Uyarı maili geldi

Armageddon

Kayıtlı Üye
Beyler merhaba. Kanalı açalı 2 gün oldu, bugün bir mail gelmiş. Acaba herkese standart olarak mı geliyor yoksa tek bana mı? Ne yapmalıyım?

yüklediğin videolara ünlem ! gelmiş o yüzden. bu uyarı sayısı 5 e bulursa bütün kanalların para kazanması kapatılır.

Silin o videoyu hocam.

Baktım da ünlem gelmiş 3 videoma. Sildim hemen :) Kanala bir sorun etmez dimi para kazanmasına yönelik?

---------- Mesaj saat 21:08:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:08:17 civarında gönderildi. ----------

yüklediğin videolara ünlem ! gelmiş o yüzden. bu uyarı sayısı 5 e bulursa bütün kanalların para kazanması kapatılır.

Kanal sorun değil de adsense'e bir şey olmasın :)

Baktım da ünlem gelmiş 3 videoma. Sildim hemen :) Kanala bir sorun etmez dimi para kazanmasına yönelik?

---------- Mesaj saat 21:08:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:08:17 civarında gönderildi. ----------

Kanal sorun değil de adsense'e bir şey olmasın :)

adsense bağlı bütün kanallar birader.

Arkadaşlar benim para kazanma aktif fakat reklam yok. Böyle bir sorun yaşayan var mı?

sonra para kazanmam kapandı diye ağlayanlar oluyor.Para kazanmanın kapatılmasının tek sebebi hadi tek sebebi olmasa bile %80 lik sebebi ünlemlerdir.

sana çok bilmişliğindne ötürü bi laf ederdimde neyse ortam müsait değil. 5 ay önce videolarımın %85 ine ünlem geldi ama tesadüfe bak senin o %80 ininin içine girmedi hala. günlük 4-5 tane oluyor böyle yine olmadı. bu cevaptır sanırım

sana çok bilmişliğindne ötürü bi laf ederdimde neyse ortam müsait değil. 5 ay önce videolarımın %85 ine ünlem geldi ama tesadüfe bak senin o %80 ininin içine girmedi hala. günlük 4-5 tane oluyor böyle yine olmadı. bu cevaptır sanırım

:p:p

ortam müsait deil ama güzel bi hakaret etmişsin afferim böle devam et :p

ne tartışıyonuz beyler..burda en üstatlar bile kesin derecede bilgi sahibi olsalardı yt e çalışan olarak alınırlardı heralde..

herkes deneye yanıla birşeyler görüyor ediyor hmm sanırım bunu yaptım şöyle oldu ondan şu sonuca vardım diyor..
kesin birşey yok ki ortada.
al bak gene değiştiriyor youtube algoritmasını gene güncellemeler..
hal böyleyken neyin kavgasını yaşıyorsunuz

Aynen beyler tartışmayın ya.

Bir de bu para kazanmaya kapanma olayı direk kanala mı oluyor belli videoya mı?

sürekli ünlem gelıyor vıdeoalrıma gelende dızıler hemde hergun hıc bır sıkıntı da olmadı 5 de kapansaydı kanallar kanal kalmazdı ortada

Sil gitsin, ilerde Conted ID alabilirsin, Hem para kazandırmıyor zaten ne tutacaksın kanalda.
Sonra ağlama gelip burda kanalımın para kazanması kapandı diye.

! Her zaman tehlikedir kanal için.

banada böyle uyarı gelir arada bazı kanallar halen acık bazıları kapandı.. kapanan kanallara kapandı diye mail bile gelmiyor. bir bakmıssın kapanmıs.
bu arada böyle hiç bir uyarı gelmeden ( para kazanma kapanmadan) kapanan kanalın ödemesi yapılır mı _?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri