Üye alımları bu şekilde açıldığı için tşk ediyorum.

Forumda üyeliklerin belirli bir dönem açılması yerinde bi karar benim görüşüme göre. En azından sürekli açık kalıp, her üye olanın soru sorması yerine, Kaan arkadaşımızın dediği gibi takipçiler zaten konuları dışardan okuyup mantıgını kavrıyor ve üyelik açıldığında haberleri oluyor. üye olduktan sonra da %80'i basit sorularla forumu doldurmuyor. Aslında herkesin kazanması için üyeliklerin sürekli açık kalması da güzel olurdu ancak biz Türk halkı olarak biraz hazırcı olduğumuzdan "Klavyede A harfini" Aramak yerine, sormayı tercih ederiz. Bu sebeple gereksiz konularla forum dolar taşar. Zannımca en iyisi ara ara açılması yönündedir.
İyi forumlar bol kazançlar

mertly adına üyelik için aynı ipden başvurdum arkadaşım kullancak bundan sonra aynı ip den giriş olursa banlanabilir .

yeni gelenler hoşgeldi...
umarım forumu okumadan a dan z ye sorular başlamaz
her gün dejavu yaşıyoruz sonra
anlamayan yardım isteyen olursa burdayız.

Üye alım açılması iyi oldu :) Forum dışı konuları göremiyoruz, ayrıca tanıdığım yoksa davetiye de alamıyorum bence kötü idi bu durum :)

Ancak bu kadar da açık olmasın alımlar.Form doldurma işlemi yapılıp üye olmak isteyenlerden kanıt olarak adsense hesap görüntülerini youtube hesapları vs. istensin :)

Not: Ben de yeni geldim :)

Üye alımları tamamen kapatılsın mı ? BENCE KAPATILSIN
ANCAK
Üye alımları tamamen kapatılsın mı ? Arada bir açılması empati yapınca genel manada tabiki olağan.
Serkan abi zaten kötü niyet oluşturabilecek konuların bir kısmını forum dışına kapatıyor diye biliyorum.
Bana göre eğer yeni üyeler alınacaksa forumda bazı konular belli mesaj sayısı ve premium üyelik sahibi olan kişilere açılmalı. Konu dışı bölümünde mesaj kasıldığı bir gerçek o yüzden o tarz bölümlerdeki mesajlar sayılmamalı yada direk o bölümler kapatılmalıdır. Ancak bunlar olmayacaksa yeni üye alımları tamamen kapatılmalıdır.

forumların amacı bilgi paylaşımı degiilmidir? 3-5 ay öncesine kadar burda soru soranlar hepimizken simdi cevap verebilecek potansiyele geldigimizde yenilerin aramıza girip yeni sorular sormasına neden karşı cıkıyoruz? 3-5 ay önce üye olduk diye bi farkımızmı var? başkaları kazanmasın mı? nedir yani derdiniz?

herkez dışarıdan baksın. ama kimse ögrenemesinmi? üyelik açılmayacaksa yeni birileri gelip bişeyler sormayacaksa bu site neden var? herkez kendi işine baksın forumda kapatılsın o zaman.

sadece ismini duyuyordum ama üyelik davetiyesi bulmak sıkıntı oluyordu açıldığı iyi olmuş bence teşekkürler yönetimin bu kararı için

Gereksız uyelıkler zaten vaktıyle uzaklastıralacaktır o yuzden problem olacagını sanmıyorum bende yenıyım inşaallah kurallarıyla burada bulunacagız

2008'den beri webmasterlik yapiyorum lakin bir türlü r10 üye olamadim hiç degilse bu sitenin üyeliginin açilmasi gerçekten iyi oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri