin veren bunlar, saklanmalarına göz yuman bunlar, giriş çıkışlarına izin verip Türkiye'nin başına musallat eden bunlar neymiş efendim ülkelerinde terör varmış yaşamak için kaçmışlar, bu benim umrumda mı değil bize terörü musallat eden ********ler terör ile karşı karşıya kalınca hemen Türkiye aşığı oldular, biraz bile acımıyorum açıkcası defolup gidecekleri günü de dört gözle bekliyorum.

Her insanın iyisi kötüsü var ırk olarak genelleme yapmak doru değil bence.Suriyeli çok iyi insanları da tanıdım , görseniz insan demiyeceğiniz tipleri de.
Konuyu açan arkadaşın sorununa gelirsek ses çıkaran çocuk olduğu için yakasına da yapışamazsın o yönden kötü olmuş. En azından yaşını başını almış adamlar olsa sert yapıp sindirme şansınız olurdu.Şöyle bir gerçek de var ki bu tarz insanlar güzel sözden laftan anlamaz malesef.Ülkemizde de kanunlar yada kolluk güçleri bu tarz olaylara pek çözüm getiremiyor .

Daha caydırıcı cezalar olması lazım .Örneğin 1-2 kişi 2-3 kere şikayet etti poliste olaya tanık mı oldu. En iyisi sağlam bir para cezası verilecek önce ödeyemedi mi evine icra gelicek . Mal canın yongası dır bak bakalım bir daha o evden çıt çıkıyor mu .

Bu sorun ülkemizde malesef her dönemde bu şekilde olmuştur . Adalet hakkıyla yerine getirilemiyor .Araban çalınır hırsız yakalanır sen mağdur olursun, kredi kartın banka hesapların boşaltılır hiç bir şey yapamazsın, Evine hırsız girer aynı gün yakalanır salınır vs.

Ülkeye savaş sebebi ile geldikleri için vicdanı olan insan ordaki durumları görünce kadın çoluk cocuk vs. gelmesinler de diyemiyor . Ama madem ülkeye alınması yönünde bir karar verildi belli şartlar altında belli yerlerde yaşamalarına izin verilip o şekilde alınmaları gerekirdi.Örneğin her aileden 2 büyük erkek varsa 1 tanesi Suriye'de savaşa katılacak.Savaş giderleri için her aile bütçesinin belli kısmını savaş katkısı olarak ödeyecek .Alınan kişiler belli meziyetleri yoksa kamplarda barınacak vs. daha çok şey eklenebilir. bu şekilde belli bir politika ile ilerlenmesi mantıklı olurdu.

Ama bizde Allah ne verdiyse hepsi dağıldı bir yere . Özellikle İstanbul gibi büyük şehirlere. Zaten öğrendiğim kadarıyla artık Batı taraflarına kamplardan geçmelerine izin verilmiyormuş yakalanırlarsa tekrar kamplara postalanıyorlar.

Aralarında savaşan insanlarda var ama oranlarsak yüzde 10 bile yoktur erkekler içinde .Tanıdığım bir Suriye'li var mesela savaşta ayağını kaybetmiş 4 kardeşi de savaşta şehit olmuş. Önceden bölge karışıktı şimdi ÖSO var Türk Ordusu ile birlikte gayet kafaları rahat bir şekilde katılıp ülke topraklarını temizleme şansları var ama bizim halkımızda olan vatan sevgisi ve koruma içgüdüsü Dünya'nın hiç bir ülkesinde yok bence .Bunların büyük çoğunluğu kendi rahatına bakıyor .Neyse uzun yazdım ilerleyen yıllarda ne olur ne biter zaman gösterecek hayırlısı diyelim .

Zamanında forumda konusunu açmıştım, benim annemin odasına yatağın üstüne torpil atmışlardı, ev sahibine yapılan onlarca şikayet sonunda, ev sahibi onları evden attı, evini satılığa çıkardı

Zamanında forumda konusunu açmıştım, benim annemin odasına yatağın üstüne torpil atmışlardı, ev sahibine yapılan onlarca şikayet sonunda, ev sahibi onları evden attı onları evini satılığa çıkardı

Satılıga cıkartsa direk alırlar biraz soruşturdum bunları çünki değişik özellikleri dikkatimi çekmişti. Sanırım bunlardada tarikatlık varmıs bunlar bir tarikata üyemişler giyim tarzları felan dikkat çekiçi 2 tane erkek 1 kızları var çoçuklarını bir giydiriyorlar takım marka abd deki ünlülerin çocukları gibi tarz giyiniyorlar dedim bunlar ne iş böyle

Satılıga cıkartsa direk alırlar biraz soruşturdum bunları çünki değişik özellikleri dikkatimi çekmişti. Sanırım bunlardada tarikatlık varmıs bunlar bir tarikata üyemişler giyim tarzları felan dikkat çekiçi 2 tane erkek 1 kızları var çoçuklarını bir giydiriyorlar takım marka abd deki ünlülerin çocukları gibi tarz giyiniyorlar dedim bunlar ne iş böyle

ben sizin yerinizde olsam :D şehir değiştirirdim. bu insanlar insanda akıl bırakmaz. geçmiş olsun.

nOynYB.png

İnsanları elestirirken özelliklerde Arap'lari bizim insanlar düşman kesiliyor.Kisilerin yaptıklarını bir ırka yuklemeyin.

ALLAH yardımcın olsun bizimde eskiden oturduğumuz evde komsular çok sesli konuşuyorlardı insan baya bi rahatsız oluyor.

Son düzenleme:
dinsizin hakkından imansız gelir sopa çekin aile en iyi si.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri