Üye alımları bu şekilde açıldığı için tşk ediyorum.

açılmasının iyi yönleri olduğu kadar kötü yönleride var.

açılan konulardan belli oldu zaten

İyiki acildi kaç aydir disardan takip ediyordum bazi konular gozukmuyo linkler gozukmuyo çok kotu bi durum

Teşekkürler

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

uyelerin acılması cok sağlıklı buluyorum , 2 rakip platforum daha kuruldu ve komple database kopyalamıs gibi harıl harıl konu calıyorlar ! , bu forumda emeği olan serkan abi ye haksızlık bence. cok ciddi emeği gecti bu aleme kimsenin inkar edeceğini sanmıyorum. serkan abi sayesinde ekmek yemeyen insan cok azdır bu islerle ugrasan her insan kıyısından kösesinden kazanmıstır , sahsen ben kazandım. bu sebepten yanlıs insanlar ve yanlıs kisilerin elindeki forumlara karsı buranın cok guclu olması ve durması gerekir. siz olayın bu boyutunu gormuyorsunuz. calınan emekler var hemde cok ciddi.
uyeliklerin acılmasını doğru buluyorum zaten hata yapan olursa banlıyorlar saniyesinde bundan dolayı eski uyelerin neden rahatsız oldugunu anlayamadım ama hayırlısı olsun.

uyelerin acılması cok sağlıklı buluyorum , 2 rakip platforum daha kuruldu ve komple database kopyalamıs gibi harıl harıl konu calıyorlar ! , bu forumda emeği olan serkan abi ye haksızlık bence. cok ciddi emeği gecti bu aleme kimsenin inkar edeceğini sanmıyorum. serkan abi sayesinde ekmek yemeyen insan cok azdır bu islerle ugrasan her insan kıyısından kösesinden kazanmıstır , sahsen ben kazandım. bu sebepten yanlıs insanlar ve yanlıs kisilerin elindeki forumlara karsı buranın cok guclu olması ve durması gerekir. siz olayın bu boyutunu gormuyorsunuz. calınan emekler var hemde cok ciddi.
uyeliklerin acılmasını doğru buluyorum zaten hata yapan olursa banlıyorlar saniyesinde bundan dolayı eski uyelerin neden rahatsız oldugunu anlayamadım ama hayırlısı olsun.

Eski üyelerin rahatsız olması diye bir şey yok. Genel anlamda rahatsızlık da şöyle oluyor..

Hayatında forum kullanmamış arkadaşlar bir güzel Youtube üzerinden para kazanmayı öğreniyor. Tabi bunu öğrenen arkadaşların gözleri dönüyor ilk önce nasıl olur mu öyle şey bilmem ne derken kendini forumun önünde sırada bekliyor halde buluyor.

Tamam bundan yana sıkıntımız yok. Lakin üye olan arkadaş zahmet edip forum kuralını okumayıp bir de kafasına estiğinde saçma sapan konular açarsa bende de rahatsızlık belirtileri kendini ön plana atar.

Ben gerçekten sorunu olan adama yardım etmek istiyorum. Sıfırdan başlamış arkadaşlarımızın her gün aynı sorunlarını dinlemek istemiyorum. Kimse yanlış anlamasın çünkü bu sorunların cevaplarını kaç ay önce paylaştık.

Daha tonlarca örneğim var ama sanırım bu kadarı size kafi.

Hadi iyi forumlar.

Gelen herkes iyi niyetli olsa ama bu iş iyice yayıldıkça emin olun kimse kazanamayacak herkes bulduğu kategoriye sahip çıkmaya çalışacak aklı sıra herkese sahte telifler o ona o ona derken işin cılkı çıkacak benim görüşüm bu. Eskilerden böyle karaktersizler yok mu diyeceksiniz tabiki var onlarda zamanla temizlenirdi. Şöylede bir durum var ben kazanıyorsam bu işten para diğer kardeşlerim neden kazanmasın ki bence üyelik sadece ref ile olmalı. Ref verdiğin kişinin büyük bir hatasında sende en az onun kadar ceza yemelisin ki herkes gerçekten güvendiği karakterli insanları çeksin foruma

Eski üyelerin rahatsız olması diye bir şey yok. Genel anlamda rahatsızlık da şöyle oluyor..

Hayatında forum kullanmamış arkadaşlar bir güzel Youtube üzerinden para kazanmayı öğreniyor. Tabi bunu öğrenen arkadaşların gözleri dönüyor ilk önce nasıl olur mu öyle şey bilmem ne derken kendini forumun önünde sırada bekliyor halde buluyor.

Tamam bundan yana sıkıntımız yok. Lakin üye olan arkadaş zahmet edip forum kuralını okumayıp bir de kafasına estiğinde saçma sapan konular açarsa bende de rahatsızlık belirtileri kendini ön plana atar.

Ben gerçekten sorunu olan adama yardım etmek istiyorum. Sıfırdan başlamış arkadaşlarımızın her gün aynı sorunlarını dinlemek istemiyorum. Kimse yanlış anlamasın çünkü bu sorunların cevaplarını kaç ay önce paylaştık.

Hadi iyi forumlar.

Çok Doğru Söylemişsiniz Hocam Ben Nerdeyse 3 Aydır Forumu Dışardan Takip Ediyorum Üye Olmak Yeni Nasip Oldu.

Eski Konularınızın Sayesinde Ekmek Yiyoruz Allah Hepinizden Razı Olsun.

Linkleri Göremesekde Anlayacagımızı Anlıyoruz.

Kimse Gizli Konulara İtiraz Etmesin Çok Yerinde Bi Uygulama Olmuş.

Hadi iyi forumlar.

bende eski bir uyeyim hocam , foruma yeni uye olsamda dusuncelerine kısmen katılıyorum ama haklı oldugun yonler var..

Bende yeni üye oldum ancak forum halkı haklı.Üyelik alımları ücretli ve ya kapalı olsa daha iyi bir ortam oluşurdu.

bende eski bir uyeyim hocam , foruma yeni uye olsamda dusuncelerine kısmen katılıyorum ama haklı oldugun yonler var..

Ne kadar çelişkili cümleler böyle cümle kuran arkadaşlarımla pek geçinemem şimdiden o yıldızımızın barışmayacağı aşikar o yüzden size iyi forumlar. ;)

Haksız olduğum yönleri de siz mi belirlediniz acaba ? :)

Neyse bu konu böyle uzar hiç gerek yok.
Benim düşüncem budur.

Ayın bir günü reklam verilir üye olmak isteyen arkadaşlar gerçekten takip eden arkadaşlar eminim ki o günü kesinlikle kaçırmaz gelir buraya üye olur.

HERKESE İYİ GECELER. İYİ FORUMLAR.

Merhaba. Bende tam ytpara.com un boşluğunu yakaladım üye oldum derken birde ne göreyim üye alımları açılmış:)
İsabet olmuş yancı gibi kenardan izliyorduk forumu.
Okumayı severim gerçekten bilgi olduğunu düşündüğüm şeyi paylaşmayıda.
Bu arada trend sorun olan ! işaretini çözmek için gerekirse youtube ile görüşür tavrımı koyarım.
Herşey kontrol altında sakin olun:)
Üye alımları için teşekkürler.

iyi oldu açtığınız benim gibi yeni başlayanlar için çok işe yarıyor bu site çoğu şeyi bu siteden öğrendim ama son günlerde üyelik olmadan girilmiyordu konulara çok sinir bozucuydu açmanız süper oldu tşkler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri