#Utanalmanya !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

youtub60

Kayıtlı Üye
Geçmişini unutup bizide kendi gibi görenler için açmak istedim bu konuyu.

[Konuyu siyasete çekmeyin.]

Herkez kendi görüşünü kendi düşüncesini yazarsa konu kapanmaz veyahut banlanmalar olmaz.

https://www.google.com.tr/#q=Utanalmanya

Son düzenleme:
"Geçmişini unutan Almanya" demişsin ama Almanya Yahudi Soykırımını kabul etti. Bizim mevzumuzu tarihçiler tartışmalı ama benim fikrim soykırım yapmadık. Biz savaş şartlarında vatanı savunduk bir etnik toplumu ortadan kaldırmak için uğraşmadık. Ermenilerin acıları bizim de acımız ne yazıkki savaştığımız devletlerle işbirliği yaparak arakadan vurmaya kalkıştılar. Biz Dersim gibi yeni soykırımlar icat ederken Almanların soykırımı tanıması beni çok öfkelendirmedi.

Son düzenleme:
Karar fiyasko tamamda almanya geçmişini unutuyor demenin de alemi yok.Adamlar ülkenin her tarafına soykırım müzesi açmış durumda geçmişlerini falan unuttukları yok ezbere iş yapmaya bayılıyoruz.

"Geçmişini unutan Almanya" demişsin ama Almanya Yahudi Soykırımını kabul etti. Bizim mevzumuzu tarihçiler tartışmalı ama benim fikrim soykırım yapmadık. Biz savaş şartlarında vatanı savunduk bir etnik toplumu ortadan kaldırmak için uğraşmadık. Ermenilerin acıları bizim de acımız ne yazıkki savaştığımız devletlerle işbirliği yaparak arakadan vurmaya kalkıştılar. Biz Dersim gibi yeni soykırımlar icat ederken Almanların soykırımı tanıması beni çok öfkelendirmedi.

Karar fiyasko tamamda almanya geçmişini unutuyor demenin de alemi yok.Adamlar ülkenin her tarafına soykırım müzesi açmış durumda geçmişlerini falan unuttukları yok ezbere iş yapmaya bayılıyoruz.
Türkçemizin güzelliği. yukardaki Cümleyi anlamak istediginiz gibi anlamışsınız.

[MENTION=9270]pynrs[/MENTION]

sen anlat bakalım neyi anlamamız gerekiyormuş bu cümleden?

[MENTION=9270]pynrs[/MENTION]

sen anlat bakalım neyi anlamamız gerekiyormuş bu cümleden?
Tek cümle oku anlarsın . Sana ders verecek değilim. Sen anlamak istediğin şeyi anlayacaksın nasılsa

yanlış anlaşılma olmuş sanırsam geçmişin üzerine perde çekmeye çalışıyor demeye getirdim sadece. kabullenmek ayrı bunu yapmak apayrı.

Soykırım yapsa idik, şuan soykırım yaptınız diyebilecek bir tane ermeni kalmaz idi. Küfür tek Millet.

Daha neler yazılır da SABIR..

Almanya geçmişini unutmadı diyenlere cevaben.. Almanya geçmişi unutmadı ama geçmişte suç işleyenleride kendilerinden saymadı sanki naziler 1939'da uzaydan geldiler onca savaş suçunu soykırımı yaptılar gittiler ? Naziler kimlerdir eyyy arkadaşlar ?

Almanya geçmişini unutmadı diyenlere cevaben.. Almanya geçmişi unutmadı ama geçmişte suç işleyenleride kendilerinden saymadı sanki naziler 1939'da uzaydan geldiler onca savaş suçunu soykırımı yaptılar gittiler ? Naziler kimlerdir eyyy arkadaşlar ?

Çok değişik bir yorum olmuş Nazi partisi %35 oy alıp iktidara gelen bir parti. Ne yapmalarını bekliyorsun kafaları kazıtıp biz Naziyiz mi desinler? adamlar kanbul etmiş işte atalarının yediği haltı en iyi soykırım filmlerini bile Almanlar çekmiş.

orada türk asıllı milletvekilininde evet oyu kullanması benim hiç hoşuma gitmedide neyse benden bu kadar milletimizzin daima anlı aktır ! [ Ve böyle birşeyi milletvekilleri oylama yapamaz utanmalılar]
Tarihçileri yoksa almanyanın biz adam yolliyalım kim bilir neleri çıkar daha

Son düzenleme:
Yahu elin almanını niye bana savunuyorsunuz ki bunlar değilmiydi NSU davasında 8 Türk'ün öldürüldüğü davada dosyalar kayıp diyen NSU üyelerine yardım eden görevlilere takipsizlik veren, onca Türk'ün evlerini, arabalarını, dükkanları yakıp isanları bi çare bırakılan hangi nazi davası sonuçlandı da ceza aldı bana bi gösterin. Daha ne sayacağımı bilmiyorum arkadaş adamlar bize düşman bunu bir şekilde öyle yada böyle gösteriyorlar siyasi rant çıkarmak için lütfen kalkıp bana Türk düşmanlarını savunmayın, geçmişini kabul etmiş yada etmemiş yapmasaymış o zaman..

Biz geçmişimizde unutacak, sonradan bilmem hangi ülkenin parlementosunda hatırlatılıp yüzümüz kızartılacak birşey yapmadık.

Son düzenleme:
Konunun youtube'la ne alakası var?

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri