Uydunet Netmaster ERİŞİM ENGELLENDİ !

radko1453

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba, öncelikle konuyu okuyup çözüm hakkında bilgiye sahip olan herkesten yardımlarını esirgememesini diliyorum.

Uydunet kullanıyoruz modemimiz Netmaster CBW-700v. 2 yıllık taahütümüz var ve Ekim Kasım gibi bitmesini bekliyoruz. Sorun şu ki bu lanet modem son 2 aydır sürekli bir biçimde internet bağlantısını keserek tekrar bağlanıyor. Servisini defalarca kez çağırdık. Son geldiğinde elinde sıfır aynı modemle geldi ve değiştirdi. Oysa nafile, sıfır modemle bile sorunlar olduğu gibi devam ediyor.

İnternet gittiğinde ;

resimdeki ip yazan yerler temizleniyor 15-20 dk ya tekrar bağlanıyor. Arayüzdeki diğer ayarlar şu şekilde.

Servis elemanının en son tavsiye ettiği şey bir access point alarak modemin wifi kısmını bu cihazla sağlamak oldu. Ancak emin değiliz. Çünkü bu cihazı 70 tl'ye aldık diyelim sorunun kesinlikle çözüleceği garantisi yok. Benle aynı sorunu yaşayan var mı ? Ne tavsiye edersiniz ? Bu işten az çok anlayan arkadaşlardan yardım etmelerini rica ederim. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu olayın çözümü yok gibi bir şey. Bende uydunet kullanıyordum senin sorununla alakalı tonlarca mesaj var internette. Çözümü ise hep aynı hikayeler, tabi olmayan. Gittim iptal ettirdim supere geçtim kafam rahat. Ayrıca uydunette sürekli sabit ip alıyorsun sırf ondan iptal ettirdim.

hocam ben uydunet çağrı merkezinde çalışmıştım bir ara bazı bölgeler çok problemli ne yaparsan yap düzelmez alt yapı sorunu nedeniyle süren dolana kadar bekliceksin yada taahütü ödeyeceksin başka çare yok malesef

Bu olayın çözümü yok gibi bir şey. Bende uydunet kullanıyordum senin sorununla alakalı tonlarca mesaj var internette. Çözümü ise hep aynı hikayeler, tabi olmayan. Gittim iptal ettirdim supere geçtim kafam rahat. Ayrıca uydunette sürekli sabit ip alıyorsun sırf ondan iptal ettirdim.

Aynen hocam biz de bir şekilde idare edip süpere ya da ttnete geçmeyi düşünüyoruz. Ailem ttnet kullanıyor ve hiç bu tarz sorunlarla karşılaşmadık. Süperde hangi tarifedesiniz hocam ? Hızı ve fiyatı nasıl en önemlisi servisi hakkında ne söylersiniz

uydunet nasıl bilmiyorum kablo ile bağlı kablolara bak geçen bendede aynı sorun vardı kablo değiştim binanınkini düzeldi

hocam ben uydunet çağrı merkezinde çalışmıştım bir ara bazı bölgeler çok problemli ne yaparsan yap düzelmez alt yapı sorunu nedeniyle süren dolana kadar bekliceksin yada taahütü ödeyeceksin başka çare yok malesef

Peki servis elemanının dediği gibi modemin wifi kısmından mıdır acaba hocam yani diğer modemlerinde de var mı böyle sorunlar uydunette ?

---------- Spam Engelliyici 15:54 ---------- Önceki Mesaj 15:51 ----------

uydunet nasıl bilmiyorum kablo ile bağlı kablolara bak geçen bendede aynı sorun vardı kablo değiştim binanınkini düzeldi

Anten kablosu gibi bişey. Modem aynı mıydı peki hocam genelde bu modem için aynı şikayetler var nette

Arkadaşlar merhaba, öncelikle konuyu okuyup çözüm hakkında bilgiye sahip olan herkesten yardımlarını esirgememesini diliyorum.

Uydunet kullanıyoruz modemimiz Netmaster CBW-700v. 2 yıllık taahütümüz var ve Ekim Kasım gibi bitmesini bekliyoruz. Sorun şu ki bu lanet modem son 2 aydır sürekli bir biçimde internet bağlantısını keserek tekrar bağlanıyor. Servisini defalarca kez çağırdık. Son geldiğinde elinde sıfır aynı modemle geldi ve değiştirdi. Oysa nafile, sıfır modemle bile sorunlar olduğu gibi devam ediyor.

İnternet gittiğinde ;

resimdeki ip yazan yerler temizleniyor 15-20 dk ya tekrar bağlanıyor. Arayüzdeki diğer ayarlar şu şekilde.

Servis elemanının en son tavsiye ettiği şey bir access point alarak modemin wifi kısmını bu cihazla sağlamak oldu. Ancak emin değiliz. Çünkü bu cihazı 70 tl'ye aldık diyelim sorunun kesinlikle çözüleceği garantisi yok. Benle aynı sorunu yaşayan var mı ? Ne tavsiye edersiniz ? Bu işten az çok anlayan arkadaşlardan yardım etmelerini rica ederim. Teşekkürler.

baska bi bilgisayarda denedin mi hocam hiç. benim laptopda da var dı aynı sıkntı sonra baktm evdeki diğer bilgisayarda olmuyo. laptop a wifi anten taktım. kendi wifisini kapattım. şimdi 6-7 aydır sorun yok çok şükür.

baska bi bilgisayarda denedin mi hocam hiç. benim laptopda da var dı aynı sıkntı sonra baktm evdeki diğer bilgisayarda olmuyo. laptop a wifi anten taktım. kendi wifisini kapattım. şimdi 6-7 aydır sorun yok çok şükür.

Evet hocam öğreniciyiz zaten 3 kişi kullanıyoruz. Net kesildiğinde modem üzerindeki tüm ışıklar yaklaşık bir 5-10 dk gidiyor daha uzun sürdüğü de oluyor. Servis özellikle modemin wifi çıkışında sorun var dedi ancak sanırım bu genel bir sorun. Zaten modemi yenilediler sorun devam ediyor sistemde kopma yok diyorlar

Ben Uydunet kullanıyorum gerçekten hızlı ve kaliteli.Belki de merkezi yerde oturduğum için tam performans alıyorum.Ama eğer kullanılamaz durumdaysa superonline geçin bence de.

Şu sorunu bir halledebilsek bir daha uydunetin yakınından bile geçmem de :) Alt tarafı problem modemdeyse alıp değiştirip farkını filan isteyin dimi ama onu bile yapmıyorlar. Uydunet iyi olsa da şu modemi kakalayıp sorunu halletmedikleri için konuştuğum herkese uydunete geçmemelerini tavsiye edeceğim

Ben sorunu şöyle çözdüm üstad. Bu modemler sorunlu wifisinde sorun var. Yaklaşık 1 hafta ethernet ile kullandım hiç sorun yaşamadım. Bir adet acces point aldım ve ethernetle modeme bağladım. İnternete kopmadan bağlanıyorum.

Ben sorunu şöyle çözdüm üstad. Bu modemler sorunlu wifisinde sorun var. Yaklaşık 1 hafta ethernet ile kullandım hiç sorun yaşamadım. Bir adet acces point aldım ve ethernetle modeme bağladım. İnternete kopmadan bağlanıyorum.

Bize de önerdiği o da ethernet kullanmak imkansız odalar uzak birbirine. Acces point wifi ile bağlandığınızda bir sorun oluyor mu kopma devam ediyor mu ?

Bize de önerdiği o da ethernet kullanmak imkansız odalar uzak birbirine. Acces point wifi ile bağlandığınızda bir sorun oluyor mu kopma devam ediyor mu ?
Koptuğunu hissetmedim akşam evde bi deneme yapayım sonuçlarını yazarım eve pek gitmiyorum annem ve babam için taktım o ap yi babam çok sovuyodu sen nasıl bilgisayarcisin diye uzun süredir bagirmiyo sorun yok sanırım, akşam bi test yapayım yazarim

Xperia Z2 den gönderildi

Şu sorunu bir halledebilsek bir daha uydunetin yakınından bile geçmem de :) Alt tarafı problem modemdeyse alıp değiştirip farkını filan isteyin dimi ama onu bile yapmıyorlar. Uydunet iyi olsa da şu modemi kakalayıp sorunu halletmedikleri için konuştuğum herkese uydunete geçmemelerini tavsiye edeceğim

Bende fiber net var hocam şuan. 50 mb 59 tl ye aldım. Ayrıca uydunet sözleşme cayma bedelinide karsılıyorlarda ben ugrasmadım. :D Şuan memnunum. Bende kopma yoktu ama ip sabit diye hosuma gitmiyordu.

modem adaptörünü değiştirin düzelir bendede aynı sorun olduydu hemde 2 kere adaptörü değiştirdim kafam rahat

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri