Merhaba, yeni bir proje için kararsız kaldım en iyisi bunu sizlere yani kullanacak olan kişilere sorayım dedim. Artılarını ve eksilerini konu altında konuşup değerlendirelim sonuç olumlu olursa projeye başlamayı düşünüyorum...
Proje Detayları
Uygulama web ve android tabanlı olucak web script kişiye özel bir panel olucak ve her kişi kendi sunucusuna kurucak web scripti. Web scriptten sadece kanal id girerek sisteme kanal ekleyeceksiniz, Uygulama ise bu kanalları gruplayarak göstericek uygulama arayüzü açıldığında ilk ekranda web panelden eklenmiş tüm kanallar listelenicek seçilen bir kanalın videoları listelenicek listelenen bir video izletilicek olay bu yani uygulama sizin içeriğinizden oluşacak ve siz hariç hiç kimse panel'inize erişemeyecek içeriğinizi göremeyecek..
Web Script ile;
Anında ve toplu bildirim gönderebilirsiniz
Bildirim ile video izletebilirsiniz (Bildirime dokununca videoyu oynatmaya başlar)
Kendi reklamlarınızı yapabilirsiniz
Uygulama ile;
İzlenim kasabilirsiniz
Admob ile reklam geliri elde edebilirsiniz
Maaliyet : 125 ₺
Satış : 10 Adet
Not: Proje daha çok özgün kanallar için düşünülüyor.
Proje Detayları
Uygulama web ve android tabanlı olucak web script kişiye özel bir panel olucak ve her kişi kendi sunucusuna kurucak web scripti. Web scriptten sadece kanal id girerek sisteme kanal ekleyeceksiniz, Uygulama ise bu kanalları gruplayarak göstericek uygulama arayüzü açıldığında ilk ekranda web panelden eklenmiş tüm kanallar listelenicek seçilen bir kanalın videoları listelenicek listelenen bir video izletilicek olay bu yani uygulama sizin içeriğinizden oluşacak ve siz hariç hiç kimse panel'inize erişemeyecek içeriğinizi göremeyecek..
Web Script ile;
Anında ve toplu bildirim gönderebilirsiniz
Bildirim ile video izletebilirsiniz (Bildirime dokununca videoyu oynatmaya başlar)
Kendi reklamlarınızı yapabilirsiniz
Uygulama ile;
İzlenim kasabilirsiniz
Admob ile reklam geliri elde edebilirsiniz
Maaliyet : 125 ₺
Satış : 10 Adet
Not: Proje daha çok özgün kanallar için düşünülüyor.