Üyeliğimi unuttum.

Senden Aldıgım Hesabın mail Adresini vesaire şifresini komple degiştim süresi bitti öyle başka bir hesabıma baglı şekilde duruyor benlik yapılcak bişeyse yardımcı olurum ama galiba

Senden Aldıgım Hesabın mail Adresini vesaire şifresini komple degiştim süresi bitti öyle başka bir hesabıma baglı şekilde duruyor benlik yapılcak bişeyse yardımcı olurum ama galiba

Yok aga 2 tane videoyap hesabım var sana sattığımı bu paypalla ödedim, diğerini de ödedim [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] mehmet abi yanlislikla sana sattigimi vermesin bana diye yazdim.

---------- Spam Engelliyici 23:26 ---------- Önceki Mesaj 22:37 ----------

[/COLOR [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] başkan pm bekliyorum

Hocam kusura bakma ama her bir olay için konu açıyorsun bunu özelden de halledebilirsin ve hani mail adresilerini falan açık ediyorsun anlamıyorum seni

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi 12 temmuz günü [email protected] üzerinden ödeme yaptım fakat mailimi felan unuttum.

Not: [email protected] vardı onu caner1992 sattım başka bir maildi

[email protected] paypal adresiyle ödemesi yapılan üyeliğin id numarası 34049'dur. Tarih ve id numarası paypalımdan ekran görüntüsü aşağıda yer almaktadır.

qlPD5W.png

34049 idli üyeliğin mail adresi ise : [email protected]

Forum konularını genellikle sigara içerken zamanı değerlendirmek adına telefonda okuyorum. Bilgi ediniyorum fakat pc başında ise nadiren girdiğim için ancak görebildim.

Tam olarak anlıyamadım galiba ben. O paypal ile yapılmış üyeliğin mail adresi odur. Eğer yanlış birşey anladıysam ve ortada kayıp bir hesap varsa lütfen ödeme yapılan paypal mailini yazınız veya o üyeliğin içindeki bir kanalın linkinin son 12 hanesini yazınız.

Not: Konu açıldığı tarih baz alınıp kullanılmayan gün kadar gün ekleyeceğim.

iyi çalışmalar

[email protected] paypal adresiyle ödemesi yapılan üyeliğin id numarası 34049'dur. Tarih ve id numarası paypalımdan ekran görüntüsü aşağıda yer almaktadır.

qlPD5W.png

Forum konularını genellikle sigara içerken zamanı değerlendirmek adına telefonda okuyorum. Bilgi ediniyorum fakat pc başında ise nadiren girdiğim için ancak görebildim.

Tam olarak anlıyamadım galiba ben. O paypal ile yapılmış üyeliğin mail adresi odur. Eğer yanlış birşey anladıysam ve ortada kayıp bir hesap varsa lütfen ödeme yapılan paypal mailini yazınız veya o üyeliğin içindeki bir kanalın linkinin son 12 hanesini yazınız.

iyi çalışmalar

Günaydın

Merhabalar 3-4 gündür video yükleyemiyorum

Sonraki Kontrol: 08.08.15 00:00

Otomatik kanal çek ayarladım kanalları ekledim fakat sonraki kontrol saati gelmesine rağmen kanalı kontrol edip videoyu kanalıma çekmiyor manuel kontrol yapmam gerekiyor bunun için. Manuel Kontrol yaparak yükleme sayfasına taşıdığım videolar ise bugda kalıyor hiç yüklemiyor saati gelse bile .

Destekten de yazdım lütfen yardımcı olur musunuz ?

qlPD5W.png

iyi çalışmalar

Abi 2 videoyap hesabı 1 paypal üzerinden ödeniyor olay bu.

Ferdi Tahkon isimli kanal şuanda hangisine bağlıysa o abi :)

Günaydın

Merhabalar 3-4 gündür video yükleyemiyorum

Sonraki Kontrol: 08.08.15 00:00

Otomatik kanal çek ayarladım kanalları ekledim fakat sonraki kontrol saati gelmesine rağmen kanalı kontrol edip videoyu kanalıma çekmiyor manuel kontrol yapmam gerekiyor bunun için. Manuel Kontrol yaparak yükleme sayfasına taşıdığım videolar ise bugda kalıyor hiç yüklemiyor saati gelse bile .

Destekten de yazdım lütfen yardımcı olur musunuz ?

Merhaba hocam,

Toplu video bölümünde geçenlerda bakım yaptım ve ek server ekliyorum. İnşallah yarın tarihli düzgün olacaktır hocam. manuel kontrol et tuşuyla ancak şuanda yapılabiliyor ama onuda kontrol edicem geceye server kurulumları sonrası

Abi 2 videoyap hesabı 1 paypal üzerinden ödeniyor olay bu.

Ferdi Tahkon isimli kanal şuanda hangisine bağlıysa o abi :)

OZ74Z5.png

evet hocam o hesap 34049 idli hesap. Ödemeyi yapılan hesapda budur hocam. Yani ben sizin dediğiniz ayın 12 sinde ödeme yapan hesaba girmiştim hocam.

Neden bu hesap olmadığını düşünüyorsunuz hocam? süresi dondurulmuş vaziyette hesabında

Merhaba hocam,

Toplu video bölümünde geçenlerda bakım yaptım ve ek server ekliyorum. İnşallah yarın tarihli düzgün olacaktır hocam. manuel kontrol et tuşuyla ancak şuanda yapılabiliyor ama onuda kontrol edicem geceye server kurulumları sonrası

OZ74Z5.png

evet hocam o hesap 34049 idli hesap. Ödemeyi yapılan hesapda budur hocam. Yani ben sizin dediğiniz ayın 12 sinde ödeme yapan hesaba girmiştim hocam.

Neden bu hesap olmadığını düşünüyorsunuz hocam? süresi dondurulmuş vaziyette hesabında

evet evet bu mailin ismi ne hocam söyleyin gireyim

evet evet bu mailin ismi ne hocam söyleyin gireyim

Merhaba hocam,

sizde daha önce konuda değiştirdim maili demiştiniz. Fakat değiştirememişsiniz galiba. Sıcaklardan belki dalgınlıkla kaydet butonuna basmadan cıkmış olabilirsiniz.

O hesabın maili : [email protected]

iyi çalışmalar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu video yavaşlıgını giderirmisiniz en güncel konu buyken buna yaziyim dedim

Merhaba hocam,

sizde daha önce konuda değiştirdim maili demiştiniz. Fakat değiştirememişsiniz galiba. Sıcaklardan belki dalgınlıkla kaydet butonuna basmadan cıkmış olabilirsiniz.

O hesabın maili : [email protected]

iyi çalışmalar

Ustad sana anlatamıyorum derdimi.

Bak bu [email protected] hesabını arkadaşa sattım.

Yeni hesap açtım ve o hesaba paypaldan bakiye yükledim 3 kanal tanımladım hepsi kapandı ve süremi dondurdum.

O hesabın maili [email protected] olmalı. Bir yanlışlık olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri