Üyeyi savcılığa vereceğim

• Kullanıcı Santa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Çok geçmiş olsun, bir adet dilekçe düzenleyip mevzuyu oraya anlaşılır ve detaylı bir şekilde anlatarak delilleride ekleyip dilekçeyi savcılığa teslim etmeniz gerekiyor. Çok zor bir işlem değil, dilekçe şablonu şu şekilde olabilir;

XXX CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA​

Konu:
Olayın geçtiği yerler:

- Sonrasında olayın hikayesini anlatan bir metin.
- Metin sonunda sağ alta isim soy isim altına imza

Şikayetçi Adres:
Şikayetçi Cep No:
Şikayet edilen şahıs adresi:
Şikayet edilen şahıs cep no:
Ekler: (Dilekçeye eklenen delillerin isimlerinin listesi)

Bu şekilde bir dilekçe oluşturup adliyeye gidin, memurlara savcılığa suç duyurusunda bulunucam dediğinizde sizi yönlendirirler.

Gecmis olsun hocam. Hakkinda hayirlisi insallah

Bir avukata gidip olanı biteni detaylı şekilde anlatın. Eğer kazanacağına inandırırsanız sizden çok cüzi bir ücret alarak (masraflar) davayı alır. Hertürlü vekalet vb. ücretleri karşı tarafa yıkar. Hem daha hızlı hemde kesin sonuç alırsınız.

dolandırıcı gördümde böyle yüzsüzünü ilk defa görüyorum :d geçmiş olsun

Ek olarak hiç zaman kaybetmeyin ve sabırlı olun derim çünkü bu tarz davalar uzun sürebiliyor. İlk aşama savcılık dilekçesi için sizden bir ücret alınmaz. Bence ilk önce savcılık işlemlerini yapın, daha sonra savcının dilekçe tesliminden sonra size vereceği evrağa göre bir avukata danışabilirsiniz hatta muhtemelen savcılığa danışmadan direk avukata giderseniz (para göz biri değilse) sizden ilk önce savcılığa başvurmanızı talep edecektir.

konuya öyle bir göz attım satış öncesi aranızdaki konusmaları anlasmayı bilmiyorum ama bir günde çekilmiş 50k aboneyi organik falan diye sattıysa yok artık diyorum.

Nasıl bir ortam nasıl bir memleket olduysak millet birbirine kitlemeye çalışıyor . Yada çok çok ölü fiyat veriyor . Bu kadar mı düştünüz abi ? 1 günde 50k abone çek sonra organik diye sat onuda geçtim kanalda tr abone yok iyiymiş valla :)

Çok geçmiş olsun, bir adet dilekçe düzenleyip mevzuyu oraya anlaşılır ve detaylı bir şekilde anlatarak delilleride ekleyip dilekçeyi savcılığa teslim etmeniz gerekiyor. Çok zor bir işlem değil, dilekçe şablonu şu şekilde olabilir;

XXX CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA​

Konu:
Olayın geçtiği yerler:

- Sonrasında olayın hikayesini anlatan bir metin.
- Metin sonunda sağ alta isim soy isim altına imza

Şikayetçi Adres:
Şikayetçi Cep No:
Şikayet edilen şahıs adresi:
Şikayet edilen şahıs cep no:
Ekler: (Dilekçeye eklenen delillerin isimlerinin listesi)

Bu şekilde bir dilekçe oluşturup adliyeye gidin, memurlara savcılığa suç duyurusunda bulunucam dediğinizde sizi yönlendirirler.

teşekkürler yazışmaların ekran görüntüsünü nasil ekleyeceğim

teşekkür ederim hocam

Rica ederim hocam, aklınıza takılan farklı birşey olursa skype'a ekleyip sorabilirsiniz adresim: jjoker011 . Benimde dilim yandı geçmişteki forum üzerinden olan alışverişlerden, nisanın ilk haftası duruşma günü var inşallah olumlu sonuçlanır.

Dolandırıcılığı azaltmanın en iyi yolu bu sanırım, dava açmak yoksa bitmez bunlar.

Sanıyorlar ki sanal da yapılan sanal da kalır.

Dolandırıcılığı azaltmanın en iyi yolu bu sanırım, dava açmak yoksa bitmez bunlar.

Sanıyorlar ki sanal da yapılan sanal da kalır.

Çok iyi bir noktaya değindiniz hocam. Bu herifler karşılarındaki kişileri bizzat görmeyince kendilerini çok rahat hissedip "nasıl olsa beni dava etmez, beni bulamaz" mantığıyla hareket ederek bunları yapıyorlar. Oysa ki her mağdur kişi bir kuruşu bile yedirmicem mantığıyla yola çıkıp hakkını arasa, bu deneyimini paylaşsa hem mağdur olan arkadaşlar için aydınlatıcı olur hemde bu heriflere karşı belli miktarda caydırıcı olur..

sanmam savcılıktan bişey çıksın hocam

sanmam savcılıktan bişey çıksın hocam

çıkar hocam ortada dolandırıcılık mevcut şöyle düşünün siz iphone satın alıyorsunuz ama sizin elinice 3310 geliyor ikiside telefon ama biri iphone biri 3310 ama siz iphone değerinde bir ödeme yapıyorsunuz..

Arkadaşlar bu nasıl bir kişiliktir :D adam korkudan ben onu dolandırmışım hesaplarını çalmaya çalışmışım süsü veriyor :D

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocam sanırım adliyede çalışıyordu, yardımcı olur diye düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri